Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

Labas gal kas naudoja viena ar kita ir galetu pakomentuoti, plotas buto 60 kv. du sunys, vienas kilimas svetaineje. Neapsisprendziu kuris butu geriau.
Dulkių siurblys MIELE C3 Cat&Dog tayberry ar Dulkių siurblys ELECTROLUX ZUSANIMA58.
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2016 09 15, 12:27)
Labas gal kas naudoja viena ar kita ir galetu pakomentuoti, plotas buto 60 kv. du sunys, vienas kilimas svetaineje. Neapsisprendziu kuris butu geriau.
Dulkių siurblys MIELE C3 Cat&Dog tayberry ar Dulkių siurblys ELECTROLUX ZUSANIMA58.

Pasilikite prie LECTROLUX ZUSANIMA58 modeliukas tikrai vertas dėmėsio ir daug geresnės techninės savybės nei Miele
Atsakyti
Nusipirkau ,,AquaTrio Pro". Išpakavau, bet man jis netinka. Grąžinti nebegaliu, nes jau išpakuotas buvo....Gal kas norite pirkti? parduočiau pigiau, nei pirkau, nes noriu nusipirkti kitą. Pirktas 09-16, tikrai be broko. iš parduotuvės, bet man netinka.
Atsakyti
Gal galetumete pasiulyti siurbli, kuris gerai valytu kilima, ypac istrauktu katino plaukus is kilimo... Butu gerai iki 120 Eur... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 06 04, 06:15)
Ačiū 4u.gif jau perskaičius temą, supratau, kad ne mano variantas... radau kelis pasisakymus, jog ir išvalymas sudėtingas... nors kitur daug gerų atsiliepimų radau, kodėl ir pradėjau į jį dairytis... bandysiu ieškot kokio kito... gal kas ką galit rekomenduoti? su vandens filtru, ir ne pačio brangiausio...
gal kas ką nors apie Hoover gali pasakyt? bigsmile.gif buvau šiandien Topo Centre, gyvai apžiūrėt kelių variantų... šitas vienintelis, kurį imčiau... Samsung dar visai nieko pasirodė, bet tai jo dydis toks įspūdingas - prisibijau, jog bus per daug sudėtinga su tokiu, kad ir yra tos vietos :hm

tik neimkit to samsung, griozdas, kaskartą reikia plauti... ir po trijų metų sugedo, netaisysim, tiesiog pradėjus siurbti pradėjo rūkti, smirdėti ir žiežirbos eiti...

dairausi paprasto electrolux, nes senukas electrolux'as tarnavo 13 metu ir naudojamas buvo labai dažnai
Atsakyti
Sveiki,
kas turit Dyson siurbli? kokie atsiliepimai? DOMINA KAIP SIURBIA kilimus? ar uztenka jegos?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Buvau nusiziurejusi Philips fc9921 siurbli, bet kerta per kisene, kokia alternatyva patartumet rinktis? Vaiku, naminiu gyvunu nera, vyrauja laminatas, kilimu nera.

Aciu patarusiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2016 09 07, 10:31)
turiu siurblį Thomas multi clean x10 parquet, bet kai siurbiu jo permatomas stikliukas visas buna dulketas, as nesuprantu ar cia taip turi buti, ar siurblys nesusiurbia dulkiu, beje siurbiant ir kvapas dulkiu atsiranda, siurbiu su vandeniu, pripilu iki max padalos?
Ir dar noreciau siurblio sluotos, koki pasiulysit, namas 120kv.m. plyteles, laminatas.

Mum nebuna stikliukas dulketas
Atsakyti
Sveiki,reikalingas siurblys sluota.Reiktu plytelem ir laminatui siurbti.Ziurineju electrolux ZB3105.Gal kas turite?Kokie atsiliepimai?Ar gal galit pasiulyti koki gera siurbliuka? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

reikia belaidžio siurblio plytelėms ir parketlentėms. Gyvūnai numatomi smile.gif
Atsakyti
Sveiki, nežinau ar čia paklaust..
Noriu pirkti Karchercakomuliatorinę šluotą. Čia ji:
https://www.kaercher...s-12585090.html

Gal kas naudojate, turite, reikėtų realių atsiliepimų, ne teoriškai, ačiū
Atsakyti
QUOTE(zuvyte69 @ 2016 10 08, 11:21)
Sveiki,

reikia belaidžio siurblio plytelėms ir parketlentėms. Gyvūnai numatomi  smile.gif

DYSON V6 ANIMALPRO
Atsakyti