Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

Sveiki. Turiu beda-sugedo nepataisomai apynaujis siurblys ir reikia pirkti nauja verysad.png Bet lyg tycia dabar nera laisvu lesu ir galiu skirti tik apie 100 eur. Ar galite kazka rekomenduoti??
Reikia siurbti 160kv.m. nama, bet tik kieta danga. Na gal bus minimalus kilimas. Bet man labai svarbu, kad gerai susiurbtu siuksles, nes negaliu pakesti, kai reikia bruzinti po kelis kartus, kad surinktu visus trupinius verysad.png
Atsakyti
Sveiki, ka manot apie toki siurbli? https://www.youtube....h?v=_gDe4J2XCiM
kuris plauna ir siurbia grindis vienu metu. gal kas turite ar zinote kas turi, kokia nuomone?
Atsakyti
Sveiki,

Kokie atsiliepimai apie Arnica Hydra Rain Plus?
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(laskatarija @ 2016 08 21, 09:29)
Sveiki,

Kokie atsiliepimai apie Arnica  Hydra Rain Plus?
Aciu!

as ir ziurineju kaip tik si siurbli o atsiliepimu ir nerandu:(
Atsakyti
sveiki,
o kaip sis dulkiu siurblys - sluota Hoover ATV252lt 011? Gal kas turkte, gallige parasyti atsiliepimus? aciu
Atsakyti
QUOTE(rita55 @ 2016 08 31, 18:05)
sveiki,
o kaip sis dulkiu siurblys - sluota  Hoover ATV252lt 011? Gal kas turkte, gallige parasyti atsiliepimus? aciu

Padėkite prašau išsirinkti dulkių siurblį, pagrindiniai reikalavimai - gerai filtruotų dulkes, nepraleistų į aplinką, gerai siurbtų kilimus, minkštus baldus, čiužinius, taip pat ir gyvūnų plaukus. Cikloninis(be maišelių) ir nesunkus.
Žiūrėjau šiuos variantus:
Electrolux ZUFGREEN
Electrolux SCPARKETTO
Electrolux Uforigin
Electrolux Zspcparket
Electrolux zufclassic ???
Hoover xp81_xp25011 visos AAAA klasės, ar jis atitinka kokybę?
Hoover xp71_xp25011 baglees vacuum cleaner
O gal su maišeliu, kurio nenoriu
Thomas Crooser animal ?
Atsakyti
QUOTE(rita55 @ 2016 08 31, 16:05)
sveiki,
o kaip sis dulkiu siurblys - sluota  Hoover ATV252lt 011? Gal kas turkte, gallige parasyti atsiliepimus? aciu

PANAŠŲ hooverį turiu, tai kaip ką tik rašė-reikia brūžinti vienoj vietoj. Žiūriu šita tema nepopuliari, labai mažai atsakymų.
Arnica borą turiu(hydra bus panaši)-ji žiauriai sunki, nu labai sunku jį tampytis paskui save.manau šita kur klausiat ne lengvesnė. bet į arnicą aš prisiurbiu ir vandens ir sneigo ir pjuvenų ir ir geras balas vonioje t.t. į kitus gi siurblius negalima. ir kas garantuotai puiku kad ji tikrai nepalieka dulkių kvapo ir dulkės nenusėda ant baldų. Norėčiau tokio kaip arnica tik lengvo ir manevringo. klausiau šioje temoje, pas konsultantus parduotuvėse-sakė nei ciklonai nei maišeliai taip oro neišgrynins.
Atsakyti
turiu siurblį Thomas multi clean x10 parquet, bet kai siurbiu jo permatomas stikliukas visas buna dulketas, as nesuprantu ar cia taip turi buti, ar siurblys nesusiurbia dulkiu, beje siurbiant ir kvapas dulkiu atsiranda, siurbiu su vandeniu, pripilu iki max padalos?
Ir dar noreciau siurblio sluotos, koki pasiulysit, namas 120kv.m. plyteles, laminatas.
Atsakyti
Prašau pagalbos!
Noriu nusipirkti dulkių siurblį, gal galite kas patarti? Auginu naujagimį, todėl vis nespėju normaliai pasidomėti, rinkausi tarp philips ir elektroliux, bet nespėju apžiūrėti, kad atitiktų mano reikalavimus, o jie tokie:
1. Būtinai belaidis
2. Sauso ir drėgno valymo (namų danga medžio laminatas ir kilimas)
3. Be maišelių, tai kaip suprantu turi būti cikloninis
4. Kainą būtų gerai iki kokių 400€, aišku kuo pigesnis tuo geriau, aš kiek žiūrėjau tai buvo apie 250 €

Namuose gyūnų nėra ir nebus.
Iš anksto labai nuoširdžiai dėkoju už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nialliuke @ 2016 09 13, 15:09)
Prašau pagalbos!
Noriu nusipirkti dulkių siurblį, gal galite kas patarti? Auginu naujagimį, todėl vis nespėju normaliai pasidomėti, rinkausi tarp philips ir elektroliux, bet nespėju apžiūrėti, kad atitiktų mano reikalavimus, o jie tokie:
1. Būtinai belaidis
2. Sauso ir drėgno valymo (namų danga medžio laminatas ir kilimas)
3. Be maišelių, tai kaip suprantu turi būti cikloninis
4. Kainą būtų gerai iki kokių 400€, aišku kuo pigesnis tuo geriau, aš kiek žiūrėjau tai buvo apie 250 €

Namuose gyūnų nėra ir nebus.
Iš anksto labai nuoširdžiai dėkoju už patarimus smile.gif

http://www.philips.l...on-technologija
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 13, 15:24)

Šis kaip suprantu nėra belaidis, o man reikia būtinai belaidžio rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal gali man tundrai kas paaiskinti kaip veikia tarptautine garantija, nu nuperku as is amazono siurbli ir kur man jeigu ka kreiptis? Su lietuviskom parduotuvem aisku- surasyta kur garantinis taisymas, ten ir nesi. Ir pirkimo kvitas- koks cia butu, is amazono gi kasos cekio negauni g.gif Siurblis butu Elektrolux, aciu kas nepatinges 4u.gif
Atsakyti