QUOTE(UltraFlexGreen @ 2016 07 09, 20:12)
Dėl svorio: Na skaičiuose skirtumas yra, vieną ir kitą tuo pačiu metu pakilnojus skirtumas tikrai jausis. Faktas. Bet mums jis atrodo lengvas ir patogus.
Iš pradžių rašot, kad svoris skiriasi tik "vos vos", dabar jau skirtumas tikrai jausis. Prieš Philips turėjau maždaug Ultraflex svorio Bosch ir iš pradžių irgi panašiai galvojau, kad niekis, svarbu lengvai grindim važiuoja, bet po poros metų pradėjau dairytis siurblio-šluotos. Kartą per savaitę svoris gal ir ne tiek svarbus, bet jei siurblio prireikia dažniau - ima varginti. Gal dėl to Electrolux savo siurblius skirsto į savaitinio ir greito valymo. Turbūt sąmoningai. Žmogus pirma įsigyja paprastą siurblį, tada nusprendžia, kad dar būtų gerai ir papildomas kasdieninis, ir perka dar vieną daiktą. Philips su 6,2 kg, bent man, atstoja du prietaisus - per tuos pusantrų metų šluotos nepasigedau.
Papildyta:
Dėl smulkios/stambios technikos: Tiesa, dydžiai panašūs, bet kaip bebūtų, Electrolux siurblius gamina nuo 1919 metų. Man jis atrodo patikimiau ir tiek.
Motorola mobiliuosius telefonus gamina nuo 1993 metų, Apple tik nuo 2007. Tai Motorola geriau?
Papildyta:
Dėl variklio galios: Galim vadinti skonio reikalu, bet man kliuvo. Jis dėl to ir lengvesnis, kad variklis mažiukas. Ekonomiškumas mums nebuvo svarbu. A klasė, ne kokia F, tai skirtumas bus minimalus.
Gamintojas teigia, kad išvalo dulkių daugiau nei bet kuris kitas 2400 W siurblys, ta nelabai suprantu, kiek dar tos galios turi būti daugiau? Juk kai perkat el. lemputę žiūrit, kuri ryškiau švies, o ne kuri daugiau W turės? Ar irgi ieškot būtinai kaitrinių, nes LED lemputės per mažai W turi?
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2016 07 10, 10:24)
Man is youtubes elektroliukso ikratymas atrodo paprasttesnis nei philips
Gal ką nors maišot, Philips kratyt nereikia, tereikia išpilt.