Sveiki, būčiau dėkinga jei kas patartų Reikėtų kuo mažesnio siurblio 2 kamb. butui, nes trūksta vietos sandėliavimui. Beveik visur kilimai, labai nedideli plotai medinių grindų/plytelių. Norėčiau cikloninio, su gera dulkių filtravimo klase. Ateityje planuoju turėti mažą šunį, tai būtų gerai, kad susitvarkytų su plaukais. Galėčiau skirti iki 300 , bet tikiuosi pigesnio varianto
P.S. šluotų nenoriu, nes skaičiau, kad jos nėra galingos (man kilimus reiks siurbti). O ir su tais krovimais vargas. Geriau, kad būtų paprastas laidinis. Įvairūs antgaliai irgi būtų pliusas
QUOTE(dota @ 2016 06 28, 01:26)
Sveiki, būčiau dėkinga jei kas patartų Reikėtų kuo mažesnio siurblio 2 kamb. butui, nes trūksta vietos sandėliavimui. Beveik visur kilimai, labai nedideli plotai medinių grindų/plytelių. Norėčiau cikloninio, su gera dulkių filtravimo klase. Ateityje planuoju turėti mažą šunį, tai būtų gerai, kad susitvarkytų su plaukais. Galėčiau skirti iki 300 , bet tikiuosi pigesnio varianto
P.S. šluotų nenoriu, nes skaičiau, kad jos nėra galingos (man kilimus reiks siurbti). O ir su tais krovimais vargas. Geriau, kad būtų paprastas laidinis. Įvairūs antgaliai irgi būtų pliusas
Siūlyčiau šį http://www.philips.l...lys-be-maiselio Virš metų naudoju FC9921 (toks pat, tik be "turbo" šepečio), mano poreikiams šiuo metu geriausias variantas. Kai rinkausi ieškojau, kad būtų lengvas, tylus, gerai siurbtų, būtų lengva iškratyti dulkes.
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 06 26, 17:32)
Neseniai Stiftung Warentest buvo straipsnis apie tokias šluotas ir jų testas - nei viena iš jų nesiurbia gerai, todėl pagrindinio siurblio nepakeičia.
Na va labai gaila ) norejau tokio daikto, kad visad po ranka būtų. Mant tas siurblio ir šlangų tampymas labai nepatinka. Bet tada tikriausiai šitą rinksiuosi - Philips FC9921/09
Tas Philips FC9922 tikrai atrodo geras, bet jis kainuoja apie 330 Kaip siurbliui tai tikrai didelė pinigų suma... Aš įsivaizdavau, kad būtų padoru išleisti iki 200 . Matyt per drąsiai svajoju
QUOTE(dota @ 2016 06 29, 12:38)
Tas Philips FC9922 tikrai atrodo geras, bet jis kainuoja apie 330 Kaip siurbliui tai tikrai didelė pinigų suma... Aš įsivaizdavau, kad būtų padoru išleisti iki 200 . Matyt per drąsiai svajoju
Galit Amazon.de akcijų pamedžiot, FC9922 esu ten pigiausiai matęs už maždaug 250 Eur (su siuntimu). Tik tada reikia kasdien jų tinklalapį tikrint
QUOTE(ingelka @ 2016 06 30, 09:41)
Gal Kaune yra kokia buitinės technikos bazė, kur būtų didelis pasirinkimas siurvlių už normalias kainas. Ačiū už atsakymus
Yra - TOPOCENTRAS
QUOTE(ingelka @ 2016 06 30, 07:41)
Gal Kaune yra kokia buitinės technikos bazė, kur būtų didelis pasirinkimas siurvlių už normalias kainas. Ačiū už atsakymus
AVITELA-Savanorių pr. 321
Sveiki, reikia dulkiu siurblio, kuris bus naudojamas tik laiptams prasiurbt, todel reikia nedidelio, lengvo ir nebrangaus, gal kas matet kur toki stebukla?
QUOTE(Kikker @ 2016 06 30, 09:05)
AVITELA-Savanorių pr. 321
Aš pagaliau irgi nuėjau gyvai pažiūrėti, paklausyti ką siūlo pardavėjai. Tai ogminoj-tik cikloniniai Dyson geriausi. Aviteloj sako kad ciklonas blogai, geriau maišeliniai irgi apie 300 eur siemens/miele/elektroliuks. ir aju prieš metus susmoviau su arnica 350 lt sumokėjau, kaip vėl nesusimauti?
p.s.: Dysona jau atmečiau vien dėl tokio išvalymo
https://www.youtube....h?v=zXz5lIGNh98
QUOTE(ajd @ 2016 07 03, 16:25)
Aviteloj sako kad ciklonas blogai, geriau maišeliniai irgi apie 300 eur siemens/miele/elektroliuks.
Nenuostabu, kad taip sako - jie neturi nei vieno padoraus cikloninio siurblio, bent internetinėj parduotuvėj neradau