Sveiki. Kadangi laaabai ilgai rinkausi dulkių siurblį ir čia vis klausinėjau ir klausinėjau, tai dabar jaučiu pareigą pasidalinti įspūdžiais, nes pagaliau JĮ nusipirkau!
Taigi, įsigijau cikloninį dulkių siurblį (beje anksčiau galvojau, kad cikloniuko tai jau tikrai nepirksiu
) Philips FC9921.
Rinkausi iš kokių 4-5 variantų, bet šis siurblys labiausiai patiko ir man ir MB. Su juo "žaidžiu" jau dvi dienas. Kadangi prieš tai siurbiau visišku senuku, tai šis man pasirodė labai manevringas, neįtikėtinai tylus, labai galingas, patogus ir pan. Žodžiu po senojo namų tvarkymas kaip pramoga šias dienas
Kol kas tik neramina, kad galingumo vandymas tik ant rankenos. Viskas gerai, kol veikia, bet nzn kiek tai patikima. Na gal viskas bus gerai, bet man būtų ramiau jei tas valdymas ir ant korpuso būtų. Bet visgi valdymas ant rankenos tai gėris...
Kas spėjo užkliūti, tai siurblio galiniai ratukai. Jie truputį išsikišę į šonus, ir todėl siurbliukas kartais užkliūna už durų staktos. Geriau, kad taip nebūtų, bet tikrai ir ne tragedija. Dar labai nustebino dulkių talpos konstrukcija. Viduje yra išimamas toks lenktas plastmasiukas, po kuriuo prilenda dulkių ir iškračius talpą tos dulkės toje mažoje dalyje lieka, todėl reikia detalę išimti, kad išvalyt. Nejaugi nebuvo galima išlieti vientisos detalės...
Na bet visumoj esu labai patenkinta pirkiniu ir noriu pasakyti AČIŪ už pagalbą renkantis!