Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2016 05 10, 15:21)
Ar geras naujasis philips power pro aqua, ar yra ir kitokių variantų kaip šis? smile.gif nusibodo tampyti savo thomas aqua multi x10 parket, norisi su lengvesne siurblio eksploatacija.

Aš irgi galvoju apie šiktą siurblį. Būtų įdomu nuomonės ir atsiliepimai apie jį.
Atsakyti
QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2016 05 10, 16:21)
Ar geras naujasis philips power pro aqua, ...

Jei skaitote rusiškai pažiūrėkite čia.
O čia ką apie juos galvoja žmonės.
Gal pagelbės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 gegužės 2016 - 17:27
QUOTE(melsvaižalia @ 2016 04 28, 23:03)
skaitau skaitau ir vis vien nieks neaiškėja  blink.gif patarkit, profai, labai labai prašau 4u.gif
man reikia nedidelio patogaus nešioti siurbliuko  - namelis nedidelis ~130m2, bet su laiptais, tai nebenoriu jokio didelio griozdo, namie jokio kilimo (na, tik prie durų, bet čia nesiskaito)- laminatas, medis, kamštis ir plytelės, jokio žvėries, tik papūga, kuri šiek tiek pasiplunksnuoja, norėčiau be maišelio (bet iš esmės mišelis - ne katastrofa), garsumas, spalva, brandas, modelis ar dar kas - visiškai nesvarbu...  kaina - na žinoma, nenoriu viso palikimo suplot, tai galvoju iki 150-200 pinigų... gali būt ir pigiau, žinoma  rolleyes.gif
ačiū, jei kas pasivargins

liūdna, kad jokio patarimo negavau verysad.gif verysad.gif verysad.gif gal kas susimylės?
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2016 05 12, 14:54)
liūdna, kad jokio patarimo negavau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  gal kas susimylės?

Pasižiūrėkite BOSCH BCH6256N1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 05 13, 10:29)
Pasižiūrėkite BOSCH BCH6256N1 4u.gif

ačiū 4u.gif man patiko drinks_cheers.gif dar neperku, bet labai labai žavuoliškai atrodo bigsmile.gif gal kas sukritikuos g.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal galit parekomenduoti gerą belaidį siurblį - elektrinę šluotą? Turiu mažų vaikų ir virtuvę su baltom grindim, tai po kiekvieno jų pavalgymo užknisa traukti laidinį siurblį. Pageidautina baltos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2016 05 16, 22:06)
Sveiki,

gal galit parekomenduoti gerą belaidį siurblį - elektrinę šluotą? Turiu mažų vaikų ir virtuvę su baltom grindim, tai po kiekvieno jų pavalgymo užknisa traukti laidinį siurblį. Pageidautina baltos spalvos.

Pas mane situacija ta pati, turiu jau 10 m. kibirą ant ratų Thomas Philips. viskas ok, tarnauja gerai, reiktų tik naują filtrą įsigyt, bet virtuvė irgi balta, kiekvienas trupinys nervina smile.gif dar turim katiną namie, kuris išlipdamas iš kraiko dėžės po kelis kraikiukus padrabsto. Irgi galvoju, kad nieko būtų ta šluota. Baltų Boch'ų yra. Tik įdomu 18 V ir 25,2 V. Ar baisiai daug skirias? Nes kaina tai skiras daug. NAgi profesionalai. Dvi mamytės su baltom virtuvėm išsižiojusios laukia patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krislintina @ 2016 05 17, 09:11)
Pas mane situacija ta pati, turiu jau 10 m. kibirą ant ratų Thomas Philips. viskas ok, tarnauja gerai, reiktų tik naują filtrą įsigyt, bet virtuvė irgi balta, kiekvienas trupinys nervina smile.gif dar turim katiną namie, kuris išlipdamas iš kraiko dėžės po kelis kraikiukus padrabsto. Irgi galvoju, kad nieko būtų ta šluota. Baltų Boch'ų yra. Tik įdomu 18 V ir 25,2 V. Ar baisiai daug skirias? Nes kaina tai skiras daug. NAgi profesionalai. Dvi mamytės su baltom virtuvėm išsižiojusios laukia patarimų smile.gif

Mane taip pat domina šis klausimas- 18 V ir 25,2 V skirtumas? Ir apskritai, kaip naujesnės Bosch šluotos siurbliai? Kažkuo jos skiriasi...bet kuo?
ir ką tada rinktis - kažkurią iš Bosch ar Philips su plaunama šluoste?
http://www.philips.l...-valymo-sistema
Atsakyti
QUOTE(mencike @ 2016 05 17, 21:37)
Mane taip pat domina šis klausimas- 18 V ir 25,2 V skirtumas? Ir apskritai, kaip naujesnės Bosch šluotos siurbliai? Kažkuo jos skiriasi...bet kuo?
ir ką tada rinktis - kažkurią iš Bosch ar Philips su plaunama šluoste?
http://www.philips.l...-valymo-sistema

Žodžiu pasiskolinau pabandyti aš tą šluotą iš vienos pažįstamos Tiesa, jos 18 V Electrolux kažkokia. Tai Dėkui Dievuliui, kad suteikė tokį šansą. Nė už ką nepirkčiau, būčiau išmetus bile kiek pinigų ir prakeikus tą šluotą. EInu ieškot normalaus dulkių siurblio su laidu ir jaučiu konteineriu....
Atsakyti
QUOTE(Krislintina @ 2016 05 27, 17:25)
Žodžiu pasiskolinau pabandyti aš tą šluotą iš vienos pažįstamos Tiesa, jos 18 V Electrolux kažkokia. Tai Dėkui Dievuliui, kad suteikė tokį šansą. Nė už ką nepirkčiau, būčiau išmetus bile kiek pinigų ir prakeikus tą šluotą. EInu ieškot normalaus dulkių siurblio su laidu ir jaučiu konteineriu....

As turiu siurbli ir dabar isigijau sluota, sita pat kur su plovimu kartu, tai nuo to laiko siurblio netraukiau. Siurblys aisku geriau issiurbia, bet su sluota greiciau, nereikia laido jungt, siurblio tamput, tai ir dazniau parsisiurbi. As patenkinta pirkiniu.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas susiduret ir galit paaiskinti kuo skiriasi Philips AquaTrio pro ir Philips aqua pro?
Philipse tai kaip visiskai skirtingi produktai... Aqua pro atrodo geresnis, bet net kainuoja gerokai pigiau, tai idomu kodel
AquaTrio pro tuo paciu metu ir siurbia ir valo.
Aqua pro kaip suprantu arba siurbia arba valo?
trio su sepeciais, aqua pro su skudureliais?

Gal kas turit aqua pro?? (Aqua trio jau bandziau)
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 04 26, 10:53)
Už tokią sumą aš siųsčiausi Bosch BGS6ALL http://www.amazon.de...auger beutellos
Nepraleis dulkių (A klasė), laimėjo Stiftung Warentest testus. Pagrindinis trūkumas - sunkus (8 kg) ir  nėra labai patogu dulkių talpą iškratyt, nes ji gana didelė.

Sveiki dar kart,

Šitas siurblys atrodo neblogai - bet itin sunkus sad.gif Gal kartais kažką galėtumėte parekomenduoti, kad būtų lengviau juo naudotis ir nereikalautų daug fizinių jėgų 4u.gif (Domina cikloninis su plaunamu hepa filtru) 4u.gif
Atsakyti