QUOTE(Kikker @ 2016 04 05, 10:40)
Taigi žiūrėkite firmos Philips,Electrolux ,Bosch,Siemens.....
Ką manote apie Dirt Devil?
Žiūrėti ekspozicijoje į siurblius nematau jokio reikalo. Lygiai tas pats, kas žiūrėtum į ledus šaldytuve - žali, rudi, balti, rožiniai, etc...
Papildyta:QUOTE(Kikker @ 2016 04 05, 10:40)
...kam su maišeliu o kam cikloninio,kam su papildomai siurbimo antgaliai o kam be jų...
Man reikia, kad gerai siurbtu dulkes ir stambesnes daleles nuo laminato. Viskas, nieko daugiau, jokių papildomų sąlygų. Manęs nedomina papildomos funkcijos, nedomina valdymai nuo rankenos ar nuo korpuso. Man reikalingas efektyvumas siurbiant kietus paviršius.
Papildyta:QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 04 05, 10:19)
Man atrodo geriau būtų lygint kokią Lada Kalina su panašių charakteristikų Toyota ar VW automobiliu Įsivaizduoju, kad Lada kainus pigiau, bet ar tai būtų geras pirkinys?
Dar vienas klausimas yra triukšmo lygis. 84 ir 81 dB bus labai triukšmingi siurbliai. Jei tai siurbliai su maišeliais, tai galima daryti išvadą, kad arba gamintojas labai pataupė arba juose yra kilimams skirtas "turbo" antgalis. Pas Jus laminatas ir plytelės, tai toko siurblio nereikia, nes permokėsite už tą antgalį.
Na štai, jūs taip pat remiatės charakteristikomis. Jūs - konsultantas, tai pasakykite, prašau, ar parametras "klasė" yra tas pats nežiūrint į siurblio gamintoją, kainą ar technologiją? Ar siurblys "X", kurio kietų paviršių siurbimo klasė "A" siurbia kietus paviršius taip pat, kaip siurblys "Y" su tokia pačia klase?