Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 17

QUOTE(Neryte @ 2015 11 18, 21:28)
Va ir as tokia nusiziurejau, bet nelabai ju kur yra, i viena firma nusiunciau jau uzklausima. Kur jus radote pirkti, ar dar tik modeli issirinkote?

Kol kas tik modelį. Jei kur rasit, duokit žinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 11 18, 18:31)
Nei viena. Geriau EOC3430COX.
Bet jei papildomų 20-30€ rasti neišeina ...

Man reikia ja paciupineti pries perkant.kiek apejau topo centre kitu dureles sunkiai darinejasi ir siaip radau kas man nepatiko ir kas nederes mano virtuveje,dar beto siauliuose nera didelio pasirinkimo smile.gifo investuoti daug nesinori,nes nesu didele kepeja smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
reikia patarimo del orkaites. Biudzetas apie 250Eer.
Galvoju apie EOB43430OX, EOB43450OX. Na dar gal EOB3311AOX.
Kaip sitie modeliai, ar gal yra kitu gamintoju kazko vertingesnio uz panasia kaina.
Reikalavimai: paprasta ir patikima orkaite, jokiu valymo opciju ir sieneliu nereikia.
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2015 11 19, 00:09)
Man reikia ja paciupineti pries perkant.kiek apejau topo centre kitu dureles sunkiai darinejasi ir siaip radau kas man nepatiko ir kas nederes mano virtuveje,dar beto siauliuose nera didelio pasirinkimo smile.gifo investuoti daug nesinori,nes nesu didele kepeja smile.gif

Šiauliuose galite apžiūrėti Aviteloje manau dar rasite įdomesnius modeliukus

QUOTE(dedulia @ 2015 11 19, 14:03)
Sveiki,
reikia patarimo del orkaites. Biudzetas apie 250Eer.
Galvoju apie EOB43430OX, EOB43450OX. Na dar gal EOB3311AOX.
Kaip sitie modeliai, ar gal yra kitu gamintoju kazko vertingesnio uz panasia kaina.
Reikalavimai: paprasta ir patikima orkaite, jokiu valymo opciju ir sieneliu nereikia.

Vertingesnio gal ne bet įdomesnis modelis ZANUSSI ZOB35712XK turės iešmą.pasikabinsite vištike ar mėsos šmotą ir kepsite mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz konsultacijas, bet kai pagaliau issirinkau electrolux EOC6851AAX,tai niekur neturi,reikia laukti.O kaip yra su garinem AEG,ar galima rasti panasaus lygio uz panacia kaina g.gif Ar jos geresnes uz electrolux ?Ar geriau jau verta palaukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 19 lapkričio 2015 - 19:55
QUOTE(Neryte @ 2015 11 19, 19:53)
Aciu uz konsultacijas, bet kai pagaliau issirinkau electrolux EOC6851AAX,tai niekur neturi,reikia laukti.O kaip yra su garinem AEG,ar galima rasti panasaus lygio uz panacia kaina g.gif Ar jos geresnes uz electrolux ?Ar geriau jau verta palaukti?

Man irgi tas pats - laukti reikia 2-3 sav.
Įdomu, kuo skiriasi AAX ir AOX - aš neradau skirtumų reikšmingų.
AEG, kiek žiūrėjau už panašią kainą, tai be pirolizės sad.gif
Mąstau, kad užsisakysiu - išgyvensiu mėnesį ir be jos. Baldininkams duos brėžinius, galės gaminti, o paskui įdės į paruoštą angą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 19 lapkričio 2015 - 20:11
QUOTE(rarity @ 2015 11 19, 21:10)
Įdomu, kuo skiriasi  AAX ir AOX - aš neradau skirtumų reikšmingų.
Mąstau, kad užsisakysiu - išgyvensiu mėnesį ir be jos. Baldininkams duos brėžinius, galės gaminti, o paskui įdės į paruoštą angą.

Idomu butu sulaukti nusimamanciu konsultacijos,kuo jau tas AEG geresnis. O kur radote electrolux ir kokia kaina? Bet tikrai kuo skiriasiAAX nuo AOX idomu g.gif Gal reikia koperuotis, bus pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 19 lapkričio 2015 - 21:24
QUOTE(rarity @ 2015 11 19, 20:10)
Įdomu, kuo skiriasi  AAX ir AOX - aš neradau skirtumų reikšmingų.

AAX naujas modelis...terminalai ištuštėje todėl gavimas užtrunka....kaina +/- apie 699 eur...
AEG be pirolizės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 20 lapkričio 2015 - 09:55
Gal galite dar papasakoti apie Bosch PIT645F17E? Kas jos viduje po flex? Dvi apvalios kaitlentės?
Ir gal žinote kurioje vietoje jos pajungimas, gale ar priekyje? smile.gif (Reikia žinoti, kad įsivaizduot kaip reiks montuot...)
Papildyta:
Beje, ar galima išsisukti katalitines plokšteles ir nuplauti po dušu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistarka @ 2015 11 20, 10:48)
Gal galite dar papasakoti apie Bosch PIT645F17E? Kas jos viduje po flex? Dvi apvalios kaitlentės?
Ir gal žinote kurioje vietoje jos pajungimas, gale ar priekyje? smile.gif (Reikia žinoti, kad įsivaizduot kaip reiks montuot...)
Papildyta:
Beje, ar galima išsisukti katalitines plokšteles ir nuplauti po dušu? biggrin.gif

Modeliukas PIT645F17E arba EH645FT17E turi dvi apvalias
Modeliukas BOSCH PIN651F27E arba SIEMENS EH651FN17E
https://www.youtube....h?v=OLAwECv-EmE
Negalima jas plauti nes jas reikia kaitinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 20, 12:18)
Modeliukas PIT645F17E arba EH645FT17E  turi dvi apvalias 
Negalima jas plauti nes jas reikia kaitinti 4u.gif

Tai galiu išpurkšti sodos tirpalu ir stipriai užkaitinti? Rašo iki 500 C.. kažkaip baisoka ;/
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 11 20, 12:18)
Modeliukas PIT645F17E arba EH645FT17E  turi dvi apvalias 

Na ir kuomgi jos visos keturios skiriasi apart kainos?
Atsakyti
QUOTE(Aistarka @ 2015 11 20, 11:35)
Tai galiu išpurkšti sodos tirpalu ir stipriai užkaitinti? Rašo iki 500 C.. kažkaip baisoka ;/
Papildyta:

Na ir kuomgi jos visos keturios skiriasi apart kainos?

Nejuokaukite doh.gif pirolizė kaitina iki 500 C Jums tereiks retkarčiais įkaitinti orkaitę iki 250C laipsnių temperatūros ir šioje temperatūroje kaitinti valandą kad aktyviau vyktų savaiminio valymo procesas
Tai Jums jau parodžiau kuom jos skiriasi....
Atsakyti