QUOTE(Kikker @ 2015 11 25, 11:46)
Aš niekada nesakau kad pirolizė nereikalinga...aš kalbu apie tai kad vartotojas pirkdamas su PIROLIZĘ turėtu 100% garantijos kad jis neišiminės jokių papildomų dalių o tai atliks pirolizės valymas o ne dar prie to reikalinga + indaplovė.
Aš už EcoClean valymą ir lauksiu tokios orkaitės kuri turės tokį valymą ir nereikės išiminėti papildomų dalių ir šveisti jas rankomis...todėl aš siūlau šiai dienai tiems vartotojams kurie nori turėti pirolizę ir iš jos turėtu 100% naudą...
Todėl visai ne už ilgo tikiuosi kad visi gamintojai paims pavyzdį iš Siemens Bosch orkaičių ir pagamins tokias orkaites kurios turi pirolizę ir iš jų nereikiės išiminėti papildomų priedų...
Aš už EcoClean valymą ir lauksiu tokios orkaitės kuri turės tokį valymą ir nereikės išiminėti papildomų dalių ir šveisti jas rankomis...todėl aš siūlau šiai dienai tiems vartotojams kurie nori turėti pirolizę ir iš jos turėtu 100% naudą...
Todėl visai ne už ilgo tikiuosi kad visi gamintojai paims pavyzdį iš Siemens Bosch orkaičių ir pagamins tokias orkaites kurios turi pirolizę ir iš jų nereikiės išiminėti papildomų priedų...
Iš viso šio kratinio supratau tik tiek, kad reikia mest lauk indaplovę ir vietoj jos pirkt BSH orkaitę su pirolize - bus išspręstos visos problemos

Kai kiti gamintojai pasiūlys pirolizei tinkamas skardas, tada ir bus galima apie tai galvoti, nes tokio patogumo kaina tikriausiai bus padori. Dabar už tai permokėti nėra prasmės