Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 17

QUOTE(Kikker @ 2015 11 25, 11:46)
Aš niekada nesakau kad pirolizė nereikalinga...aš kalbu apie tai kad vartotojas pirkdamas su PIROLIZĘ turėtu 100% garantijos kad jis neišiminės jokių papildomų dalių o tai atliks pirolizės valymas o ne dar prie to reikalinga + indaplovė.
Aš už EcoClean valymą ir lauksiu tokios orkaitės kuri turės tokį valymą ir nereikės išiminėti papildomų dalių ir šveisti jas rankomis...todėl aš siūlau šiai dienai tiems vartotojams kurie nori turėti pirolizę ir iš jos turėtu 100% naudą...
Todėl visai ne už ilgo tikiuosi kad visi gamintojai paims pavyzdį iš Siemens Bosch orkaičių ir pagamins tokias orkaites kurios turi pirolizę ir iš jų nereikiės išiminėti papildomų priedų...

Iš viso šio kratinio supratau tik tiek, kad reikia mest lauk indaplovę ir vietoj jos pirkt BSH orkaitę su pirolize - bus išspręstos visos problemos biggrin.gif
Kai kiti gamintojai pasiūlys pirolizei tinkamas skardas, tada ir bus galima apie tai galvoti, nes tokio patogumo kaina tikriausiai bus padori. Dabar už tai permokėti nėra prasmės
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 11 25, 10:56)
Iš viso šio kratinio supratau tik tiek, kad reikia mest lauk indaplovę ir vietoj jos pirkt BSH orkaitę su pirolize - bus išspręstos visos problemos biggrin.gif
Kai kiti gamintojai pasiūlys pirolizei tinkamas skardas, tada ir bus galima apie tai galvoti, nes tokio patogumo kaina tikriausiai bus padori. Dabar už tai permokėti nėra prasmės

Yra vartotoju kurie kategoriškai prieš indaploves tai ką siūlote pirkti orkaite su Pirolizės funkcija ir rankomis šveisti laikikliu,bėgelius ir skardas???
Tai Jums Bosch ir Siemns siūlo pirkite mielos virėjos kurios nori su pirolize orkaite iš kurios nereikės išiminėti šoninių skardų laikiklių,bėgelių ir net skardų....
Kiti gamintojau jau ne vienus metus siūlo orkaitės su pirolize iš kurių nereikia išiminėti skardų...bet misusas vienas nėra grotelių laikiklių ir nėra bėgelių...
Kiti mato prasmę tik Jūs nematote prasmės...sedi ten Siemens ,Bosch bukagalviai ir kuria čia kažkokias nesamonęs lotuliukas.gif
Papildyta:
Jai gerai pamenu prie AEG orkaičių buvo galimybė nusipirkti teleskopinius bėgelius, tinkančiu pirolizei....bet kaina buvo pakankamai didelė
Atsakyti
Nu aš ir jei galėčiau, mielai imčiau Bosch. Bet, pinigai riboti, išlaidų daugiau nei daug, tad turbūt bandysiu tą Electrolux su pirolize ir garais. Nors žiauriai baisu... Gal po naujako atpigs.
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2015 11 25, 14:07)
Nu aš ir jei galėčiau, mielai imčiau Bosch. Bet, pinigai riboti, išlaidų daugiau nei daug, tad turbūt bandysiu tą Electrolux su pirolize ir garais. Nors žiauriai baisu... Gal po naujako atpigs.

Niekas privestinai nesiūlo pirkti jai neleidžia finansai....Orkaitė Electrolux su garų funkcija geras pasirinkimas ir bus labai gera priežiūra nes jūs naudositės garais o jų pagalba orkaitėje visi nešvarumai tiesiog neprikibs tai pirolize manau naudositės retokai....(jai pamiršite garų programa matyt tada jis bus reikalingiausia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 25, 15:14)
Niekas privestinai nesiūlo pirkti jai neleidžia finansai....Orkaitė Electrolux su garų funkcija geras pasirinkimas ir bus labai gera priežiūra nes jūs naudositės garais o jų pagalba orkaitėje visi nešvarumai tiesiog neprikibs tai pirolize manau naudositės retokai....(jai pamiršite garų programa matyt tada jis bus reikalingiausia) 4u.gif

na ne viską su garais gi kepi. Tarkim mėsą kepi su garais, o gale kokią vištą nori apskrudinti nu ir prisitaško. Vengiu tų visų maišų, plastmasių, tai gan aktualu ir pirolizė. Aišku, jei būčiau kruopšti ir po kiekvieno kepimo prašluostyčiau orkaitę, būtų kitaip, na bet nėra taip ir manau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2015 11 25, 14:37)
na ne viską su garais gi kepi. Tarkim mėsą kepi su garais, o gale kokią vištą nori apskrudinti nu ir prisitaško. Vengiu tų visų maišų, plastmasių, tai gan aktualu ir pirolizė. Aišku, jei būčiau kruopšti ir po kiekvieno kepimo prašluostyčiau orkaitę, būtų kitaip, na bet nėra taip ir manau nebus.

Manau po kiekvieno kepimo jai reikėtų valyti tai nebūtų noro ir gaminti orkaitėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2015 11 25, 15:07)

Nežinau to konkretaus modelio, bet manau, kad bijote be reikalo. Turiu prieš kokius 5 metus pirktą Electrolux su pirolize, automatiniais receptais, virbalu ir t.t. Berods pagaminta Vokietijoje. Veikia puikiai, galiu drąsiai rekomenduoti.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 11 25, 15:44)
Manau po kiekvieno kepimo jai reikėtų valyti tai nebūtų noro ir gaminti orkaitėje mirksiukas.gif

Kas ta "ji"? g.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte patarti dėl indukcinės kaitlentės ax.gif - biudžetas labai ribotas ( iki 300eur būtų gerai kuo mažiau), gamintojas nelabai svarbu, bet norisi kokybiškos smile.gif Plotis 60cm, be metalo krastelių. Ar įmanoma už tokią sumą įsigyti gerą indukcinę kaitlentę? Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 25 lapkričio 2015 - 15:57
QUOTE(levrete @ 2015 11 25, 15:56)
Gal galėtumėte patarti dėl indukcinės kaitlentės  ax.gif  - biudžetas labai ribotas ( iki 300eur būtų gerai kuo mažiau), gamintojas nelabai svarbu, bet norisi kokybiškos  smile.gif Plotis 60cm, be metalo krastelių. Ar įmanoma už tokią sumą įsigyti gerą indukcinę kaitlentę? Ačiū.

Keleta modeliuku
Electrolux EHH6340FSK
http://www.electrolu...97s/ehh6340fsk/
BOSCH PIE611B18E
http://www.bosch-hom...PIE611B18E.html
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 25, 17:06)

O kuri geriau? Ir krašteliai kurios būtų labiau prisispaudę prie stalviršio, na kad neliktų plyšio - dabar turime dujinę kaitlentę su stiklo keramika, tai kraštas yra be rėmelio, tiesus, nenuožulnus, tai po juo prilenda nešvarumų, norėčiau, jei būna, labiau prigludusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 11 25, 16:33)
O kuri geriau? Ir krašteliai kurios būtų labiau prisispaudę prie stalviršio, na kad neliktų plyšio - dabar turime dujinę kaitlentę su stiklo keramika, tai kraštas yra be rėmelio, tiesus, nenuožulnus, tai po juo prilenda nešvarumų, norėčiau, jei būna, labiau prigludusios  ax.gif

Taip turi tokia bėda kaitlentės su nenuožulniais krašteliai...pas mane irgi dujinė tai turiu padirbėti su peiliu kad ištraukti nešvarumus....
Ši tokia daili yra Whirlpool ACM816BA
http://www.whirlpool...ente-acm-816-ba turite tilpti į biudžetą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 25 lapkričio 2015 - 16:49
QUOTE(Kikker @ 2015 11 25, 17:37)
Taip turi tokia bėda kaitlentės su nenuožulniais krašteliai...pas mane irgi dujinė tai turiu padirbėti su peiliu kad ištraukti nešvarumus....
Ši tokia daili yra Whirlpool ACM816BA
http://www.whirlpool...ente-acm-816-ba turite tilpti į biudžetą 4u.gif

O Jūsų pasiūlytas modelis su nuožulniais krašteliais prisispaustų prie stalviršio be to plyšio? Į biudžetą dar gal tilptume su ja smile.gif
Atsakyti