Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros XXII tema

QUOTE(LEXUS14 @ 2015 12 20, 14:51)
Sveiki sukūriau savo foruma ir jį ištobulinau tik ten viskas apie orchidėjas nesijaudinkit į puslapį įdiegiau antivirusine taigi nesidrovėkit užeikit į naujajį orchidėjų forumo puslapį http://orchidslt.byethost3.com/

Negražu kopijuoti viens prie vieno kito forumo subkategorijų aprašymus mirksiukas.gif Taipogi derėtų pasiskaityti ir šio forumo taisykles dėl reklamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2015 12 20, 22:12)
Negražu kopijuoti viens prie vieno kito forumo subkategorijų aprašymus  mirksiukas.gif Taipogi derėtų pasiskaityti ir šio forumo taisykles dėl reklamos smile.gif

nenoriu būti išmestas bet jūs gi irgi reklamuojat tinklapi kaip orchids.lt/forumas nuorodas.
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2015 12 20, 19:27)
Nu bet nežinau substrato akmenėliai darosi žali kažkokie tai ar būtinas persodinimas dė to ar ne?

substratas žaliuoja dėl to, kad tikriausiai laikote vazonus šviesoje. samanojimas atsiranda dėl šilumos ir šviesos. įstatykite vazonus į dekoratyvinius nepermatomus, taip išvengsite samanojimo ateityje.

QUOTE(LEXUS14 @ 2015 12 20, 21:20)
nenoriu būti išmestas bet jūs gi irgi reklamuojat tinklapi kaip orchids.lt/forumas nuorodas.

orchids .lt/ forumas nėra kažkieno iš čia esančių asmeninis forumas, ir kreipiame ten tik pažintiniais tikslais. Jūs gi skelbiate, kad forumas Jūsų ir kviečiate juo naudotis. matote skirtumą?
Atsakyti
Sveiki, gal matėte kur nors Vilniuje, paskutiniu metu, pirkti orchidėją Deborą? Labai norėčiau šv. Kalėdoms dovanoms g.gif Būčiau dėkinga už pagalbą smile.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 12 21, 10:30)
Sveiki, gal matėte kur nors Vilniuje, paskutiniu metu, pirkti orchidėją Deborą? Labai norėčiau šv. Kalėdoms dovanoms  g.gif  Būčiau dėkinga už pagalbą  smile.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

šiuo laiku vis užveža orchidėjų į Ermitažą, Senukus, galbūt rastumėte panašią.. bet šiuo metu pavojinga pirkti orchidėjas, gali būti pašalusios, perlaistytos, gerai apžiūrėkite prieš perkant.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 12 21, 17:14)
šiuo laiku vis užveža orchidėjų į Ermitažą, Senukus, galbūt rastumėte panašią.. bet šiuo metu pavojinga pirkti orchidėjas, gali būti pašalusios, perlaistytos, gerai apžiūrėkite prieš perkant.

Ačiū 4u.gif Bandysiu ieškoti smile.gif

P.S. Seniai besilankiau šioje temoje, nes prieš keletą metų buvau "susirgusi" orchidėjų manija. Tai paskui kai pradėjo gerėti, t.y. orchidėjų kiekis/poreikiai tapo proto ribose, stengiausi nebesilankyti, nes vis kokios nors naujos užsimanydavau doh.gif smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 22 gruodžio 2015 - 08:46
QUOTE(Adera777 @ 2015 12 22, 09:42)
Ačiū  4u.gif Bandysiu ieškoti smile.gif

P.S. Seniai besilankiau šioje temoje, nes prieš keletą metų buvau "susirgusi" orchidėjų manija. Tai paskui kai pradėjo gerėti, t.y. orchidėjų kiekis/poreikiai tapo proto ribose, stengiausi nebesilankyti, nes vis kokios nors naujos užsimanydavau  doh.gif  smile.gif  mirksiukas.gif

Man atrodo cia visos tokios susirinko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2015 12 22, 10:01)
Man atrodo cia visos tokios susirinko wink.gif

Nevisai aš laukiu kalbuos su orchidėja kad pražystu greičiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki norėjau paklausti kas būna jei orchidėja šoka gauna? Labai įdomu nes dar apie jas ne viska žinau. ax.gif
Atsakyti
Sveiki dar karta atsiprašau kad toks įkyrus bet turiu klausima turbūt visi žinos kas čia per daiktas ant orchidėjos keikis ar ne? Radau tai ant kvepenčios orchidėjos žiedstebio mamos paklausiau sako kad vaika turės orchidėja, o aš sakau kad tai atauga reik išmest susiginčiojom ir neapsikenčiau čia paklausti jūsų nuomonės. Iš anksto dėkoju už atsakymą. Štai nuotraukos:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 23 gruodžio 2015 - 16:33
QUOTE(LEXUS14 @ 2015 12 23, 16:29)
mamos paklausiau sako kad vaika turės orchidėja, o aš sakau kad tai atauga reik išmest susiginčiojom
Ginčykis, kiek "lenda" - mama teisi. tongue.gif
Bet gali išmesti, jei netiki mama. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 12 23, 18:46)
Ginčykis, kiek "lenda" - mama teisi.  tongue.gif
Bet gali išmesti, jei netiki mama. hihihi.gif

Tai čia tikrai keikis valio!!!! Dėkuj. O galima patrešti augala jei jau metai po persodinimo nei lapai vysta nei ką? Ir dar man atrodo kad dar vienas keikis augs nes pumpurai dar neprasiskleide ant kito žiedkočio o jau džiūna. Tai normalu ar ne? Tėvų kambarį labai šilta karšti radiatoriau nors minuso lauke nėra o va mano kambarį vėsiau tai viena orchidėja pagrobiau nieko napastebėjo kai pamatė nieko mama nesakė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 23 gruodžio 2015 - 18:05