Kokia litanija
Pagaliuka smeigiu visada bet kur, neziuriu saknu. Dar niekad nieko neatsitiko.
Sveiki sustojau ties nežinomybę. Ar reikia lieti jeigu šaknys šviesiai pilkos, o vazonėlio sieneles keli rasos lašeliai užsidėję ar dar palaukti ? Laisčiau ana savaite antradienį.
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 11 13, 11:15)
Sveiki sustojau ties nežinomybę. Ar reikia lieti jeigu šaknys šviesiai pilkos, o vazonėlio sieneles keli rasos lašeliai užsidėję ar dar palaukti ? Laisčiau ana savaite antradienį.
As tai visada sustoju ties tavo postais ir galvoju kokiais dar keistais klausimais gali nustebinti,bet stai imi ir nustebini...
QUOTE(Dofkutis @ 2016 11 13, 18:00)
As tai visada sustoju ties tavo postais ir galvoju kokiais dar keistais klausimais gali nustebinti,bet stai imi ir nustebini...
Gal kada nors bus pats kieciausias orchideju augintojas
QUOTE(Libra @ 2016 11 13, 19:47)
Gal kada nors bus pats kieciausias orchideju augintojas
lexus yra vyras?
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 13, 19:04)
lexus yra vyras?
Paauglys. Tskant, Z karta. Todėl mane labai stebina tas nuoseklus užsidegimas jau beveik metus, jei neklystu. Pagirtina.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 13, 19:04)
lexus yra vyras?
Taip esu vyras pagal lyti o pagal amžių paauglys, o ką negalima domėtis augalais? Esu ir busimas programuotojas ir dar domiuosi augalais. Atsiprašau už keistus klausimus bet paklausiau nes pats suabejojau. Nes mėgstu perlaistyt vos tvardausi užsiemu programavimu ir pamirštu apie geles labai gerai atsipalaiduoju. Tvarkau kompus ir pan. jei kam įdomu. Pagal nick'a turėtu būti aišku kokia lytis.
QUOTE(klopedija @ 2016 11 13, 19:15)
Paauglys. Tskant, Z karta. Todėl mane labai stebina tas nuoseklus užsidegimas jau beveik metus, jei neklystu. Pagirtina.
Ai čia mano laisvalaikis ekspermentuot su gelėm ir trąšom. Visalaika darau didesne trąšų koncentracija negu parašyta kolkas labai greitai auga o ir šaknys nenudegintos tiesa laikau 2-3 val. iki puse vazonėlio vandenį, poto ištraukiu perlieju ir padedu į vietą... Tiesa į vandenį trąšų įpilu. Dar bandysiu įpilt kita karta sodos į vandenį kad paminkštint šiek tiek.
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 11 13, 22:03)
Pagal nicą niekas gali būti neaišku Aš galiu tą patį apie savo nicą pasakyti, o "vyriškuose" forumuose atsiranda, kas nesupranta, ir kol aiškiai neprisistatai pritariant bendroms masėms- laiko už vyrą Nors nicas tai visiškai moteriškas
tikrai neaisku pagal nika, kad vyras. lexus masinos marke kiek zinau, bet apie lyti mazai ka sako. bet uztat dabar bent is dalis suprantama, kodel tiek klausimu del geliu.
QUOTE(denaxa @ 2016 11 13, 21:12)
Pagal nicą niekas gali būti neaišku Aš galiu tą patį apie savo nicą pasakyti, o "vyriškuose" forumuose atsiranda, kas nesupranta, ir kol aiškiai neprisistatai pritariant bendroms masėms- laiko už vyrą Nors nicas tai visiškai moteriškas
Bet mašinos labiau vyram patinka kaip ir krepšinis.
Sveiki. Ka daryti kad nenudegtu saknys? Lieju su pastovejusiu vandeniu,kartais i ji ipilu orchideju trasu. Kartais perlieju siltu vandeniu tiesiai is ciaupo. O dazniausiai lieju pildama vandeni is virsaus istaciusi i inda kad apsemtu visa vazona. (negaliu ikelti nuotraukos is telefono)
LEXUS tik be komentaru,gerai.
QUOTE(Dofkutis @ 2016 11 19, 16:04)
Sveiki. Ka daryti kad nenudegtu saknys? Lieju su pastovejusiu vandeniu,kartais i ji ipilu orchideju trasu. Kartais perlieju siltu vandeniu tiesiai is ciaupo. O dazniausiai lieju pildama vandeni is virsaus istaciusi i inda kad apsemtu visa vazona. (negaliu ikelti nuotraukos is telefono)
Kodėl? Šiaip ir aš moku augint orches nes pas mane jos visos žydi ir aktyviai auga. Ką galiu pasakyt kokia orche? Jei phaleonopsis tai nuo trąšų greičiausiai gali apdegti šaknys. Jei per daug pilate trąšų nei parašyta ant etiketės tai ir nudega. O patarčiau mažiau trąšų pilti o ypač dabar kai jau vėsesnės ir tamsesnės dienos. O gal su per šiltu vandeniu liejate?