Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros XXII tema

Liuks, aciu uz atsakymus, ten kur kraustomes bus labai labai silta, sako buna 27 ziema, ir sake kad keikius leidzia o nezydi, nes per karsta. Galvoju gal didesniuose vazonuose labiau dregme laikysis ir reikes maziau laistyt. As visada vadovaujuosi tasykle, kad 90proc orchid mes perlaistom, o tik 10proc isdziovinam, na, ar kazkas pan. biggrin.gif
As jas laikau tokioj lentynoj, ir apacioj po ta lentyna- siltnamiu padetas didelis stalcius su vandeniu, tai tikiuosi bus tik geriau, nes dabar salta labai pas mus namie.
Atsakyti
Sveikos,

Gaivinau savo gelę padarius šilknamį. Kaip galvojate gal jau galiu sodinti į vazonelį?

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 19 kovo 2016 - 08:56
QUOTE(Laimė @ 2016 03 19, 09:50)
Sveikos,

Gaivinau savo gelę padarius šilknamį. Kaip galvojate gal jau galiu sodinti į vazonelį?

user posted image
user posted image

Taip, jau galite sodinti į vazonelį turetu prigyti nes daug šaknų yra. Sekmės auginant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 03 19, 08:50)
Kaip galvojate gal jau galiu sodinti į vazonelį?
Nuotraukose nelabai įžiūriu, kas darosi augimo taške. Aš pašalinčiau visas negyvybingas šaknis ir dar pareanimuočiau. Nors pagal kai kurias šaknis jau galima rizikuoti ir sodint.

LEXUS14, nebūtina kaskart citatose kartoti foto.
Atsakyti
Sveiki liejau savo orchideja falenopsį ir vandenį palaikiau apie valanda pamirsau ksd buvau imerkes. Ka dabar daryt man jinai nenuvys gele saknys neuždūs? Padejau ant palanges. As pirma karta taip laiščiau sakau daugiau jei gele nenuvys gyvenime taip nelaistysiu. Geriausiai dusu laistyt taip bent saugiau. Laukiu jusu atsakymo. Nenoriu kad saknys uzdustu.
Atsakyti
Zinoves HELP bigsmile.gif

Ar galima apsukti zydincia orchideja? (ziedais atsukti i kambario puse)
Ziedai jau pradejo remtis i stikla, nera vietos kaip toliau atitraukti vazoneli.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2016 03 12, 21:03)
Liuks, aciu uz atsakymus, ten kur kraustomes bus labai labai silta, sako buna 27 ziema, ir sake kad keikius leidzia o nezydi, nes per karsta.

pas mane tik keikus leidžia, reiškia dėl to, kad per šilta..bet nesuprantu..turėjau maximinę orchidėją, nei prižiūrėjau, nei trešiau, o žydėjo ištisai, atidaviau, nes norėjau baltų orchidėjų vienos spalvos, nusipirkau brangiausių iš gėlių parduotuvės, na ir ką..nežydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2016 04 15, 10:37)
Ar galima apsukti zydincia orchideja? (ziedais atsukti i kambario puse)
Ziedai jau pradejo remtis i stikla, nera vietos kaip toliau atitraukti vazoneli.

Nors sako kad geriau nesukinėti, bet sukinėju/pernešu į kitą vietą kaip man reikia, nieko blogo neatsitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2016 04 15, 10:52)
Nors sako kad geriau nesukinėti, bet sukinėju/pernešu į kitą vietą kaip man reikia, nieko blogo neatsitiko  smile.gif

Aciu
Laukiu dar nuomoniu smile.gif

Nenoreciau kad numestu ziedus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 15 balandžio 2016 - 10:17
QUOTE(WWWitch @ 2016 04 15, 10:57)
Aciu
Laukiu dar nuomoniu smile.gif

Neroreciau kad numestu ziedus  rolleyes.gif

Tikėkimės pasisakys daugiau kas.

Tikrai ne vieną esu apskritai pernešus į kitą kambarį, kad žiedais galėčiau pasidžiaugti, niekada nėra pametusios žiedų. Man net ir iš parduotuvės parsinešus vienos trumpiau, žydi, kitos ilgiau, nors visai kardinaliai sąlygos pasikeičia, bet taip kad žiedus numestų - nėra buvę smile.gif.
Atsakyti
dėl apsukimo žiedų tikrai nepames smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2016 04 15, 11:12)
dėl apsukimo žiedų tikrai nepames smile.gif

Aciu, Zuzla, tada meginsiu apsukti bigsmile.gif
Atsakyti