Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros XXII tema

QUOTE(denaxa @ 2016 02 18, 13:08)
Šitą mačiau, bet per brangus jis man. Ir pasirinkimo jokio, nes jis vienintelis normalus yra, be tų visų prikrautų nesąmonių.

sakei, kad vieną pasodinai į durpes, aš tą vieną ir persodinčiau į normalų substratą, kol būtų galimybė pririnkti savo žievės.
Atsakyti
Pasigirsiu savo šiandienos pirkiniu pirkau Maximoj Phaleonopsį vos už 4,99 Eur. Akcija buvo ankščiau kainavo 9,99 Eur. Tai va paėmiau neatsilaikiau grožiui štai pridedu nuotraukas:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 18 vasario 2016 - 13:54
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 02 18, 13:52)
Pasigirsiu savo šiandienos pirkiniu pirkau Maximoj Phaleonopsį

tokio žodžio nėra, teisingai rašoma Phalaenopsis (lot.), be to lietuvių kalba turi savo žodį - falenopsis, kurį ir linksniuoti galima.

sėkmės auginant!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 18 vasario 2016 - 14:20
QUOTE(zuzla @ 2016 02 18, 15:20)
tokio žodžio nėra, teisingai rašoma Phalaenopsis (lot.), be to lietuvių kalba turi savo žodį - falenopsis, kurį ir linksniuoti galima.

sėkmės auginant!

Ačiū kad pataisėt. O kitiem forumo dalyviam prašau kad šitoj temoj būtu paveikslėliai normalus o ne milžiniški. Jei keliate paveikslėlius per radikal.ru tai ten nustatykite 500x280. Tai bus geriau ne vien man bet manau kad ir kitiem forumo dalyviam. smile.gif
Atsakyti
man tai kazkaip butu maloniau, kad zmones nerasytu ne i tema ir kreiptusi su rimtom bedom bei pries tai pasiskaitytu tema, gal kazkas jau sprende panasia beda... o tai keli psl rasliavu apie nieka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 18, 17:56)
man tai kazkaip butu maloniau, kad zmones nerasytu ne i tema ir kreiptusi su rimtom bedom bei pries tai pasiskaitytu tema, gal kazkas jau sprende panasia beda... o tai keli psl rasliavu apie nieka.  4u.gif

Bet jūs irgi supraskite kad čia nebardakas kitur taip nėra tokių milžiniškų nuotraukų niekas nededa. Ar jūs matėte kad aš kelčiau tokią milžinišką foto?
Atsakyti
Matau, kad būsiu žibalo į ugnį įpylusi su milžiniška nuotrauka. Ačiū už pastabas, nuotrauką kėliau darbo metu, neturėdama pernelyg daug laiko ieškojimams, kokia gi to optimalaus dydžio nuotrauka šiam forumui tinkamiausia (anksčiau naudojausi public.fotki). O didiesiems kritikams, prieš laidant pastabų strėles, siūlau apsikuopti savo daržą ir rašyti be elementarių kalbos klaidų, nekvaršinant sau galvos dėl skyrybos, rašybos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Gaske @ 2016 02 18, 19:40)
Matau, kad būsiu žibalo į ugnį įpylusi su milžiniška nuotrauka. Ačiū už pastabas, nuotrauką kėliau darbo metu, neturėdama pernelyg daug laiko ieškojimams, kokia gi to optimalaus dydžio nuotrauka šiam forumui tinkamiausia (anksčiau naudojausi public.fotki). O didiesiems kritikams, prieš laidant pastabų strėles, siūlau apsikuopti savo daržą ir rašyti be elementarių kalbos klaidų, nekvaršinant sau galvos dėl skyrybos, rašybos ir pan.

Gerai. Nuotraukas galite kelti per šią svetainę www.radikal.ru o paveikslėlio aukštį ir plotį nustatykite taip: 500x280
Atsakyti
Sveiki norėjau paklausti kaip persodinti orchidėja falenopsio hibridą? Ar orines šaknis reikia palikti virš vazonėlio ar sukišti į substratą? Ar galima papurkšti vandeniu lapus ir orines šaknis kai šiuo metu nepersodintas falenopsis žydi? 4u.gif

Dėkoju už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 20 vasario 2016 - 13:17
O kokiu tikslu nori persodint žydintį ir, kaip supratau, tik ką pirktą augalą? g.gif

Beje, atsiversk pirmą temos puslapį, rasi atsakymų į daugelį savo klausimų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 02 20, 15:36)
O kokiu tikslu nori persodint žydintį ir, kaip supratau, tik ką pirktą augalą?  g.gif

Beje, atsiversk pirmą temos puslapį, rasi atsakymų į daugelį savo klausimų.  tongue.gif

Ne aš turėjau omeny po žydėjimo. Tik va klausimas ar purkšti lapus ir šaknis su vandeniu ar ne?
Atsakyti
... tai atsiversk pirmą puslapį... frusty.gif
Atsakyti