Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

Sveiki, gal kas galetu patarti meistrą/firmą reikėtų ankapio Vilniuje.
Ir kokios galetu buti kainos?
Lauksiu atsakymu.....
Atsakyti
Jei norisi kažko individualaus ir skoningo, tikrai patarčiau kreiptis į skulptorius, na kad ir čia
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
būčiau dėkinga, jei man kas patartų kuo nuvalyti ant juodo akmens paminklo iškaltas raides ( pradeda žaliuoti, gal samanoja? )
Atsakyti
Laba diena, nuo juodo paminklo nuvalyti - isvalyti raides galima paemus koki grubu plastmasini sepeteli ir su vandeniu , ipylus kokio FEIRI,- na ir trini tas raides, tik sepetuko nepirkit kokio metalinio ,nes subraizysit paminkla - mes dar valydavom ir paeme laikrascio gabaliukus, mat jame yra svino,ir neblogai valo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 15, 22:03)
Sveiki, 4u.gif
būčiau dėkinga, jei man kas patartų kuo nuvalyti ant juodo akmens paminklo iškaltas raides ( pradeda žaliuoti, gal samanoja? )

kaip jau anksčiau sakė, tai su Fairy ir šepečiu šveist, tik ne vieliniu. Man taip patarė kur paminklą darėmės mirksiukas.gif

O sakykit, gal kas žinot su kuo atskirti skirtingų spalvų skaldelę. Ten kur sodo tokia plastmasė būna, tai man ji nepatinka, nes gofruota, aš noriu tiesios gražios ir kad eitų apvalius kampus padaryt g.gif dabar turiu saiubingą galvos skausmą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skulptorius @ 2009 04 16, 16:54)
Laba diena, nuo juodo paminklo nuvalyti - isvalyti raides galima paemus koki grubu plastmasini sepeteli ir su vandeniu , ipylus kokio FEIRI,- na ir trini tas raides, tik sepetuko nepirkit kokio metalinio ,nes subraizysit paminkla - mes dar valydavom ir paeme laikrascio gabaliukus, mat jame yra svino,ir neblogai valo.  bigsmile.gif

Dėkoju! 4u.gif

QUOTE(rasve @ 2009 04 20, 16:32)
kaip jau anksčiau sakė, tai su Fairy ir šepečiu šveist, tik ne vieliniu. Man taip patarė kur paminklą darėmės  mirksiukas.gif

O sakykit, gal kas žinot su kuo atskirti skirtingų spalvų skaldelę. Ten kur sodo tokia plastmasė būna, tai man ji nepatinka, nes gofruota, aš noriu tiesios gražios ir kad eitų apvalius kampus padaryt  g.gif  dabar turiu saiubingą galvos skausmą  blink.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif
Kapinėse mačiau žmonės atskiria plastikine lenta, kur sienas kala, tik reikia rinktis, tinkančią lauko darbams. Ji negofruota, lygi, kažkiek lanksti, galima pamodeliuoti, visai dailiai atrodo thumbup.gif
Liaudis pas mus kūrybinga! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 20 balandžio 2009 - 17:06
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 20, 18:04)
Ačiū už patarimą  4u.gif
Kapinėse mačiau žmonės atskiria plastikine lenta, kur sienas kala, tik reikia rinktis, tinkančią lauko darbams. Ji negofruota, lygi, kažkiek lanksti, galima pamodeliuoti, visai dailiai atrodo thumbup.gif
Liaudis pas mus kūrybinga! biggrin.gif

man tai labai negražiai su tom plastikinėm, kiek pas mus kapinėse mačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 20, 20:54)
man tai labai negražiai su tom plastikinėm, kiek pas mus kapinėse mačiau  schmoll.gif

Tada tikrai galvos skausmas, užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras, jei baisiai atrodo ploteliai atskirti plastmasinemis dailylentemis - tai siulau brangesni varianta, bet amzina -suraskite Vilniuje firma, kuri turi nerudyjancio plieno lakstu, is jo ispjaus 20 cm plocio juostas ir jus ju pagalba suformuosite norima kapelio apdailos piesiny cool.gif
Atsakyti
QUOTE(skulptorius @ 2009 04 20, 20:59)
labas vakaras, jei baisiai atrodo ploteliai atskirti plastmasinemis dailylentemis - tai siulau brangesni varianta, bet amzina -suraskite Vilniuje firma, kuri turi nerudyjancio plieno lakstu, is jo ispjaus 20 cm plocio juostas ir jus ju pagalba suformuosite norima kapelio apdailos piesiny cool.gif

Įdomus variantas g.gif neteko matyti tokio, nors nemėgstu metalo, man labiau prie širdies medis, akmuo...bet tai tik mano subjektyvi nuomonė, kiekvieno valia rinktis, sorry 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 20 balandžio 2009 - 21:08
QUOTE(rasve @ 2009 04 20, 20:54)
man tai labai negražiai su tom plastikinėm, kiek pas mus kapinėse mačiau  schmoll.gif

Prisiminiau, esu mačiusi atskirta akmens borteliais, juodo, spalvoto..derinant prie paminklo, tvorelės..Meistrai gamina ir lygios formos, ir lenktos, siauresnius, platesnius... Žodžiu, siūlau idėją smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ka mastote apie uzrasus ant antkapiu ? g.gif
gal turite kokiu idomiu minciu, kad tiktu ir mamai ir dukrai verysad.gif ... nes rasyti vien vardus ir datas, kazkaip visai nevilioja schmoll.gif
Atsakyti