reik protingo patarimo
kapuose norim pilti kvarcinį smėlį (baltą iš Anykščių). Ką reiktų padėti apačioje, kad praleistų vandenį (galėtų laisvai lietaus vanduo nubėgti) ir nenuplautų smėlio. Nes jis labai smulkus ir manau, kad greitai išsiplaus padėjus paprastą polietileną (su skylutėm).
Sveiki, pilti ant kapelio kvarcini smeli ideja gan nebloga, nes prieziura nesudetinga - su grebliuku perejai ir tvarka o po smeliuku paklokite taip vadinama agroplevele , taigi ten mikro skylutes ir to smeliuko tikrai neisplaus , rekomenduoju nes pats dirbu prie paminklu gamybos virs 15 metu .
na va dabar ir man ta tema tapo aktuali ieskau paminklo brangiam man zmogui,norim kazko grazaus ir kokybisko. gal ka su angelo skulptura ar graziai isgraviruota sirdis ar dar kazkas panasaus.Gal kas neseniai uzsakynejo Vilniuje ir gali patarti tikrai rimta firma? aplandziuojau visa berots interneta,yra tu firmu ir nemazai bet kur garantija kad padarys laiku ir butent taup kaip noretusi! buvau Kirtimu gatveje,maciau toki nebloga individualu paminkla,kaina mazdaug 7000lt. bet dar ieskom,zadu ant dienu prie Karveliskiu kapiniu nuvaziuoti,ten netoli yra priekiaujama paminklais.
QUOTE(delle @ 2009 02 25, 16:49)
Toki paminkliuka turime pardavimui ir dar daug kitų,jei kas domina rasykite AZ
Mes jau paminkla pasistatem, pries pat velines . Visokiu buvom nuziureje. Daug internete buvau nuziurejus , o issirinkom pavyzdi is kapiniu tik truputi pakeitem savaip. Dabar tokie paminklai kaip musu panasus yra tris kapinese bet visi biski skiresi.
QUOTE(Danielitaa @ 2009 02 26, 19:50)
na va dabar ir man ta tema tapo aktuali ieskau paminklo brangiam man zmogui,norim kazko grazaus ir kokybisko. gal ka su angelo skulptura ar graziai isgraviruota sirdis ar dar kazkas panasaus.Gal kas neseniai uzsakynejo Vilniuje ir gali patarti tikrai rimta firma? aplandziuojau visa berots interneta,yra tu firmu ir nemazai bet kur garantija kad padarys laiku ir butent taup kaip noretusi! buvau Kirtimu gatveje,maciau toki nebloga individualu paminkla,kaina mazdaug 7000lt. bet dar ieskom,zadu ant dienu prie Karveliskiu kapiniu nuvaziuoti,ten netoli yra priekiaujama paminklais.
Užvažiuokit pas Algį (jis prie Karveliškių gyvena, paieškojus ir tel. nr. atrasčiau) daro originalius gražius paminklus, uždengimus, tvoreles ir t.t. Padeda parinkti pagal laidojimo vietą
Papildyta:
Beveik visos firmos prie kapinių prekiauja kinišku akmeniu. O apie betono mišinius iš viso patylėsiu... Metus kitus gal ir atrodo neblogai, po to ima keisti spalvą.
Prieš kažką užsakydami pavaikščiokit po senesnius kapinių kvartalus ir pamatysit, kiek bėdos su kiniečių akmeniu
QUOTE(Radvyle @ 2009 02 27, 15:34)
Užvažiuokit pas Algį (jis prie Karveliškių gyvena, paieškojus ir tel. nr. atrasčiau) daro originalius gražius paminklus, uždengimus, tvoreles ir t.t. Padeda parinkti pagal laidojimo vietą
o gal galetum sukrapstyti telefono numeri buciau dekinga!! rytoi kaip tik vaziuosim ten su mama.
Papildyta:
QUOTE(iingri @ 2009 02 26, 21:29)
Mes jau paminkla pasistatem, pries pat velines . Visokiu buvom nuziureje. Daug internete buvau nuziurejus , o issirinkom pavyzdi is kapiniu tik truputi pakeitem savaip. Dabar tokie paminklai kaip musu panasus yra tris kapinese bet visi biski skiresi.
o pas ka jus uzsakinejot? mums irgi siulo nuziureti kazkoki pavizdi ir kazka pritaikyti
Papildyta:
aciu uz patarimus hmmm! matot net ir ten kineciai, na jau ir nezinau kur tada ir kreiptis, nuvaziuosiu paziureti ka turi ekspozicijoje bent
QUOTE(Danielitaa @ 2009 02 27, 14:47)
aciu uz patarimus hmmm! matot net ir ten kineciai, na jau ir nezinau kur tada ir kreiptis, nuvaziuosiu paziureti ka turi ekspozicijoje bent
Mes rinkomės natūralų lauko akmenį
QUOTE(skulptorius @ 2009 02 09, 15:23)
Sveiki, pilti ant kapelio kvarcini smeli ideja gan nebloga, nes prieziura nesudetinga - su grebliuku perejai ir tvarka o po smeliuku paklokite taip vadinama agroplevele ,
Ačiūūūū
o kuo reiktų padengti (apsisaugojimui nuo samanų) deginto akmens paminklą?
Laba diena - deginto pavirsiaus jioku budu niekuo neimpregnuokite , nedenkite - nes prarasite visa grozy, juk butent tam ir degina, kad sukurt grazia faktura, o samanos uzauga ir ant poliruoto pavirsiaus - taigi vienintelis deginto akmens priziurejimas - tai kartas nuo karto apvalyti samanas su vieliniu sepeciu, SENUKUOSE visuomet yra
QUOTE(skulptorius @ 2009 03 03, 12:27)
Ačiū
Sveiki, patarkite kiek galėtų kainuoti visiškai sutvarkyti kapavietę su klasikiniu, ne juodu paminklu Kaune. Ir šiaip galva susisukusi nuo širdelių ir pan. koks paminklas laikomas klasikiniu, neišeinančiu iš mados? Žiūrėjau ir www.paminklai.visiems puslapiuką yra kas patiko, bet kaip kainos, ar nesikandžioja?
ir man jau reikia pradėti ieškotis bortelių aplink antkapį, antkapis jau yra ir sucementuoti aplink borteliai tik va reikia dabar an to cemento juodo akmens gražius bortelius( na tiksliai nežinau kaip jie vadinasi), kažin kokia jų kaina, gal kas neseniai darėtės ir pasakysite kur Vilniuje pigiau jų užsakyti, išmatavimai būtų 2mx2m.