sveikos
gal kas žinote kur būtų galima nusipirkti juodos skaldos kapams? dėkoju iš ankto
QUOTE(optiimiste @ 2008 06 06, 15:42)
sveikos
gal kas žinote kur būtų galima nusipirkti juodos skaldos kapams? dėkoju iš ankto
Prie karveliškių kapinių galima įsigyti pačių įvairiausių skaldų.
Papildyta:
QUOTE(jurg_ili @ 2007 10 29, 20:32)
Sveikos, gal as ir neitema, bet labai noriu pasipasakot. padariau nauja paminkla,nes palaidojom teta ,o ant senojo netilpo parasyti jos inicialus(buvo labai maziukas).Ir sulaukiau is tetos nemalonaus skambucio, atseit tie kapai ne mano ,o ju ir as neturiu teises ten nieko daryti, dabar reikalauja ,kad nusigriauciau ir ana atstatyciau. O kad zmogus jau du metus be jokio uzraso guli -tai tipo ne mano reikalas. Labai iszeide, kad su jais nepasitariau, bet mes jau senai nebendraujam. Net nezinau ka daryti?
Be žodžių. Tai aišku, kad žmogus be užrašo neturi gulėt Pati šią savaitę susiradau dėdės kapą rasose (jis mano senelio brolis). To kapo niekas netvarko 40 metų - nuo tada, kai pasimirė teta. Ji šalia palaidota, gerai, kad kapavietė tvora aptverta, o tai net ir sunku suprasti būtų, kad ji ten ilsisi. Artimieji nesugebėjo net metalinio kryžiaus pastatyt. Dabar ketinu vežti didelį gražų lauko akmenį, jį šlifuoti ir pritaikyti kaip paminklą. Paskui, matyt, ten ir mano tėvai atguls, gal kada nors ir aš pati. Labai gražios tos rasų kalvos. Man ten kažkaip ramu ir gera.
....perskaičiau ,,Moters savaitgalyje":,,nepuoškite kapų dirptinėmis gėlėmis-tai prastas skonis...." ...
O ka daryt žiema ? Negi kapa paliksi be jokios gelytės
QUOTE(vailija @ 2006 07 21, 21:30)
Na, iki metų gurdėjau nereikia statyti paminklo, bet tai ne prietarai ir tradicijos, o paprasčiausiai kažkaip sako žemė smenga. Turi susigulėti metus. Mes neskubėsim, rudenį bus metai, bet paminklą statysim tik kitą pavasarį. Aišku, dar pinigų pasitaupysim.
Musu kapeliai - moletoje vietoje, tai zadejau islyginti po poros menesiu, bet tas zemes smigimas labai letas, tai kazin ar iki salnu man tas pavyks O del paminklo is viso abejoju, nes iki kitos gegeuzes jau turetu jis buti, bet kai tokia zeme, tai net nezinau
Sveikos. Niekam nerekomenduoju firmos "Amžinasis akmuo" prie karveliskiu kapiniu Šarlatanai didziausi
QUOTE(Tučka @ 2008 06 26, 10:05)
Sveikos. Niekam nerekomenduoju firmos "Amžinasis akmuo" prie karveliskiu kapiniu Šarlatanai didziausi
O kodel ?
Internete yra ju puslapis . Ziurejau liktai neblogu paminklu yra , nors kitur maciau grazesniu.
Nežinau kaip jums , bet as pati dar nežinau kokio noriu paminklo pastatyti savo mamytes. Kol kas dairaus tik internete , tokiu gražiu įdomiu radau. Bet kaip sunku apsispręst . Aišku dar ir kainu nelabai žinau , turbūt kai sužinosiu ir apsiraminsiu ir pasiliksiu ties paprastesniais.
sveikos,pernai pasilaidojau teti,spalio menesi bus metines.gyvenu uzsienyje,panos gal galetumete papasakoti per kiek laiko pagamina ir pastato paminkla?kiek mazdaug kainuoja sutvarkyti visa kapeli(su tvorele,skalda,paminklas)musu kapines prienuose(kauno raj.)gal parekomenduotumete rimta firma,tvarkancia nua a iki z?buciau labai dekinga.nervuojuosi,nes iki spalio negaliu gryzti,o sako,kad kapas ant metiniu turi buti sutvarkytas.didelis aciu
QUOTE(iingri @ 2008 06 19, 10:31)
O ka daryt žiema ? Negi kapa paliksi be jokios gelytės
aš papuošiu eglišakiais ar pušies šakelėm, džiovintų gėlių kompozicijomis...žiemą juk užsninga, o jei sniego labai daug...man nėra baisiau iš sniego kyšančios ryškiaspalvės ,,gėlės ''....
QUOTE(_Kere_ @ 2008 06 25, 20:44)
Musu kapeliai - moletoje vietoje, tai zadejau islyginti po poros menesiu, bet tas zemes smigimas labai letas, tai kazin ar iki salnu man tas pavyks O del paminklo is viso abejoju, nes iki kitos gegeuzes jau turetu jis buti, bet kai tokia zeme, tai net nezinau
Va ir pas mus ta pati beda su tuo moliu, sminga labai letai.Paminklas jau buvo, bet norisi juodzemiu uzpilti, apsodinti graziai, o molis sminga labai letai.Manau po ziemos bus bedu, tuomet susmigs net ir perdaug
Vis dar renkuosi paminkla , daug pavyzdžių ieškau internete . Radau labai įdomia internetine svetaine , labai gražiai pateikta . Gal bus įdomu pažiūrėkit www.aurelita.lt/
Papildyta:
Kaip jums toks paminklas . Man visai patiko
Papildyta:
Kaip jums toks paminklas . Man visai patiko
grazus
siaip as ne megeja "sirdziu", bet si taip subtiliai atrodo.
o as dabar mastau kaip paminkle iskaltas raides padaryti auksinem, nes kai juodas paminklas ir iskaltos raides, tai lijant lietui uzrasu visai nesimato... kazkokiam filme maciau kaip klijavo i tas skyles kazka ale folija auksine....
siaip as ne megeja "sirdziu", bet si taip subtiliai atrodo.
o as dabar mastau kaip paminkle iskaltas raides padaryti auksinem, nes kai juodas paminklas ir iskaltos raides, tai lijant lietui uzrasu visai nesimato... kazkokiam filme maciau kaip klijavo i tas skyles kazka ale folija auksine....