QUOTE(optiimiste @ 2008 06 06, 15:42)
sveikos
gal kas žinote kur būtų galima nusipirkti juodos skaldos kapams? dėkoju iš ankto
Prie karveliškių kapinių galima įsigyti pačių įvairiausių skaldų.
Papildyta:
QUOTE(jurg_ili @ 2007 10 29, 20:32)
Sveikos, gal as ir neitema, bet labai noriu pasipasakot. padariau nauja paminkla,nes palaidojom teta ,o ant senojo netilpo parasyti jos inicialus(buvo labai maziukas).Ir sulaukiau is tetos nemalonaus skambucio, atseit tie kapai ne mano ,o ju ir as neturiu teises ten nieko daryti, dabar reikalauja ,kad nusigriauciau ir ana atstatyciau. O kad zmogus jau du metus be jokio uzraso guli -tai tipo ne mano reikalas. Labai iszeide, kad su jais nepasitariau, bet mes jau senai nebendraujam. Net nezinau ka daryti?
Be žodžių. Tai aišku, kad žmogus be užrašo neturi gulėt

Pati šią savaitę susiradau dėdės kapą rasose (jis mano senelio brolis). To kapo niekas netvarko 40 metų - nuo tada, kai pasimirė teta. Ji šalia palaidota, gerai, kad kapavietė tvora aptverta, o tai net ir sunku suprasti būtų, kad ji ten ilsisi. Artimieji nesugebėjo net metalinio kryžiaus pastatyt. Dabar ketinu vežti didelį gražų lauko akmenį, jį šlifuoti ir pritaikyti kaip paminklą. Paskui, matyt, ten ir mano tėvai atguls, gal kada nors ir aš pati. Labai gražios tos rasų kalvos. Man ten kažkaip ramu ir gera.