kadangi jau kazkaip vos ne vos susitarem su vienais (nors jau ir vel antra menesi veluoja, bet nors kazkiek juda), tai is karto ir antrai kapavietei visa sutvarkyma uzsakem... zadejo tevo dienai, bet.... exh

kristinka, 02 Bir 2007 - 17:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
kristinka, 02 Bir 2007 - 17:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
duoda issimoketinai siais laikais.bus ir paminklas ir tvorele ir skalda.
na pati as tvarkau teveliu kapus,tai skalda labai patenkintaneturiu jokiu as ten su ja problemu.na gal butu kokios baltos spalvos tai aisku jau tada reiketu ja plaut kas met,norint kad svari butu,o mano tai smulki labai raudonos plytos salvos,nes tokia paminklo spalva.
arabeska, 18 Spa 2007 - 11:11, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
arabeska, 18 Spa 2007 - 11:11, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Atgaivinu temą, Artėja Vėlinės, gal turite gražių ir originalių idėjų kapų puošimui.Man gražiausia natūralios gėlės, o į dirbtines negaliu žiūrėti ypač ryyyyškių spalvų
rasve, 18 Spa 2007 - 16:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
rasve, 18 Spa 2007 - 16:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Jooo,labai aktuali tema. Žiauriai neturiu idėjų kaip papuošti mūsų Mažulė kapą. O norisi kuo originaliau ir gražiau. Gyvos man irgi labiau patinka, tik kad jo laiko labai trumpai,jei kokia šalna ir viskas,po grožio
![]()
Gal kas tikrai žinot,kur ieškoti kokių idėjų
jurg_ili, 29 Spa 2007 - 21:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
jurg_ili, 29 Spa 2007 - 21:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos, gal as ir neitema, bet labai noriu pasipasakot. padariau nauja paminkla,nes palaidojom teta ,o ant senojo netilpo parasyti jos inicialus(buvo labai maziukas).Ir sulaukiau is tetos nemalonaus skambucio, atseit tie kapai ne mano ,o ju ir as neturiu teises ten nieko daryti, dabar reikalauja ,kad nusigriauciau ir ana atstatyciau. O kad zmogus jau du metus be jokio uzraso guli -tai tipo ne mano reikalas. Labai iszeide, kad su jais nepasitariau, bet mes jau senai nebendraujam. Net nezinau ka daryti?
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”