Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

tai 3000 nera taip daug wink.gif mes jauciu irgi ne maziau mokesim us kiekviena... doh.gif
kadangi jau kazkaip vos ne vos susitarem su vienais (nors jau ir vel antra menesi veluoja, bet nors kazkiek juda), tai is karto ir antrai kapavietei visa sutvarkyma uzsakem... zadejo tevo dienai, bet.... exh verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka @ 2007 06 02, 17:12)
duoda issimoketinai siais laikais.bus ir paminklas ir tvorele ir skalda.
na pati as tvarkau teveliu kapus,tai skalda labai patenkinta thumbup.gif neturiu jokiu as ten su ja problemu.na gal butu kokios baltos spalvos tai aisku jau tada reiketu ja plaut kas met,norint kad svari butu,o mano tai smulki labai raudonos plytos salvos,nes tokia paminklo spalva.

Irgi planuojame kapa skalda padengti, jau zinau kur gauti tokios kokios noriu ir kad plevelia reikia pirma patiesti, bet pradejom pergyventi, kad patys tinkamai ispilti galim ir nesugebeti, kas pandet, kaip sekesi, ar samdet firma ar zmogu, jei taip tai kur tokius rasti gal patartumet.
Atsakyti
Darem patys, tiksliau pats smile.gif mano vyras statybininkas, tai jis tai pats dare ir jam kuo puikiausiai sekesi thumbup.gif
pirma prinesem daug smelio, dar geriau butu zvyras... islygino lygi, supresavo siektiek, kad susiguletu ir tad jau tiesem plevele, bei pylem skalda.
man labai patinka kaip gavosi smile.gif
nors po pirmos savaites jau matesi, kad vargelio su tos skalda prieziura nemazai... doh.gif spygliuku daug prikrenta... bet kol kas vis tiek nesigailiu

kai perkelsiu nuotraukas, galesiu ikelti parodyti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutem: 18 birželio 2007 - 20:22
Mamytės,gal kas žinot kur pasižiūrėt nete nuotraukų,reikia man išsirinkt tvorelę mūsų Saulytės kapeliui,bet minčių nulis doh.gif Jau paminklas eina į pabaigą,o tvorelės niekaip nesuraizgom doh.gif
Atsakyti
Tikrai dabar paminklu kainos zveriskos. Pries savaite uzsisakiau nauja paminkline lenta , nes senojoj pritrukom vietos vardam, labai jau maza buvo, tai naujoji 1*0,7 man kainuos 1800 lt. O buvau girdejus kad paminkla uz 600 lt galima nusipirkt, gal mane apmove?Gaila kad neturiu laiko pavazinet ,paieskot.
Atsakyti
siaip jau nemaza lenta, tai gal ir normali kaina... mes uz perpus mazesne lenta (kaip padas po mazu paminklu) mokejom apie 300 atrodo, bet cia didesne lenta, tai gal is karto visai kiti ikainiai kvadrato eina...
Atsakyti
Atgaivinu temą, Artėja Vėlinės, gal turite gražių ir originalių idėjų kapų puošimui.Man gražiausia natūralios gėlės, o į dirbtines negaliu žiūrėti ypač ryyyyškių spalvų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 10 18, 11:11)
Atgaivinu temą, Artėja Vėlinės, gal turite gražių ir originalių idėjų kapų puošimui.Man gražiausia natūralios gėlės, o į dirbtines negaliu žiūrėti ypač ryyyyškių spalvų doh.gif

Jooo,labai aktuali tema. Žiauriai neturiu idėjų kaip papuošti mūsų Mažulė kapą. O norisi kuo originaliau ir gražiau. Gyvos man irgi labiau patinka, tik kad jo laiko labai trumpai,jei kokia šalna ir viskas,po grožio doh.gif
Gal kas tikrai žinot,kur ieškoti kokių idėjų g.gif
Atsakyti
cia panasi tema, paskaitykit ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 10 18, 16:55)
Jooo,labai aktuali tema. Žiauriai neturiu idėjų kaip papuošti mūsų Mažulė kapą. O norisi kuo originaliau ir gražiau. Gyvos man irgi labiau patinka, tik kad jo laiko labai trumpai,jei kokia šalna ir viskas,po grožio  doh.gif
Gal kas tikrai žinot,kur ieškoti kokių idėjų  g.gif

galima tas kompozicijas daryt su dziovintom gelem, siaures miestely(zalia stotele gal vadinas g.gif ), ten, kur i vidu ivaziuoji, vaiku parduotuviu daug, norfa, tai yra kur viskas sodui ar kaip doh.gif tai labai didelis pasirinkimas dziovintu geliu blush2.gif o siaip svarbiausia,kad tvarkinga viskas butu, neperkrauta blush2.gif labai graziai galima su tom drozlem ar akmenukais padaryt:
user posted image
cia ir paminklas idomus:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal as ir neitema, bet labai noriu pasipasakot. padariau nauja paminkla,nes palaidojom teta ,o ant senojo netilpo parasyti jos inicialus(buvo labai maziukas).Ir sulaukiau is tetos nemalonaus skambucio, atseit tie kapai ne mano ,o ju ir as neturiu teises ten nieko daryti, dabar reikalauja ,kad nusigriauciau ir ana atstatyciau. O kad zmogus jau du metus be jokio uzraso guli -tai tipo ne mano reikalas. Labai iszeide, kad su jais nepasitariau, bet mes jau senai nebendraujam. Net nezinau ka daryti?
Atsakyti
....perskaičiau ,,Moters savaitgalyje":,,nepuoškite kapų dirptinėmis gėlėmis-tai prastas skonis...." drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ...

QUOTE(jurg_ili @ 2007 10 29, 21:32)
Sveikos, gal as ir neitema, bet labai noriu pasipasakot. padariau nauja paminkla,nes palaidojom teta ,o ant senojo netilpo parasyti jos inicialus(buvo labai maziukas).Ir sulaukiau is tetos nemalonaus skambucio, atseit tie kapai ne mano ,o ju ir as neturiu teises ten nieko daryti, dabar reikalauja ,kad nusigriauciau ir ana atstatyciau. O kad zmogus jau du metus be jokio uzraso guli -tai tipo ne mano reikalas. Labai iszeide, kad su jais nepasitariau, bet mes jau senai nebendraujam. Net nezinau ka daryti?

bigsmile.gif na nejaugi dabar imsi ir griausi naują paminklą, būtų tikra nasąmonė, o tetulė manau , kad aprims....kantrybės Tau... 4u.gif
Atsakyti