Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

Bus grazu tik reiks dazniau kirpti, dar galit paziureti ciobrelis zemaugis, irgi grazei atrodo kapas ir jokios prieziuros. hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2014 05 18, 10:13)
Bus grazu tik reiks dazniau kirpti, dar galit paziureti  ciobrelis zemaugis, irgi grazei atrodo kapas ir jokios prieziuros. hi.gif

kiek domėjausi, tai LILIPUTAS - viena iš lėčiausiai augančių.
Čiobrelis - šliaužiantis, gal aukštas ir neaugs, bet jis žydės ir kvepės, kaži ar kapui tiks g.gif .
Gal geriau aš karpysiu žolę. Man žalia žolytė santūriau, nei žydinti pievelė ( čia mano nuomone).
Atsakyti
Nesusidėkite su ''Akmens galerija'', ''Edilita'' ar kaip jie besivadintų!
Dirba atmestinai, nesilaiko terminų, o galiausiai netaiso brokų!
Juos reikia traukti į juodžiausią sąrašą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slanka: 01 birželio 2014 - 20:56
QUOTE(Slanka @ 2014 06 01, 22:52)
Nesusidėkite su ''Akmens galerija'', ''Edilita'' ar kaip jie besivadintų!
Dirba atmestinai, nesilaiko terminų, o galiausiai netaiso brokų!
Juos reikia traukti į juodžiausią sąrašą!

Zinau sita firma - yra Kaune pries MAXIMA - turi daug paminklu realizacijai is Kinijos - patys nieko negamina - kaip jie dirba su klientais - man tai paslaptis ---
Atsakyti
Sveiki. Norėčiau pasidalint liudna savo patirtimi. Pieeš pusantrų metų netekau brangiausios žmonelės. Pamatai,paminklas,borteliai buvo užsakyti vienoje firmoje. Klausimas iškilo kaip apipavidalinti kapelį. Kapas senose jaukiose kapinaitėse kuriuose daug medžių tai automatiškai skaldelė atkrenta ,o granito plokštė kiek brangoka. Juolab elėje laukia tėvelių,senelių ir uošvių kapai. Rudenį uždengiau kapą danga dekoruota kvarciniu smėliu. Kapas atrodo mano galva idealiai. Tai ne tik mano asmeninė nuomonė,bet ir sutiktų žmonių prie kapelio. O kas liečia priežiūrą tai mano pagrindiniai instrumentai Šluotelė ir retkarčiais sodo purkštuvas paminklui ir smėliui nuo dangos nuplauti. Pavasarį uždengėm dėdės kapą, dabar rušiu tėvukųir senelių kapelį sutvarkyti. Jeigu kam nors įdomu ir aktualu parašykit ardaplast@gmail.com mielai atsakysiu ir atsiusiu foto.
Atsakyti
QUOTE(skulptorius @ 2014 06 01, 23:15)
Zinau sita firma - yra Kaune pries MAXIMA - turi daug  paminklu realizacijai is Kinijos - patys nieko negamina - kaip jie dirba su klientais - man tai paslaptis ---

Kaune ne viena Maxima yra, o kaip tik priešais ją pūpso paminklų dirbtuvės, vyksta prekyba. biggrin.gif Gal galėtumėt patikslinti, kokiame rajone jie įsikūrę? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
kas nors gal gali parekomenduoti Siauliuose, kad kainos butu proto ribose ir neapgavikai kokie.Reikia paminklo
Atsakyti
Ponas skulptoriau matyti sie prie maksimos jums neduoda ramybes jau ne pirmus metus kazkaip jau reiktu priprasti.Suprantu kad pikta bet toks gyvenimas kol valdzia nepakeis poziurio i prasta zmogu - klestes zmoniu apgavystes . drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2014 06 03, 08:24)
Kaune ne viena Maxima yra, o kaip tik priešais ją pūpso paminklų dirbtuvės, vyksta prekyba. biggrin.gif Gal galėtumėt patikslinti, kokiame rajone jie įsikūrę? 4u.gif

Sveiki, apie Paminklu parduotuve eina kalba kuri randasi Kaune , pris Maxima esancia netoli URMO bazes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2014 06 03, 08:24)

Sveiki, apie Paminklu parduotuve eina kalba kuri randasi Kaune , pris Maxima esancia netoli URMO bazes doh.gif
Atsakyti
Klausimas SKULPTORIUI-daugiau neturiu ką klausti: ne vienas iš forumiečių klausė, ką galėtumėte parekomenduoti iš meistrų ar firmų, kurie daro paminklus Klaipėdoje ar rajone? Galite atsakyti ir į AŽ, būčiau dėkinga, mirus tėčiui, noriu pastatyti paminklą ir tuo pačiu išspręsti klausimą, kadangi toje pačioje kapavietėje yra palaidoti seneliai ir ten stovi senas paminklas, o norisi vientiso, gražaus smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kas Biržų rajone gali sutvarkyti antkapį?
Atsakyti
Būčiau dėkinga, jeigu kas nors galėtų parekomenduoti betoninių plytelių klojėją. Reikia aplinkui tvorelę takus iškloti, kad neaugtų žolės. Kapas Vilniuje. Iš anksto dėkoju!
Atsakyti