Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

QUOTE(inrinke @ 2014 04 11, 19:18)
Sveiki,galbūt kas nors iš forumo dalyvių galėtumėte parekomenduoti patikimus paminklų gamintojus Kaune ir kas prekiauja platesniu asortimentu,dekoratyvinės skaldos? Gal galite parašyti, kiek maždaug kainuoja pamatų liejimas? Ačiū!

Sveiki, as Jums parasiau Asmenine zinute- o kas liecia granito skalda tai ji buna parenkama pagal projekte esancia granito spalva - manau problemu su skalda neturi buti.
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2014 04 11, 18:18)
Sveiki,galbūt kas nors iš forumo dalyvių galėtumėte parekomenduoti patikimus paminklų gamintojus Kaune ir kas prekiauja platesniu asortimentu,dekoratyvinės skaldos? Gal galite parašyti, kiek maždaug kainuoja pamatų liejimas? Ačiū!

del skaldos tai Kaune priesais inkaro gamykla yra firma kuri prekiauja ivairia skalda, uz protingus pinigus
del pamatu liejimo- nuo reljefo ir proekto priklauso kaina, reikia kreipti padidinta demesi i pamatus,nes tai yra pagrindas . Mes Dirbame visoje Lietuvoje.
www.dzukijosgranitas.lt

hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2014 04 14, 19:01)
del skaldos tai Kaune priesais inkaro gamykla yra firma kuri prekiauja ivairia skalda, uz protingus pinigus
del pamatu liejimo- nuo reljefo ir proekto priklauso kaina, reikia kreipti padidinta  demesi i pamatus,nes tai yra pagrindas . Mes Dirbame visoje Lietuvoje.
                                                www.dzukijosgranitas.lt

hi.gif

Sveiki, Valdemaras viska teisingai parase - ir del skaldos ir del pamatu betonavimo darbu - truputi reik ir man pasireklamuoti , daug mano darbu rasite saite WWW. paminklai1.lt
Atsakyti
Sveiki ponas Skulptoriau čia yra forumas... žmones rašo, prašo patarimu, asmenines žinutes kažkaip ne tas. visu pinigu neuždirbsit . čia mano nuomone. nejaugi jusų vyrai važios sumontuoti skaldyta paminklą ir tvorėlią i Biržus . ar negeriau juos nusiusti pas pažystama ir patikima gamintoja tame krašte ir nieko ne patureti, pasidarius rimtesne reputacija forume negu asmenines žnutęs.Manau kad jus ir taip pažysta kam to reikia.o prastam žmogui siulyti skulptoriaus paslaugas---- gal jos nieko nekainuoja?
Atsakyti
Jus teisus Valdemarai- ir ko cia taip supykot, apie Birzus ir ten numatomus darbus niekas man nerase- taigi nepyk- drinks_cheers.gif
Atsakyti
Birzai tai potekste,as nesupykau , as isreiskiau savo poziuri i darba. drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas galit rekomenduot meistra Klaipedoje,bortelem ispilt gera ir nebrangininka.Firmu firmeliu daug,gal kas konkreciu turit pasiulyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nvitkevi: 24 balandžio 2014 - 16:39
nuosirdus aciu skulptoriui uz pagalba, patarimus ir visiems noriu pasakyti, kad sis zmogus dirba is idejos ir meiles darbui, o ne del pasipinigavimo....

o jo darbai is ties verti demesio...

tikrai nedarau reklamos jam, bet zinokit kad mazai ant sio svieto zmoniu, kurie diba su nuosirdumu.....

as nedvejodama rekomenduoju si zmogu visiems......

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beko: 11 gegužės 2014 - 14:35
QUOTE(beko @ 2014 05 11, 16:35)
nuosirdus aciu skulptoriui uz pagalba, patarimus ir visiems noriu pasakyti, kad sis zmogus dirba is idejos ir meiles darbui, o ne del pasipinigavimo....

o jo darbai is ties verti demesio...
tikrai nedarau reklamos jam, bet zinokit kad mazai ant sio svieto zmoniu, kurie diba su nuosirdumu.....

as nedvejodama rekomenduoju si zmogu visiems......

Didelis dekui uz grazius zodzius - malonu kada zmones ivertina tavo darba - aciu
Atsakyti
rekomenduokite žolyte kapavietei, nes skalda netinka kadangi aplink pušynas..Noriu letai augancios.
Atsakyti
QUOTE(vaivvute @ 2014 05 16, 11:47)
rekomenduokite žolyte kapavietei, nes skalda netinka kadangi aplink pušynas..Noriu letai augancios.

Aš irgi norėjau žolytės ir kiek domėjausi, tai tinkamiausia išsirinkau LILIPUT. Prieš 3 sav. pasėjau, dabar po lietų pradėjo dygt. Žiūrėsiu kaip bus.
Atsakyti