Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

Kaip matau niekas neatsako, paklausiu tada kitaip smile.gif

Ką manote apie šią firmą, ar esat kas nors susidūrę su ja?

http://www.kaputvarkymas.net/

Jeigu nenorite čia viešai rašyti atsiliepimus tai galimai ir į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 02 spalio 2013 - 08:12
QUOTE(JayJay @ 2013 10 02, 10:12)
Kaip matau niekas neatsako, paklausiu tada kitaip smile.gif

Ką manote apie šią firmą, ar esat kas nors susidūrę su ja?

http://www.kaputvarkymas.net/
Jeigu nenorite čia viešai rašyti atsiliepimus tai galimai ir į AŽ.

Laba diena , as Jums jau seniai esu parases i ASMENINES zinutes- ar skaitet
Atsakyti
QUOTE(skulptorius @ 2013 10 02, 11:13)
Laba diena , as Jums jau seniai esu parases i ASMENINES zinutes- ar skaitet

Sveiki- gal kam idomi tema _MENINIS SIENU DEKORAVIMAS - prasom paziureti mano puslapyje- butu idomi forumieciu nuomone siuo klausimu-
Papildyta:
QUOTE(skulptorius @ 2013 11 09, 09:04)
Sveiki- gal kam idomi tema _MENINIS SIENU DEKORAVIMAS - prasom paziureti mano puslapyje- butu idomi forumieciu nuomone siuo klausimu-

Mano saitas pamirsau priminti- WWW.paminklai1.lt
Atsakyti
Sveikinu visus su grazios ziemos pradzia - visiems geros nuotaikos
Atsakyti
Gal galėtumėte parekomenduoti kas Šiauliuose gražiai, kokybiškai ir ne itin brangiai dengia kapus plokštėmis? Dar ir paminklo reikėtų. Ačiū.
Atsakyti
Sveiki, as jums parasiau asmenine zinute.
Atsakyti
[quote=skulptorius,2013 12 15, 19:49]
Sveiki * RASA* --- as jums parasiau asmenine zinute del paminklo ir kapo dangos

Atsakyti
QUOTE(rasai @ 2013 12 14, 22:44)
Gal galėtumėte parekomenduoti kas Šiauliuose gražiai, kokybiškai ir ne itin brangiai dengia kapus plokštėmis? Dar ir paminklo reikėtų. Ačiū.

nuoširdus patarimas - tik nesikreipkit į UAB "Paminklai" Pramonės 6a, Šiauliai. Kalbėjo labai gražiai, bet paėmę rankpinigius pusę metų vilkino darbus ir vis atidėliojo terminus, kol galų gale artėjant rudeniui paminklas dar nebuvo padarytas ir per vargus vos atgavom sumokėtus pinigus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2014 01 22, 22:43)
nuoširdus patarimas - tik nesikreipkit į UAB "Paminklai" Pramonės 6a, Šiauliai. Kalbėjo labai gražiai, bet paėmę rankpinigius pusę metų vilkino darbus  ir vis atidėliojo terminus, kol galų gale artėjant rudeniui paminklas dar nebuvo padarytas ir per vargus vos atgavom sumokėtus pinigus  doh.gif

O TEMPORA O MORE - kaip sako lotynu patarle - ko tik nebuna sitoj asaru pakalnej- doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Pavasari mastau pradeti kapavietes tvarkymo darbus, nezinau net nuo ko pradeti.. gal galite rekomenduoti kokybiskai darancia imone Vilniuje? Internete radau imone Labradoras, labai patiko ju darbai. Ar kas nors susidurete?
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2014 02 11, 18:43)
Labas vakaras. Pavasari mastau pradeti kapavietes tvarkymo darbus, nezinau net nuo ko pradeti.. gal galite rekomenduoti kokybiskai darancia imone Vilniuje? Internete radau imone Labradoras, labai patiko ju darbai. Ar kas nors susidurete?

Sveiki, pas Labradoro architekte yra visas albumas mano eskiziniu projektu. rolleyes.gif
Atsakyti
NOTA BENE
Labas vakaras. Pavasari mastau pradeti kapavietes tvarkymo darbus, nezinau net nuo ko pradeti.. gal galite rekomenduoti kokybiskai darancia imone Vilniuje?

http://www.olivinogabras.lt/
ok.gif
Atsakyti