Jau papuošiau. Per vasarą pas mus gerai paaugo chrizantemos. Įsmeigiau į jas vieną kitą dirbtinį žiedą. Net iš arti sunku atskirti kur tikra, o kur iš medžiagos. Padėjome uždarų žvakių ir tiek to puošimo. Tiesa, nurinkome kerpes nuo paminklo, nušveitėme bordiūrus. Man šiek tiek nepatinka mūsų kraštų išskirtinis poreikis puošti kapus. Tvarka būtina, bet kai prikrauna be saiko visko, tai man negražu.
Galiu patarti nusipirkti skysčio antkapiniams paminklams valyti. Jis berods lietuviškos gamybos, ieškoti reikia prie buitinės chemijos prekių, įpakuotas panašiame flakone su purškikliu kaip langų plovimo skysti būna. Tikrai pastaruoju metu mačiau "Statybų alėjoje" ir "Pasidaryk pats". Labai gerai nuvalo pažaliavusį akmenį ir šiaip išgraviruotus užrašus bei piešinius gerai paryškina, nelieka susikaupusių apnaš, dulkių.
per praeitas velines labai patiko vienose kapinaitese papuosti kapai dziovintu geliu puokstytemis, tokiom kaip verbos buna. kaip grazu buvo... ir naturalu ir nenushala. bet kur dabar tokiu rasti?
kam idomu kaip atrodo tokios klevo lapu rozytes idedu nuoroda, kuri buvo kazkokioj kitoj forumo temoje:
http://igrushka.kz/vip34/buosro.shtml
http://igrushka.kz/vip34/buosro.shtml
o gal kas zinot kur gamin saulutes? ir kokios mazdaug kainos? labai norisi tokio grozio, bet bijau, kad galiu ir neipirkti...
Siaubas mergaitės, ką tik patyriau stresą. Paskambinau į įmonę, esančią Šiauliuose paminklai.com, tai taip kalbėjo su manim, kad verkti norisi... Jokios pagarbos žmogui, kuris neseniai prarado atrimą žmogų...Aš apšalus... Dar ir dabar laikaus, kad nepratrūkčiau.... Vengit tokių žmonių, tegul jie eina.....
jojo... patyriau ta pati praeitais metais... siemet lig ir pavyko kazkur kazka uzsakyti... si karta bendravau su moteriske tai bendravimas lig ir geresnis, bent jau po vyriskiu, tik erzina tvirtinimai, kad tai ko as noriu yra neimanoma (pvz. spalva) ... ziuresim kaip cia seksis...
tiesa sakant pasiziurejus kaip jie dirba, kila noras patiems pradeti tokias paslaugas teikti, kad nereiktu ir kitiems zmonems taip vargti...
tiesa sakant pasiziurejus kaip jie dirba, kila noras patiems pradeti tokias paslaugas teikti, kad nereiktu ir kitiems zmonems taip vargti...
Labas vakaras, visiems.
Norėciau paklaust: gal kas gali parekomenduot įmonę, kuri daro paminklus, tvoreles ir t.t. Atrodo, pasirinkimo daug ,bet...
Norėciau paklaust: gal kas gali parekomenduot įmonę, kuri daro paminklus, tvoreles ir t.t. Atrodo, pasirinkimo daug ,bet...
[quote=Lucca,2006 08 29, 15:27]
O visą plotą 15 kvadratų užpilsiu dažytom dekoratyvinėm medžio drožlėm - man tai gražu. [/quote]
O kas cia per medzio drozles,kur ju galima rasti?
[/quote]
mano mociutes kapas irgi medzio drozlem laikinai uzpiltas(priesh pilant zeme nupurskem chemikalaus kad zole neaugtu is apacios paski klojom plevele) sone palikta tokia kaip vingiuota juostele su mazyte plastikine tvorele o ten naslaites sodinau
as sirdingai dekinga uz rozyciu is klevo lapu "schemute" meginsiu velynems kazka panasaus padaryt
O visą plotą 15 kvadratų užpilsiu dažytom dekoratyvinėm medžio drožlėm - man tai gražu. [/quote]
O kas cia per medzio drozles,kur ju galima rasti?
[/quote]
mano mociutes kapas irgi medzio drozlem laikinai uzpiltas(priesh pilant zeme nupurskem chemikalaus kad zole neaugtu is apacios paski klojom plevele) sone palikta tokia kaip vingiuota juostele su mazyte plastikine tvorele o ten naslaites sodinau
as sirdingai dekinga uz rozyciu is klevo lapu "schemute" meginsiu velynems kazka panasaus padaryt
laba,paskaiciau ir nustebau truputi,kad tokios problemos kyla su paminklu gamintojais kazkokie nerimti .na neseniai mes vazinejom su sese uzsakinet paminklo,tai mums labai sunku buvo apsispresti is kurios imones uzsakyti nes ju buvo gal sesios,nes jau atsibodo vazineti .na tai labai fainas buvo savininkas kartu pasipaisem kokio paminklo noretumeme,suderinome kaina visas detalestik liepe parodit vieta ir viskas bus padaryta nuo a iki z,na aisku ir kaina atitinkama kazkur apie 3000 lt ,bet duoda issimoketinai siais laikais.bus ir paminklas ir tvorele ir skalda.
na pati as tvarkau teveliu kapus,tai skalda labai patenkinta neturiu jokiu as ten su ja problemu.na gal butu kokios baltos spalvos tai aisku jau tada reiketu ja plaut kas met,norint kad svari butu,o mano tai smulki labai raudonos plytos salvos,nes tokia paminklo spalva.
na pati as tvarkau teveliu kapus,tai skalda labai patenkinta neturiu jokiu as ten su ja problemu.na gal butu kokios baltos spalvos tai aisku jau tada reiketu ja plaut kas met,norint kad svari butu,o mano tai smulki labai raudonos plytos salvos,nes tokia paminklo spalva.