Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

Atėjau padekoti''skuptoriu'' http://paminklai.dode.net/ pasiraseme sutarti ir po poros men jau skambino kad jau paminkas pastatymas ,atvažiuokite priimti darbų,tikrai nesitikėjau kad taip greitai padarys.Labai patiko pasiūlyti varijantai ir kaina tikrai nėra didele palyginus su kitias.
Lenkiu galva prieš šį skulptorių. notworthy.gif
Atsakyti
Labai aciu uz mano kukliu darbu grazu ivertinima - mano naujas saitas WWW.paminklai.lt
Papildyta:
WWW.paminklai 1.lt - nedarasiau vieneto ----
Atsakyti
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2013 08 08, 17:26)
Turit pilna teise atsisakyti sito uzsakymo, paminklas mazam vaikui pas rimtus meistrus  darosi  per mininaliausia laika,  nebent tai autorinis skulpturinis memorialas  labai  įdomu kokia firma taip elgiasi su klientais... reiks eskiziuko rasykit konsultacijos ir nuotraukos nemokamos.

Na laukiam dar savaite, tikimes kad dabar nebenuvils. Nezinau, kaip taip galima, bet ten man teisti ar ne. lai lieka ant tu zmoniu sazines..
Aciu uz Jusu nuomone smile.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimą.
Pernai paminklą padarė meistrai iš Varėnos, šiemet niekaip negaliu su jais sutarti dėl mirimo metų išgraviravimo ant paminklo. Gal galite rekomenduoti meistrą, kuris galėtų man padėti??? Reikia išgraviruoti 2013 m. du kart, prie mamos ir tevo parašytų vardų. Kapinės 68 km už Vilniaus. Galiu nuvežti ir parvežti. Bučiau labai dėkinga už pagalbą.

Rašykite prašau až.
Atsakyti
Laba diena, konkreciau kokios kapines, kiek zinau Varenos meistrai raides negraviruoja o pucia smeliapute.
Atsakyti
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2013 08 23, 19:36)
Laba diena, konkreciau kokios kapines, kiek zinau Varenos meistrai raides negraviruoja o pucia smeliapute.

Sveiki, na as nezinau kaip ten tas raides daro, bet man labai reikia, kad ant paminklo padarytu 2013 metus. Pamerkiu kapines, Varenos raj.
Atsakyti
868735141 Darius pasukit jam gal pades
Atsakyti
aš irgi atėjau pasiguosti, o kartu ir perspėti kitų dėl UAB" PAMINKLAI", kuri randasi Šiauliuose, Pramonės 6a, jų internetinis puslapis www.marmuras.lt. Nuo pavasario pradėjom derinti reikalus dėl paminklo ir visos kapavietės sutvarkymo. Iš pradžių dėl visko sutarėm, viską labai užtikrintai prižadėjo padaryti. Kadangi patys esam ne iš Šiaulių, tai daugiausia kalbėdavom telefonu arba el. paštu. Keletą kartų buvom ir nuvažiavę. Palikom avansą. Atėjus terminui, atsirado priežastys, kodėl nepadaryta, terminas nukeltas, ir vėl nepadaryta, vėl - kitos priežastys. Ir taip prabėgo visa vasara, nebeatsiliepiama į telefono skambučius... Šiaip ne taip pavyko atsiimti sumokėtą avansą. Aišku niekas nekompensavo pravažinėjimo išlaidų, sugaišto laiko ir sugadintų nervų. O kas svarbiausia - nesutvarkyta kapavietė...
Atsakyti
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2013 08 25, 11:31)
868735141 Darius pasukit jam gal pades

Dekoju jums uz informacija.

Atsakyti
Mūsų vienas antkapis senas iš akmens. Jo keisti nesinori, bet raidės tokiso lyg apistrynusios - susivienodinusios su pačiu antkapiu, nebelabai matosi tekstas, . Gal kas žino, kaip ten pačiam atnaujinti (kad geriau matytųsi)? gal kok sskytsi pagraužiantis yra, ar kviesti meistrą, kad iš naujo išskaptuotų?
Atsakyti
iskapoti galima kruma, o paminkla reikia isplauti su ukisku muilu ir zilkiniu sepeciu .
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kas Kaune gerai ir atsakingai kapus daro? Nenoriu užsirauti ant sukčių, nes niekad su kapais nieko bendro neturėjau ir net neįsivaizduoju kaip viskas vyksta ir per kokius terminus, kokiom kainom ir pan. unsure.gif
Atsakyti