Na esu is Vilniaus ,ir kapo nuotraukos dar neturiu ,bet norisi paklausti ar denti plokstemis kapai nuo sqaules ,lietaus po kazkokio laiko nenublunka????
o mes šį kartą pabandėm užsakyti paminklą internetu. Gavosi geriau nei tikėjausi. Norėjome antro vienodo, tai nusiuntėm schema ir išmatavimus bei nuotrauką, tai derinęs darbuotojas pastebėjo visus neatitikimus ir padarė idealiai taip pat. Nuvažiavus pasiimti ir pamačius jų darbo mąstus, dar labiau nustebau,kad skyrė dėmesio ir tikrai pakankamai tokiam mažam vienam užsakymui... o dirbom su baltaja savinge.
dar vis ziuriu i tuos plokstem dengtus kapus... ar teisingai suprantu, kad jiems tada jokie zemes sedimai nebaisus? Turim keturvieti kapa, kuriame dabar du palaidoti, tai galvoju,kad butu labai patogu ta viena puse uzdengti, o kita palikti, bet tai ko gero bus sudėtinga, nes reikės pamatą daryti per vidurį visos kapavietės, a ne?
Sveiki, pamažu ruošiuos ir aš mūsų kapavietę tvarkyti nes po laidotuvių ten dar niekas nedaryta, bet norėjau pasiteirauti apie kainas. Gal galite kas nors pasidalinti savo patirtim: kiek kainavo, kokios medžiagos ir pan? Nes visai nieko apie tai nenusimanau Žinau kad man norėtųsi kuklaus, be jokių sudėtingų elementų su žemu (gal būt ir gulinčiu) paminklu, tiesiog gražiai ir santūriai, kapas yra dvigubas, molinga žemė (Užliedžiai, gal kas susidūrę). Įdomu kokia maždaug kaina būtų Kaune, nes reikia kažkaip prisitaupyti ir apsispręsti pagaliau, o į įmones kolkas nesikreipiu nes darbų pradžia priklausys nuo kainos
Antkapio pvz. (Galėtų būti ir gulsčias, nieko mandro nenoriu apart išgraviruoto vieno paveiksliuko ir paprastos santūrios formos) http://skelbimai.one...i-tvoreles-.jpg
Sveiki ir sveikos. Noriu perspėti dėl įmonės Mauručių ąžuolas[/SIZE]. Mano mama sugalvojo kelti tėvo kapo pamatą, nes kiekvieną pavasarį nuolat semia. Greta kapų esančios įmonės "Mauručių ąžuolas" paprašė, kad nuimtų tvorelės granitines plokštes, o paskui, kai pakels pamatą, vėl užklijuotų. Mama įtaria, kad jai bando įpiršti svetimą tvorelę. Nu ir aš, ir mano sesė, prisimenam, kad ten tokie stulpeliai buvo kvadratiniai, o ne pailgi. Nu bet tiek, to, gal ir pamiršom, kalbam, kad klijuotų tą tvorelę, bile viskas atitiktų. Iš pradžių aš nesikišau į šitą visą reikalą, bet kai mamą ponas direktorius išvadino psichine ir pasiūlė gydytis durnyne, tai pagalvojau, kad gal mama perdeda, nuvažiavau pati. Tai pirmiausia, kai paprašiau į mane nesikreipti "tu", tai išvadino snargle, o po to ir rimčiau - "p..zda", po to "eik na..", nu prie viso to ir pastūmė. Vienu žodžiu, sėdžiu be amo, gyvenime nėra niekas taip iškoneveikęs, ir nežinau ką daryti. Kai paprašiau parodyti sutartį, tai tuose popieriuose nėra net mano mamos pavardės, tik vardas, o parašo mamos irgi nėra. Nežinau, gal kreiptis į kokias institucijas, bet nežinau kur, o be to ir nuotraukų jokių neturim, kaip atrodė tas kapas. Vienu žodžiu, gerbiamieji, atsargiau su šita įmone.
ten pats direktorius Mikaila psichinis - matyt jau jam protelis visai susisuko kad panasiai su uzsakovais pradejo elgtis - greit matyt jau bankrotas jo firmai- tai ir elgiasi neadekvaciai-
ten pats direktorius Mikaila psichinis - matyt jau jam protelis visai susisuko kad panasiai su uzsakovais pradejo elgtis - greit matyt jau bankrotas jo firmai- tai ir elgiasi neadekvaciai-
nu aš labai tikiuosi, kad bankrutuos ta jo firma, nes ir darbininkai man skundėsi, kad Mikaila grubus ir chamas.
dar labai norėčiau kokią mokesčių inspekciją pastatyt ant kojų, nes ta vadinamoji "sutartis" visai į sutartį nepanaši, nei mamos pavardės (tik vardas), nei jos parašo, ir iš vis, tik vienas egzempliorius, kurį aš pačiame ginčo įkarštyje išsivežiau
Sveiki, Gal kas gali patart kaip elgtis.. Uzsisakem jau ziema paminkliuka savo vaikui, turejo geguzes men stovet, bet darbai dar vis nebaigti Nebezinom ko imtis ir kaip su tuo kovot? turim sutartele kurioj parasyta, kad iki geguzes men turejo pabaigt. O ir siaip nuvyle atsiustos foto, padarytos paminklo. jos nelabai atitinka, to maketo, kuri rode kaip pavyzdi.. Prasau, gal buvot kas susidure su tokia situacija?
Turit pilna teise atsisakyti sito uzsakymo, paminklas mazam vaikui pas rimtus meistrus darosi per mininaliausia laika, nebent tai autorinis skulpturinis memorialas labai įdomu kokia firma taip elgiasi su klientais... reiks eskiziuko rasykit konsultacijos ir nuotraukos nemokamos.