Tai imesk man i emaila raimis2004@list.ru tas foto- labai idomu
okis bet atsakik cia forume, metu.
Gerai- laukiu foto
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2013 05 16, 19:59)
Diabazas, UAB
Juodkaimiai, 58196 Kėdainių r. Tai ne reklama
, Sitoje imoneje buvome uzsake pora uzsakymu, pagal savo projektus darbus atlikti Švenčionėliu mieste, projektus derinom internetu,buvom ir mes ir klientai patenkinti , kainos ir kokybes atzvilgiu.
Y2K-pabandykit pasiteirauti.
Juodkaimiai, 58196 Kėdainių r. Tai ne reklama
, Sitoje imoneje buvome uzsake pora uzsakymu, pagal savo projektus darbus atlikti Švenčionėliu mieste, projektus derinom internetu,buvom ir mes ir klientai patenkinti , kainos ir kokybes atzvilgiu.
Y2K-pabandykit pasiteirauti.
Ačiū labai, teirausimės ir ten ir pas skulptorių...
Manau be taureles konjako, gero,., sis perziurejimas neapseis, tai meistre didi meistre.
manau ir Jusu poziuris i ranku daba pasikeis ir nereikalingi tie ismanus gadzetai.
manau ir Jusu poziuris i ranku daba pasikeis ir nereikalingi tie ismanus gadzetai.
Paziurejau tuos portretus - gal matei kaip ji kala - savo akimis - man labai didelis itarimas kad tai ranku darbas - be aparaturos neapsieisi- kol pats nepamatysiu- NEPATIKESIU *kad ir kiek konjako bebutu...
Siunciu jum foto is Ukrainos - spalvoti ir nespalvoti portretai ant akmens - toks itarimas kad tas meistras is Osetijos dirba ant puses etato ir Ukrainoje- nes visi vaizdeliai pagal ispildyma viens prie vieno- gal paziureje siuos pavyzdzius jus jau neisit sluot gatviu metus paminklus -
Nemalsiu s.. is kurio ukr. tinkl. isskirus boriso jus atsiuntet nuotraukas....ta ka atsiunciau tai meistres ranku darbas, norit master-klas galiu atsiusti kordinates, jos vardas Zinaida,turetu buti g...,...
Nu gal, tegu dyrba jei taip graziai gaunas - ko mes cia irodinesim vienas kitam kazka -
Sveiki Valdemarai 67
Noriu patarimo,rugsejo menesui noriu padaryti dengta kapa gal turite koki gera patarima kur man kreiptis .
Dekoju
Noriu patarimo,rugsejo menesui noriu padaryti dengta kapa gal turite koki gera patarima kur man kreiptis .
Dekoju
Sveiki apie koki miesta kalbate? kapo nuotrauka?
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2013 06 02, 18:24)
Sveiki apie koki miesta kalbate? kapo nuotrauka?
Na esu is Vilniaus ,ir kapo nuotraukos dar neturiu ,bet norisi paklausti ar denti plokstemis kapai nuo sqaules ,lietaus po kazkokio laiko nenublunka????