Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

Tai imesk man i emaila raimis2004@list.ru tas foto- labai idomu
Atsakyti
okis bet atsakik cia forume, metu.

Atsakyti
Gerai- laukiu foto
Atsakyti
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2013 05 16, 19:59)
Diabazas, UAB
Juodkaimiai, 58196 Kėdainių r.        Tai ne reklama
, Sitoje imoneje buvome  uzsake pora uzsakymu, pagal savo projektus darbus atlikti Švenčionėliu mieste, projektus derinom internetu,buvom ir mes ir klientai patenkinti ,  kainos ir kokybes atzvilgiu.

Y2K-pabandykit pasiteirauti.           hi.gif

Ačiū labai, teirausimės ir ten 4u.gif ir pas skulptorių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 16 gegužės 2013 - 20:51
Manau be taureles konjako, gero,., sis perziurejimas neapseis, tai meistre didi meistre.
manau ir Jusu poziuris i ranku daba pasikeis ir nereikalingi tie ismanus gadzetai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valdemaras 67: 16 gegužės 2013 - 20:53
Paziurejau tuos portretus - gal matei kaip ji kala - savo akimis - man labai didelis itarimas kad tai ranku darbas - be aparaturos neapsieisi- kol pats nepamatysiu- NEPATIKESIU *kad ir kiek konjako bebutu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siunciu jum foto is Ukrainos - spalvoti ir nespalvoti portretai ant akmens - toks itarimas kad tas meistras is Osetijos dirba ant puses etato ir Ukrainoje- nes visi vaizdeliai pagal ispildyma viens prie vieno- gal paziureje siuos pavyzdzius jus jau neisit sluot gatviu metus paminklus -
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemalsiu s.. is kurio ukr. tinkl. isskirus boriso jus atsiuntet nuotraukas....ta ka atsiunciau tai meistres ranku darbas, norit master-klas galiu atsiusti kordinates, jos vardas Zinaida,turetu buti g...,... hi.gif
Atsakyti
Nu gal, tegu dyrba jei taip graziai gaunas - ko mes cia irodinesim vienas kitam kazka - drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki Valdemarai 67
Noriu patarimo,rugsejo menesui noriu padaryti dengta kapa gal turite koki gera patarima kur man kreiptis .
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveiki apie koki miesta kalbate? kapo nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Valdemaras 67 @ 2013 06 02, 18:24)
Sveiki apie koki miesta kalbate?  kapo nuotrauka?

Na esu is Vilniaus ,ir kapo nuotraukos dar neturiu ,bet norisi paklausti ar denti plokstemis kapai nuo sqaules ,lietaus po kazkokio laiko nenublunka????
Atsakyti