Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

sakykit ar nevagia tų raidžių prabangių nuo ankapių užsakiau o dabar galvoju 500lt o jei pavogs??????
Atsakyti
Sveiki, mes jau 10 metu montuojam sitas raides- niekad niekas ju nevoge- ten bronzos yra labai mazai todel i spalvotu metalu supirktyuve nepriduosi- taigi viskas bus gerai/
Atsakyti
ačiū,dabar ramiau jau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nesenai domėjosi, kiek kainuotų paminklo nuėmimas, naujų iškilusių raidžių iškalimas (dabar įspaustos) ir paminklo grąžinimas į vietą? Kokia bronzinės raidės kaina(~5cm aukščio)? O gal galima kaip nors nenuiminėti paminklo?
Viskas būtų Kauno raj., Karmėlavos kapinėse.
Atsakyti
www.bronza.caggiati.lt bronzines-raides-skaiciai/sita imone parduoda kokibiskiausia produklcija, yra ir pigesniu raidziu bronzos gaminiu ir t.t cia ne reklama bet patirtis .asmenikai as pries tokias bronzines raides bet cia mano asmenine nuomone,jaigu bronza,nerudijantis plienas,ar kazkas is kito metalo tai lietuviska, ir konsultacija su ponu Raimundu (skulptorius)manau jisai netik italiska broza naudoja.Dabar vis daugiau atsiranda raidziu dengtu Auksu.Patikrinta- kad dengtos raides auksu ilgaamziskesnes negu bronzines, ir kaina biskuti mazesne negu bronziniu.

Awdrute be nuotraukos sunku jums kazka patarti,nes ant iskaltu raidziu praktiskai neimanoma uzklyjioti bronzines raides, reiketu nuslifuoti esamas ir uzdeti norimas,paminklo nuemimas kainuoja ivairiai, tai priklauso nuo saziningumo ,manau kad jusu problema galima ispresti ir pigiau, reikia zinoti priezasti raidziu keitimo ir matyti paminklo nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valdemaras 67: 30 kovo 2012 - 20:50
Sveiki, taip - raides naudoju ne tik Italiskas , priklauso nuo projekto- ir nerudijancio plieno pjaunam, ir pagal musu nulipdytus modelius liejam is bronzos- ir auksuojam - buna kad ir is granito raides ispjauna ar isfrezuoja- ziurint kam ko reikia smile.gif
Atsakyti
Mes tvarkėmės seną kapavietę Romainiuose, kuriai reikėjo pilnos renovacijos, tai nemažai pinigėlio išejo. Bet užtat kai pamatėme rezultatus, tai mūsų amžiui jau nebereikės investuoti ir net tvarkymu užsiimti. Kadangi kapas jau pilnai užlaidotas ir nebelaidos ten bent 20 metu smile.gif, tai nutarėme su vyru padaryti taip, kad galėtumėme ramiai gyventi ir žinoti jog ten visada tvarka. Mes dažnai važiuojame į užsienius, vaikai dideli, jiems kapai neberupi, todėl užsakėme UAB"Kelmukai" firmelės padaryti projektėli dizaino, kuriam reikalinga pati minimaliausia priežiūra. Ten jie viską seną išardė, išvežė, man net baisu pasidarė smile.gif O padarė betoninę aikštele pradžioje, su visokiais dar drenažais, paskui kelis nedidelius tarpelius juodžemiui gėlytėms ir viska išklojo akmens plytelėmis (padarė netgi vandens nubėgimo tokius kanaliukus) Dabar kai ateini i kapus, tai iš tolo matosi mūsų artimųjų kapas, blizga ir akį veria. Neblogą varianta sugalvojo ta firmelė, labai daug susitaupė pinigų, nes prieš tai kokius metus domėjomės apie pilną kapavietės uždengima akmens plokštėmis, tai apie 12000 lt mūsų ploteliui tikrai butu teke paklot. Va o čia skaičiavosi daug plonesnėmis akmens plytelėmis ir mums labai patiko vaizdas, tai sumokėjome tik 4800 lt. Tiesa jie rodė jau kelis metus atgal darytus tuose pačiuose kapuose tokius pačius projektus, tai tikrai isitikinome jog tai yra geras kokybės variantas.
Na va, dabar ramiai sau gyvename, kaip sako, sąžinė prieš artimuosius rami.
Turėdama laisvesnio laiko, tiesiog pasipasakojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipkute: 20 balandžio 2012 - 05:36
Sveiki, o aš vat nežinau, nuo ko pradėti. Jei daugmaž žinau, ko noriu, kur man kreiptis, kad projektą gauti? Ar į kapines, kuriose yra kapas, na į administraciją, ar bet kokioj firmoj gali padaryti projektėlį? Ir kiek maždaug tai kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Panasei reiktu kreiptis i Pamario granitas. ten ir pjovimo stakles, šlifavimo įrankiai, smėliaputę, ka gi mes prastieji mirtingieji, mokam tik rankytemis, ir dar tie mazoliai iskur kokybe.... hi.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti kad labai patogu dabar kapaviete uzsidengti akmens plokstemis. Pasidariau seneliams kėdainiu granite. Labai patiko didelis pasirinkimas ploksciu ir kainos "neatbaide", radau juos per internetine svetaine, nes man pusesere rekomendavo. Maniau be dešimt tūkstančių negalima užsidengti plokštėmis, o pasirodo tai tikrai tiek nekainuoja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga4: 25 gegužės 2012 - 14:54
Turiu nusižiūrėjus vieną man patinkantį variantą. Gal galėtų kas užmest akį (atsiųsčiau nuotraukas meilu), ir paskaičiuot, kokia kaina būtų.
Atsakyti
QUOTE(jurga4 @ 2012 05 25, 15:51)
Galiu pasakyti kad labai patogu dabar kapaviete uzsidengti akmens plokstemis. Pasidariau seneliams kėdainiu granite. Labai patiko didelis pasirinkimas ploksciu ir kainos "neatbaide", radau juos per internetine svetaine, nes man pusesere rekomendavo. Maniau be dešimt tūkstančių negalima užsidengti plokštėmis, o pasirodo tai tikrai tiek nekainuoja:)

Ir mes apie tokį variantą galvojam, bet Vilniuje, gal kas rekomenduotų, kur kreiptis? Paminklas yra, tvorelė - iš klijuotų akmenukų, bet skilusi keliose vietose, nes kalno šlaite kapas, šioks toks nuolydis yra. Mama nori uždengti plokštėmis, palikusi tik porą plotelių gėlėms.
Atsakyti