Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

QUOTE(skulptorius @ 2011 08 18, 09:50)
Sveiki, ar tinkuosit sonus ar granito smulkiais grudeliais granituosit - vistiek vaizdelis bus nekoks- as kiek gaminu ir montuoju paminklus tai geriausiai nors aisku brangiau - klijuoti ant sonu granito plokstes- visas paminklas gaunasi isbaigtas ir solidus

Aš ne apie paminklą, o apie tvorelės granitavimą, man siūlė tokį variantą
user posted image
arba kitokį variantą - nerandu dabar niekur foto, žodžiu ant betono tepa juodą "košę" ir ant jos klijuoja įspaudžiant apie 5cm juodus akmenukus. Būna ant viršaus deda tvorelės plokštelę, būna gražiai apdeda tik akmenukais.
O Jūs kaip suprantu siūlote tokį variantą?
user posted image
tik turbūt tai nemažai kainuos doh.gif o ir kai vieta kraštinė, prie pat kelio tai kažkaip nėra garantijos, kad nenulups tų plokštelių doh.gif
Atsakyti
Sonu granitavimas su laiku apsilupa- apibyra, o su granito plkstem nieko nebus, standartinio kapo apklijavimas su darbu ir medziagom 14cm . plokstem butu apie 1500 lt. bet reik skaiciuoti kokie jusu bortu auksciai.
Atsakyti
Skulptoriaus noriu paklausti apie raides g.gif . Man patinka ne iskaltos raides, o metalo. Bronzos ar kitokios medziagos jos buna. Esu maciusi labai idomias raides, jos dar ir turi toki pazaliavusi ispudi.. Vietines reiksmes meistriukas sako, kad jos ne is katalogo uzsakomos, o gaminamos (ar liejamos).. Likau nesupratusi g.gif Sakykit, kas jas tada gamina- kazkas spec. ar akmens meistrai g.gif .. Ar tai labai butu problematiska Kauno apskrityje? Jos taip krito i aki, kad jokiu kitu nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Jeigu raides jau truputi pazaliavusios ir bronzines - tai jas reikia uzsakyti- dar yra vienas gyvas senas meistras kuris tai gali padaryti KAUNE.Idekit raides kurias matet - kad ko nepameluociau.
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti nuo kokios sumos prasideda paminklų kainos? (tik pačių antkapių, be tvorelių betonavimų ir pan.) Turiu skauduliuką - nesutvarkytą giminaičio kapelį ir greičiausiai niekas kitas ir netvarkys, bet norėtųsi ne prabangaus, tiesiog tvarkingo.

Atsakyti
QUOTE(skulptorius @ 2011 08 18, 13:43)
Jeigu raides jau truputi pazaliavusios ir bronzines - tai jas reikia uzsakyti- dar yra vienas gyvas senas meistras kuris tai gali padaryti KAUNE.Idekit raides kurias matet - kad ko nepameluociau.

blush2.gif nemoku cia ikelti blush2.gif
Nors Petrasiunu kapinese nusifotografavau sau patinkanti varianta mirksiukas.gif
O gal ir neetiska cia ikelti svetimo paminklo nuotrauka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 18 rugpjūčio 2011 - 15:50
Gal galėtumėte rekomenduoti įmonę ar skulptorių Klaipėdos - Plungės pusėje, kuris galėtų pasiūlyti/suprojektuoti/padaryti individualų originalų paminklą kūdikėliui... Kiek internete randu firmų darbų nuotraukų, tai labai visi tradiciški, sunkūs... Vaikams skirtų labai mažai... O kokių baltų apskritai beveik nerandu... O taip norisi pirmą ir paskutinį kartą skirti savo vaikeliui kažką ypatingo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurtre: 10 rugsėjo 2011 - 23:56
QUOTE(jurtre @ 2011 09 11, 00:52)
Gal galėtumėte rekomenduoti įmonę ar skulptorių Klaipėdos - Plungės pusėje, kuris galėtų pasiūlyti/suprojektuoti/padaryti individualų originalų paminklą kūdikėliui... Kiek internete randu firmų darbų nuotraukų, tai labai visi tradiciški, sunkūs... Vaikams skirtų labai mažai... O kokių baltų apskritai beveik nerandu... O taip norisi pirmą ir paskutinį kartą skirti savo vaikeliui kažką ypatingo...

Vaikeliui toks labai tiktų. Galima ir baltą ar šviesų daryti. Angeliukai žvakės - super atrodytų wub.gif Man šitas paminklėlis ypač patinka wub.gif Sorrriukas, jei kas atpažins čia savąjį blush2.gif Berenkant savo mylimai mamytei paminką, teko kelis pafotografuoti.

user posted image

Galiu rekomenduoti ir firmą Žemaitijoje, kurioje planuojame ir mes paminklą kaltis.
Atsakyti
QUOTE(jurtre @ 2011 09 11, 00:52)

Kažką panašaus galima išmąstyti ir pritaikyti paminklui pagal šią skulptūrą. Pėdutės natūralaus dydžio wub.gif verysad.gif
user posted image

Skulptūros idėjos autorius Belevičius Rytas 4u.gif
Atsakyti
Grazi ideja -o kaip granite iskalti pedutes kad butu kaip tikros
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 08 18, 12:24)
Skulptoriaus noriu paklausti apie raides g.gif . Man patinka ne iskaltos raides, o metalo. Bronzos ar kitokios medziagos jos buna. Esu maciusi labai idomias raides, jos dar ir turi toki pazaliavusi ispudi.. Vietines reiksmes meistriukas sako, kad jos ne is katalogo uzsakomos, o gaminamos (ar liejamos).. Likau nesupratusi g.gif  Sakykit, kas jas tada gamina- kazkas spec. ar akmens meistrai g.gif .. Ar tai labai butu problematiska Kauno apskrityje? Jos taip krito i aki, kad jokiu kitu nenoriu schmoll.gif

jei apie bronzines raides tai ju pilna,per laika jos ir pazaliuot gali, dabar pagrinde visi jas ir deda, is Italijos veza, mes uzsakem paprasto Romano srifto viena raide 10lt
Papildyta:
QUOTE(Jini @ 2011 03 22, 23:04)
Pufakas - Labai grazi ideja smile.gif

Labai grazu uzsake, pafotkinau.
user posted image

musu toks pat, labai jie grazus, tik vat kad ju labai daug,bent jau musu kapinese, bet ka darysi, nes daugiau nieko grazesnio ir neradom, tik as tokiu dideliu tarpu tarp detaliu nepalikau ( nes kviete mane kai reikejo sustatyti, raides kabinti, auksciau ar zemiau)
sis paminklas labai popiliarus matyt visiuose miestuose, kai internetu klausiau apie kainas sio paminklo tai svyravo nuo 3700 iki 9000lt doh.gif ( svediskas akmuo)
Atsakyti
parekomenduokite sąžiningą skulptorių (esam Vilniuje, bet jeigu tikrai meistų meistras - važiuosime pas jį ir gyliau į LT). sąžiningą - kad ne iš kiniečių akmenukų sukaltų antkapį. tikrą, prabangų. jau turime pasirinktą, beliko rasti kas pagamintų. lauksime į AZ. ačiū.
Atsakyti