Gal kas žino kur aplink Kauną galima nusipirkti baltos gražios skaldelės kapeliui?
Labas vakaras - baltos marmurines skaldos galite isigyti firmoje AKMELITA, Raudondvario plente. Skaldele prekiauja ir SENUKAI.URMO BAZEJE yra paminklu pardavimo firma, ji irgi turi turet. BET DIDZIAUSIAS PASIRINKIMAS - tai TRAKUOSE yra firma SOLTRA, surinkite per GOOGLE ir rasit kontaktus. tai va- vel turbut mane apreks uz informacija...
oi kaip sita tema nurimusi , o man ji dabar aktuali, nes noriu susitvarkyti sunelio kapeli, labiausiai ieskau grazaus angelelio ar kokios skultureles kudikiui, bet kiek supratau jie visi vezti is Kinijos, o kokia ju kokybe , ar geriau LT ieskoti skulptoriaus ir daryti indivdualu uzsakyma? bet moketi uz angeleli 7 tukst. lt mums nepagal kisene
QUOTE(*neva* @ 2010 06 10, 14:54)
oi kaip sita tema nurimusi , o man ji dabar aktuali, nes noriu susitvarkyti sunelio kapeli, labiausiai ieskau grazaus angelelio ar kokios skultureles kudikiui, bet kiek supratau jie visi vezti is Kinijos, o kokia ju kokybe , ar geriau LT ieskoti skulptoriaus ir daryti indivdualu uzsakyma? bet moketi uz angeleli 7 tukst. lt mums nepagal kisene
Sveikut,
Na nzn kaip su tais veztiniais paminkliukais bet mes uzsisakem angeliuka pas skulptoriu tik dar laukiam rezultato nz o kaina tai 1500 lt nepasakyciau kad brangi palyginus su 7 tukst. galeciau iket pavyzduka bet dar neismokau
Cia butu klp rajonas oo kaip kitur irgi nzn
Sveiki,
Noriu konsultacijos, patarimo dėl ankapio dukrytei.
Užsisakėm antkapiuka (šiuo metu vis dar gaminamas) ikeliu foto kad butu aiškiau. maždauk bus toks
tik pas mus nebus to juodo kryžio, tuščia ir šonai ne tokie status, o su lengvu nuolidžiu bus. Ant dešinės puses rašysis vardas, data ir t.t., o va kairei pusei žemiau siūlo nupiešti lauro šakele ar rūtų, bet aš nenoriu jokiu šakeliu , bet be nieko sako bus tuščia, negražu, tai vat nežinau kaip išspresti šitą dilema
Šeip radau man labai gražų angeliuko statulėle kuria galėčiau priklijuoti ant to pado toj kairei pusei (pavizdinei foto butu ten kur žvakutės stovi). Va toki VA ČIA
Tik dabar klausimas ar nebus perkrautas kapelis? Ir kur butu imanoma man rasti toki angeliuko skulputurėle?
Noriu konsultacijos, patarimo dėl ankapio dukrytei.
Užsisakėm antkapiuka (šiuo metu vis dar gaminamas) ikeliu foto kad butu aiškiau. maždauk bus toks
tik pas mus nebus to juodo kryžio, tuščia ir šonai ne tokie status, o su lengvu nuolidžiu bus. Ant dešinės puses rašysis vardas, data ir t.t., o va kairei pusei žemiau siūlo nupiešti lauro šakele ar rūtų, bet aš nenoriu jokiu šakeliu , bet be nieko sako bus tuščia, negražu, tai vat nežinau kaip išspresti šitą dilema
Šeip radau man labai gražų angeliuko statulėle kuria galėčiau priklijuoti ant to pado toj kairei pusei (pavizdinei foto butu ten kur žvakutės stovi). Va toki VA ČIA
Tik dabar klausimas ar nebus perkrautas kapelis? Ir kur butu imanoma man rasti toki angeliuko skulputurėle?
QUOTE(dziuke @ 2010 06 10, 21:40)
Sveikut,
Na nzn kaip su tais veztiniais paminkliukais bet mes uzsisakem angeliuka pas skulptoriu tik dar laukiam rezultato nz o kaina tai 1500 lt nepasakyciau kad brangi palyginus su 7 tukst. galeciau iket pavyzduka bet dar neismokau
mums tokaia kaina irgi butu protinga, ar parodytemet kai turesit, o gal skulptorius turi savo ineto psl su savo darbais? arba atsiuskite pavyzduka i neringulia@gmail.com, aciu
Papildyta:
QUOTE(simsia @ 2010 06 16, 11:44)
Sveiki,
labai liudnas angeliukas, sugraudino
QUOTE(dziuke @ 2010 06 10, 22:40)
Sveikut,
As ir labai noreciau pamatyti kas gausis...suku dabar galva del paminkliuko...zinau tik viena ka noriu balto....
Angeliuku maciau nemazai senukuose...bet kas zin ar ilgai isstoves
Sveiki=- kas liecia angeliuku is Kinijos esanciu Senukuose- tai montuoti juos ant kapeliu nera gera ideja.Jie yra islieti ir yra tusciaviduriai-ir as jau maciau keleta angeliuku skyletu- vaizdelis nekoks.Reik ieskot tik italu firmos lietu is dirbtinio marmuro- amzinas reikalas.
QUOTE(*neva* @ 2010 06 10, 14:54)
nemanau jog jie patvarus
QUOTE(simsia @ 2010 06 16, 12:44)
, bet be nieko sako bus tuščia, negražu, tai vat nežinau kaip išspresti šitą dilema
Pas mus ant dukros paminklėlio šalia Jos vardo yra kalvio nukalta rožytė... paminklėlio apačioj padėjus baltą nediduką angeliuką....
QUOTE(*neva* @ 2010 06 16, 14:28)
labai liudnas angeliukas, sugraudino
o man šis angeliukas kažkaip atrodo pritinka ir labai patinka... atvirai pasakius net nepagalvojau kad graudu, tiesiog pamačius iškarto prilipo prie dūšes
QUOTE(skulptorius @ 2010 06 16, 17:53)
Sveiki=- kas liecia angeliuku is Kinijos esanciu Senukuose- tai montuoti juos ant kapeliu nera gera ideja.Jie yra islieti ir yra tusciaviduriai-ir as jau maciau keleta angeliuku skyletu- vaizdelis nekoks.Reik ieskot tik italu firmos lietu is dirbtinio marmuro- amzinas reikalas.
bet jaučiu tie itališki sukainuos olialia ir ar imanoma rati kažka panašau ko aš noriu?
prie šito angeliuko rašė kad gipsinis, tai jaučiu taip pat ilgai netarnautu
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 16, 23:34)
Pas mus ant dukros paminklėlio šalia Jos vardo yra kalvio nukalta rožytė... paminklėlio apačioj padėjus baltą nediduką angeliuką....
apie rožes ir aš pagalvojau, tik ne metalines, o pieštas..... čia aišku skonio reikalas, bet aš kažkaip nenoriu metalo
O dėl angeliuko, tai vat bijau kad prifantazuosiu, o vaizdas bus nekoks..... bijau kad nebutu perkrautas kapas
Italisku angelu pasirinkimas nera didelis- gal kokie 8 variantai. Veza pagal uzsakyma 2 men. laike. Ju aukstis buna nuo 30 cm iki 87 cm. Kaina nuo 350 lt iki 1500 .