Iš tikrųjų galima diskutuoti be galo, bet čia manau kiekvieno individualus pasirinkimas. Nugis man visai patinka tos užsieniečių kapinės, vienodi paminkliukai, žolytė ... Bet pas mus kultūra kita ir kitaip žmonės kapines įsivaizduoja.
Mes irgi norėjom individualaus darbo, aišku jis gavosi ne toks, kokio mes norėjom, sunku meistrui buvo tiksliai viską padaryti. Bet visumoj viskas gerai.
Taip, užsienyje visi vienodi, bet vat čia LT norisi kažko išskirtinio, kažko savo, o ne "masovkės". Kaip ir su juoda skaldele ant kapų, visi ją pilasi, gražu. Nesakau kad negražu, bet kai visi kapai užpilti, tai man
dėl to žmogus esi priverstas galvoti kažką individualaus, ko pas nieką nėra, arba bent jau mažai kur yra
Sutinku, pagarbą reikia rodyti gyvam esant, bet man paminklas gal ne tiek pagarba, nežinau kas, nežinau kaip pavadinti. Aišku, kai nėra už ką daryti kažko nesvietno, taigis svarbu tvarkingai padaryti, juk tam žmogui jau nesvarbu, milijoną tas paminklas kainuos ar du, čia jau gyviems labai svarbu. Svarbu lankyti kapus ir tegul jie būna tvarkingi.