Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

QUOTE(iingri @ 2009 05 16, 01:31)
O kur nuotrauka  bigsmile.gif .  Labai idomu unsure.gif ,kaina tai nemaža. Mes mokejome apie 5500 su tvorele jai  ka domina galiu ideti nuotrauka. 

senas išsitrynusi turiu, o dabar kai pabaigsim sutvarkyti, būtinai įkelsiu. Tikiuosi mano sumanymas pavyks. Nes dabar didžiausią rūpestį turiu, kaip kuo greičiau ir gražiau susitvarkyti kapus doh.gif
Atsakyti
sveiki,noriu prisijunkti prie jusu temeles 4u.gif mes paminkla praeitais metais rudeny statem,tai 10000 lt mokejom lb grazus,patiko visiems,aisku sumele tai kirto per kisene rolleyes.gif
Atsakyti
na tokias sumas uz kapu tvarkyma kisa, tai cia zmones kurie pries kityus pasirodyt nori, arba tiesiog neturi kur lt leisti, ne sumose esme, o tai kaip tau rupi tie kurie ten palaidoti, juokinka blink.gif va apziurejom viska, ir puikiausi paminkliukai yra uz 400lt, borteliai po 50lt, tai i 1000 itelpam be problemu ir dziaugiuosi, kad viska sutvarkysim, kad ir po daug meteliu unsure.gif
Atsakyti
na nei mes pasirodyt norejom nei mes lt apteke,taciau pamatem patiko ir tiek,butu patikes pigesnis butumem state ta neziurejau i tai kiek jis kainuoja tik norejau kad jaunas ir man lb artimas zmogus turetu grazu kokio jis yra vertas,nes daugiau jam as nieko negalesiu duoti siam gyvenime tai buvo paskutine galimybe,kuria su malonumu padariau 4u.gif aisku gal siuo met tokio ir nestatyciau taciau tada man taip atrode unsure.gif ir ne piniguose cia yra esme ar pasirodyme,yra daug graziu ir mazu ir pigesniu ir t.t.man patiko sis
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 05 16, 13:57)
na tokias sumas uz kapu tvarkyma kisa, tai cia zmones kurie pries kityus pasirodyt nori, arba tiesiog neturi kur lt leisti, ne sumose esme, o tai kaip tau rupi tie kurie ten palaidoti, juokinka blink.gif va apziurejom viska, ir puikiausi paminkliukai yra uz 400lt, borteliai po 50lt, tai i 1000 itelpam be problemu ir dziaugiuosi, kad viska sutvarkysim, kad ir po daug meteliu unsure.gif

nu ne visada taip išeina, kad tik pasirodyti nori. Mums taip gavosi, kad sugalvojom tokį paminklą pastatyti, nestandartinį. Mes savo vaikui jau nieko nebegalėsim duot gyvenime, tik kapus sutvarkyti, tai buvo paskutinė brangi dovana dukrai. Ir nemanau, kad tai įspūdinga suma, kad pasirodyti galėtume, paprasčiausiai darbas meistro daug kainuoja unsure.gif
Tikiuosi greitai pavyks susitvarkyti, tai įkelsiu foto ax.gif
Atsakyti
tai vat mano tokia pati nuomone,mums irgi daug kainavo pats darbas,o dabar gal ir yra kainos krite,bet tuo metu buvo tiek,ir nenorejom kad stovetu aplink vienodi,norejom kazko isskirtinio.kam bus idomu galesiu foto ikelt 4u.gif
Atsakyti
Apie paminklus galima diskutuoti daug ir nuobodziai , kaip zmogus taip nuomone. - bet kiekvienas laisvas sau rinktis . Kazkur esu skaites - ateik i bet kurios salies kapines ir tu suprasi kokia tos salies dvasia, jeigu isejus brangiam tau zmogui tu ant jo kapelio geriausiu atveju padedi keturkampe lentele - tai gal kas negerai zmogui su bendra issiauklejimo kultura, paprociu palaikymu , maza to kad greit bus anglu kalba aplink tai kazkam labai patinka ir ju paminklai - kvadrateliai su raidikem , nei sau paziuret nei kitiem parodyt.Jeigu mus baznyciose moko- kad kiekviename is musu gyvena Kristus, o graziausias baznycias mes statome Jo garbei, reiskia ir savo artimiesiems mes turim pareiksti ne mazesne pagarba.Kam reikejo Mikelandzelui kalti skulpturas Dievo garbei - galejo popieziai pasistatyti kvadratinius akmens blokus ir dziaugtis .
Kas liecia darbo ir kainu santykio- tai nesu sutikes is geru meistru nei vieno milijonieriaus, juodas juodas darbas , nes tai ne popieriukus visa diena kilnoti, per diena rankomis pernesioji iki 1500 kg detaliu, po to joks pinigas nemielas --- pasidomekite kainomis Vokietijoje , Airijoje, Anglijoje uz individualius paminklus -- viskas brangiau 5-10 kart. Aisku - visiems labai norisi nusipirkt auksine apyranke uz kokius 57 litus, bet nevisuomet pasiseka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skulptorius @ 2009 05 17, 21:03)
kazkam labai patinka ir ju paminklai - kvadrateliai su raidikem , nei sau paziuret nei kitiem parodyt.

Ir kainuoja jos nedaug, ar ne?
Žmogus mirė. Jam pagarbos nebereikia. Ją reikėjo rodyti gyvam esant.
Atsakyti
Iš tikrųjų galima diskutuoti be galo, bet čia manau kiekvieno individualus pasirinkimas. Nugis man visai patinka tos užsieniečių kapinės, vienodi paminkliukai, žolytė ... Bet pas mus kultūra kita ir kitaip žmonės kapines įsivaizduoja.
Mes irgi norėjom individualaus darbo, aišku jis gavosi ne toks, kokio mes norėjom, sunku meistrui buvo tiksliai viską padaryti. Bet visumoj viskas gerai.
Taip, užsienyje visi vienodi, bet vat čia LT norisi kažko išskirtinio, kažko savo, o ne "masovkės". Kaip ir su juoda skaldele ant kapų, visi ją pilasi, gražu. Nesakau kad negražu, bet kai visi kapai užpilti, tai man schmoll.gif dėl to žmogus esi priverstas galvoti kažką individualaus, ko pas nieką nėra, arba bent jau mažai kur yra mirksiukas.gif

Sutinku, pagarbą reikia rodyti gyvam esant, bet man paminklas gal ne tiek pagarba, nežinau kas, nežinau kaip pavadinti. Aišku, kai nėra už ką daryti kažko nesvietno, taigis svarbu tvarkingai padaryti, juk tam žmogui jau nesvarbu, milijoną tas paminklas kainuos ar du, čia jau gyviems labai svarbu. Svarbu lankyti kapus ir tegul jie būna tvarkingi.
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 05 18, 08:44)
dėl to žmogus esi priverstas galvoti kažką individualaus, ko pas nieką nėra, arba bent jau mažai kur yra  mirksiukas.gif 

Tikrai dėl to žmogaus?

Manau reikėtų kremavimą padaryti vieninteliu laidojimo būdu. Baigtusi šis mirusiųjų kultas. Nors dabartinė karta jau nebe tokia fanatiška kaip gimę prieš karą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 18, 09:38)
Tikrai dėl to žmogaus?

Manau reikėtų kremavimą padaryti vieninteliu laidojimo būdu. Baigtusi šis mirusiųjų kultas. Nors dabartinė karta jau nebe tokia fanatiška kaip gimę prieš karą.

nu tamsta, paskaitykite atidžiau, aš rašau, ne dėl to žmogaus, o dėl to žmogus
aš jūsų tikrai nesuprantu, čia kabinėjatės kad kvadratėliai su raidelėm begerai, čia kabinatės prie žodžių, kad jau paminklai aplamai negerai. Gal jūs kur nors kitur norite pasireikšti.
Man yra svarbus tas kapas, paminklas ir aplamai. Taip kad jei jums, tamsta, niekas nepatinka, tai ko iš viso kabinėtis tongue.gif ir ieškoti s ... ėj sliekų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 05 18, 09:42)
Man yra svarbus tas kapas, paminklas ir aplamai. Taip kad jei jums, tamsta, niekas nepatinka, tai ko iš viso kabinėtis  tongue.gif  ir ieškoti s ... ėj sliekų  tongue.gif

Ar jūs išreiškiate save per tą paminklą? Kodėl jums svarbu, kad paminklas išsiskirtų iš kitų?

PS. Nesinervuokit.
Atsakyti