Įkraunama...
Įkraunama...

Antkapiniai paminklai

QUOTE(liūtuke @ 2009 05 13, 19:40)
10cm nelabai užteks reikia  kažkiek į žemę įsmeigti ir, kad bortelis susidarytų viršuje g.gif

tai žinau kad į žemę įsmeigti, bet vis tiek man 20 cm atrodo daug, nes aš nenoriu kad matytūsi ta skarda, tik iš viršaus atskyrimas kad yra ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 05 13, 19:53)
tai žinau kad į žemę įsmeigti, bet vis tiek man 20 cm atrodo daug, nes aš nenoriu kad matytūsi ta skarda, tik iš viršaus atskyrimas kad yra ir viskas.

Manau geriausia klausti meistro, kuris karpo skardas, tikrai pasakys kokio pločio reikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 05 13, 20:55)
Manau geriausia klausti meistro, kuris karpo skardas, tikrai pasakys kokio pločio reikia. 4u.gif

prieš karpant reiks man pasiklausti meistro, kur mums paminklą darė, jie manau žinos, nes jis man ir šiaip dėl visko pataria, kai pasiklausiu ax.gif
Atsakyti
Gal zinote kur klaipedoje galeciau isigyti nebrangu nediduka paminkla, uztektu tokio, kad tik pavardes su datom tilptu. Kur galeciau kainas paziureti? O kaip del kinisku paminklu, ar klaipedoje yra kas jeis prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 05 14, 11:07)
Gal zinote kur klaipedoje galeciau isigyti nebrangu nediduka paminkla, uztektu tokio, kad tik pavardes su datom tilptu. Kur galeciau kainas paziureti? O kaip del kinisku paminklu, ar klaipedoje yra kas jeis prekiauja?

Sveiki!! 4u.gif nesu is Klaipedos,bet tikriausiai yra ten ir pas jus tu meistru siais laikais nemazai,gal pabandytumet per gooogl paeiskot,uzvardink '' paminklu gamyba Klaipedoje'' manau tikrai turetu ismesti ne viena adresiuka, sekmes ieskant. o taip tai net Vilniuje yra paminklu tokiu paprastu,nemandru nuo 200lt. issimoketinai pvz bent kiek zinau Vilniuje,Kaune tai leidzia imti, inesi kazkiek iskarto o paskui per banka. Saunuoliai kad rupinates kapavete, ir man siais metais teko vazineti paminkla ieskoti verysad.gif bet jau isrinkom ir sake kad jau beveik padarytas. laukem 2,5men
Atsakyti
kal kas galetu imesti keleta nuorodu,nuotrauku kaip graziai,skoningai uzpilti skalda, drozles ta prasme sutvarkyti kapavete. aciu. ieskau visur bet jau kad mazai labai ko randu,vien paminklai. kadangi paminkla jau turim tai dabar mastau kaip mums paposti kapavete. jau tikrai zinau kad pilsiu skalda bet noriu dar padaryti tai skoninkai tai ieskau kokios geros mintes 4u.gif
Atsakyti
daug ieskau, bet niekur nera foto, nei kainyciu, pavazinet nera kada, nes vyras dirba, o visos dirbtuves daugiau uz miesto unsure.gif na ieskosiu toliau, bet jei kas zinote, lauksiu patarimo blush2.gif
Atsakyti
Na nsigauna man i deti nuorodos foto unsure.gif http://www.olivinoga...index.php?id=39 jei netingit paziurekit 50,51,84, va kazko panasaus ieskome, tik mum uztekto vienos tos daleles vardam. Kazi kiek galetu kainuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaakiv: 14 gegužės 2009 - 12:45
mm, kazkaip pagalvojau, kad tokie mazuciai neturetu daug kainuoti doh.gif tada koki paminkla is kokios medziagos ieskoti, kad nesumoketi tokiu sumu? Beje kaip del pirkimo issimoketinai? Ar preke gaunama kai ji jau paruosta, ir toliau moki imokas, ar preke gaunama tik issimokejus uz ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 05 14, 16:50)
mm, kazkaip pagalvojau, kad tokie mazuciai neturetu daug kainuoti doh.gif  tada koki paminkla is kokios medziagos ieskoti, kad nesumoketi tokiu sumu? Beje kaip del pirkimo issimoketinai? Ar preke gaunama kai ji jau paruosta, ir toliau moki imokas, ar preke gaunama tik issimokejus uz ja? g.gif

manau kaina ne nuo paminklo didumo priklauso, o nuo modelio, akmens ir t.t. mūsų tai palyginus mažas paminklas, bet mpkėjom 7000, dar truputį nuleido, bet čia jau su tvorele tiek kainavo ax.gif
Atsakyti
Gaila tada kazkaip, nes daugiausiai du tukstancius galetume sau leisti paminklui su tvorele jau verysad.gif ziurinejau dar tu foto, buvo keli, tokie paprastuciai, bet padoriai atrodantys, kaina nuo 400lt, nors cia ne klaipedoj. Oi sunku, norisi sutvarkyti tuos kapelius, kazkaip ant sirdutes gerai pasidaro kai nuvaziuojam, bet va be pinigeliu jau nieko nepadarysi, nebent plytom apdet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 05 14, 17:13)
Gaila tada kazkaip, nes daugiausiai du tukstancius galetume sau leisti paminklui su tvorele jau verysad.gif  ziurinejau dar tu foto, buvo keli, tokie paprastuciai, bet padoriai atrodantys, kaina nuo 400lt, nors cia ne klaipedoj. Oi sunku, norisi sutvarkyti tuos kapelius, kazkaip ant sirdutes gerai pasidaro kai nuvaziuojam, bet va be pinigeliu jau nieko nepadarysi, nebent plytom apdet blink.gif

jei gerai pamenu, tai mums paminklas apie 4000 kainavo, 800 darbas ir kiti jau tvorelei. Tik kapas mūsų gan didelis lyg tai 2,5 x 3 g.gif
O nedideliam kapui tai aišku mažiau viskas kainuoja. manau pas "kaime" tai už 2000 galėtų padaryt, tik žinoma, kaip ir ko norėtumei. nes teko girdėti, kad paprastučiai paminklai tikrai daug mažiau kainuoja, net iki 1000 lt ax.gif
Atsakyti