Jei norite rasti anotacijai ant paminklo graziu zodziu, patarciau uzeiti i turgu prie Kauno gelezinkelio stoties ir ten kur prekiauja gelemis ir vainikais yra zmogus ,kuris daro uzrasus ant juostu vainikams , pas ji yra daug ivairiu anotaciju.
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 21, 10:26)
Prisiminiau, esu mačiusi atskirta akmens borteliais, juodo, spalvoto..derinant prie paminklo, tvorelės..Meistrai gamina ir lygios formos, ir lenktos, siauresnius, platesnius... Žodžiu, siūlau idėją
kažkaip abejoju ar tokius plonyčius daro, o be to man jų nemažai reikės, tai kažkaip abejoju
QUOTE(skulptorius @ 2009 04 21, 16:52)
Jei norite rasti anotacijai ant paminklo graziu zodziu, patarciau uzeiti i turgu prie Kauno gelezinkelio stoties ir ten kur prekiauja gelemis ir vainikais yra zmogus ,kuris daro uzrasus ant juostu vainikams , pas ji yra daug ivairiu anotaciju.
kaip tik siandien bevaziuodama namo tokia pat mintis toptelejo, uzvaziuoti i gelezinkelio turgu ... matyt taip ir reiks padaryti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 20, 22:07)
Įdomus variantas neteko matyti tokio, nors nemėgstu metalo, man labiau prie širdies medis, akmuo...bet tai tik mano subjektyvi nuomonė, kiekvieno valia rinktis, sorry
Na taip jei norite, kad tas atskyrimas matytųsi tai galima ir iš akmes, mes gaminame gėles tokias į kurias kažką galimą įsodinti,o aplink apipilti skaldele arba gludintais akmenimis, pirkome Kaune tokie kaip jūros nugludinti. Bet skalba pigiau žinoma...
O pati kai sau dariau, tai skardą man sukarpė juostelėlis (kaimynas tuo užsiiminėja), įsmeigi į žemę, gali ją visaip lankstyti... Į atskirus skyrius pyliau skirtingų spalvų skaldą, gavosi neblogas ornamentas - "sūkūrys"
Kiti deda dar žalias tokios banguotos plastmasines pertvarėlės (yra Ermitaže ir Maximoj mačiau), daržui ten tikriausiai skirta, bet man asmeniškai vaizdelis ne koks...
Gofruotos plastikines juosteles tai skirtos darzui-plastikines ilgos lentos, irgi skirtos vidaus ir isores namu sienu apdailai-bet nekaip ne paminklo antzeminio landsaftinio dizaino apipavidalinimui- geriausiai tinka arba is akmens padarytos juostos arba is nerudijancios skardos iskirptos juostos lankstyk kaip nori
Sveikos, gal kur nors esat mate raudonu arba juodu akmenuku? (radom raudonos spalvos, bet jau tookie neryškus). Veiksmas-Kaune.
QUOTE(skulptorius @ 2009 04 28, 11:26)
Gofruotos plastikines juosteles tai skirtos darzui-plastikines ilgos lentos, irgi skirtos vidaus ir isores namu sienu apdailai-bet nekaip ne paminklo antzeminio landsaftinio dizaino apipavidalinimui- geriausiai tinka arba is akmens padarytos juostos arba is nerudijancios skardos iskirptos juostos lankstyk kaip nori
Skirtos ar ne, mes mergaitės čia viską pritaikome, ir sijonukas iš naktinių pasiųtas, kiaušiniai servetėlėmis marginti ir daržo detalės namuose... Kapuose irgi Man vaizdelis irgi ne koks buvo, bet kiekviena, juk su savo skoniu, kaip kuri išgali
QUOTE(margaake @ 2009 04 28, 08:49)
O pati kai sau dariau, tai skardą man sukarpė juostelėlis (kaimynas tuo užsiiminėja), įsmeigi į žemę, gali ją visaip lankstyti... Į atskirus skyrius pyliau skirtingų spalvų skaldą, gavosi neblogas ornamentas - "sūkūrys"
Kiti deda dar žalias tokios banguotos plastmasines pertvarėlės (yra Ermitaže ir Maximoj mačiau), daržui ten tikriausiai skirta, bet man asmeniškai vaizdelis ne koks...
O gal gali įmesti foto
Tas variantas su skarda manau nebloga, reiks kažkaip tuom užsijamti tik kažin kas man supjaustys kad tik sveikata leistų ir karščio nebūtų, manau viską susirasiu
Tos banguotos tai man
Na nezinau ar cia pataikiau gal yra kas zinote kur nebrangiai uzsiima paminklu gamyba, pamatu liejimu, borteliu statyba Klaipedoje? Vyro teveliai yra mire, bet kapas yra visiskai apleistas (cia jau atskira istorija). Nera nieko, tik mamai pastatytas medinis (laikinas kryzius) pries 19 metu, o teciui, toks pat, tik jau pries 2 metus. Turim dideli nora, sutvarkyti kapa, ir tikrai rade laisvo laiko nesam gelytes, raunam zoles ir pan, bet i kapa ten nepanasu. Finansai neleidzia kreiptis i firmas, nes kiek pasiskaiciau tai kaino kosmines. Galvojom gal is senu borteliu kaip nors sukonstruotume pamatus, bet atrodo apgailetinai, nes tie seni borteliai siaubingai apire, o geresniu nepalieka kapuose, tuoj pat firmos isveza. Gal jus zinote daugiau info, su kainytem, o gal net yra galimybe issimoketinai? Seksiu temele, ir lauksiu patarimu
QUOTE(skulptorius @ 2009 04 20, 21:59)
labas vakaras, jei baisiai atrodo ploteliai atskirti plastmasinemis dailylentemis - tai siulau brangesni varianta, bet amzina -suraskite Vilniuje firma, kuri turi nerudyjancio plieno lakstu, is jo ispjaus 20 cm plocio juostas ir jus ju pagalba suformuosite norima kapelio apdailos piesiny
Na gyvenam ne Vilniuje, bet manau ir mūsų kaime rasiu kas man tai padarys, o sakot reikia 20 cm aš maniau po 10 cm karpyt užteks
QUOTE(vikaakiv @ 2009 05 10, 23:11)
Na nezinau ar cia pataikiau gal yra kas zinote kur nebrangiai uzsiima paminklu gamyba, pamatu liejimu, borteliu statyba Klaipedoje? Vyro teveliai yra mire, bet kapas yra visiskai apleistas (cia jau atskira istorija). Nera nieko, tik mamai pastatytas medinis (laikinas kryzius) pries 19 metu, o teciui, toks pat, tik jau pries 2 metus. Turim dideli nora, sutvarkyti kapa, ir tikrai rade laisvo laiko nesam gelytes, raunam zoles ir pan, bet i kapa ten nepanasu. Finansai neleidzia kreiptis i firmas, nes kiek pasiskaiciau tai kaino kosmines. Galvojom gal is senu borteliu kaip nors sukonstruotume pamatus, bet atrodo apgailetinai, nes tie seni borteliai siaubingai apire, o geresniu nepalieka kapuose, tuoj pat firmos isveza. Gal jus zinote daugiau info, su kainytem, o gal net yra galimybe issimoketinai? Seksiu temele, ir lauksiu patarimu
QUOTE(rasve @ 2009 05 11, 07:54)
Na gyvenam ne Vilniuje, bet manau ir mūsų kaime rasiu kas man tai padarys, o sakot reikia 20 cm aš maniau po 10 cm karpyt užteks
10cm nelabai užteks reikia kažkiek į žemę įsmeigti ir, kad bortelis susidarytų viršuje