Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Nada... @ 2017 10 09, 09:27)
man kazkaip irgi neramu- lapkricio pradziai gismeteo rodo 22 laipsnius  blink.gif

graziausia bus, kai susalsim tokiu metu, kaip ten zmones vaziuojat sausi, vasari, kova, isvis nesuprantu  rolleyes.gif

Vasarį mums visas 10 dienų puikus oras buvo. Tikrai jau geriau šios mėnesius rinkčiausi nei liepą ax.gif
Atsakyti

Už kiek nupirkot ? :)

Atsakyti

10 naktų, su vizom, 1061€ kainavo  :rolleyes:

Ar buvot prie piramidžių? Kiek kainuoja iki ten nuvažiuot, ir kiek laiko trunka kelionė?  :4u:​  

Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2017 10 09, 22:52)
</p><p>Ar buvot prie piramidžių? Kiek kainuoja iki ten nuvažiuot, ir kiek laiko trunka kelionė?  4u.gif​  </p>

Esam buvę. Kelione varginanti. Isvaziavom naktį (1 ar 2) o Kaire buvome apie 9 ryto. Kainos nepamenu. Seniai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 10 09, 16:00)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="laukinuke*" data-cid="71834066" data-time="1507548277"> Merginos,kokia dabar Egipto vizos kaina?</blockquote> 
<p>28 euriukai</p>

26 Eur smile.gif( net ir 26 nesiekia), taciau jei vykstat i Sharma vizos nereikia jei nesiruosiate niekur keliauti t.y. Turistų, kurie neįsigijo Egipto turistinės vizos vykimui į Šarm El Šeicho kurortą ir neketina buvimo kurorte metu vykti už Sinajaus pusiasalio ribų, atvykimo oro uoste pasų kontrolės metu į pasą privalo būti įdėtas spaudas „Sinai Only“, kuris suteikia teisę būti Sinajaus pusiasalyje ne ilgiau kaip 15 dienų. Viršijus 15 dienų buvimo Sinajaus pusiasalyje trukmę, išvykstant mokama 153 Egipto svarų (apie 22 JAV dolerių, priklausomai nuo valiutos keitimo kurso, dydžio bauda). Atkreipiame dėmesį į tai, kad turistai su spaudu pase „Sinai Only“ (neturintys Egipto turistinės vizos) negali vykti už Sinajaus pusiasalio ribų ir keliauti po Egipto žemyninę dalį.

Tai jei busite tik viesbutyje, galima sutaupyti ir nepirkti vizos 4u.gif Ziuriu Novaturas perkant internetu iskart iskaiciuoja viza, net alternatyvos nera ;D, o 4 asmenim nemazai ir gaunasi. 80 proc. keliaujanciu net nezino, kad taip galima ir niekas neinformuoja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 10 spalio 2017 - 08:27

Tai mums tiek pat gavosi :) 

Gėda pasakyt,bet orie puramidžių nebuvom...su vyru nusprendėm,kad taip vis dar turim.dėl ko skristi į Egiptą...kai pamatysim piramidės nebus ko bevažiuoti 😂

Bet jai rimtai visada 7 d skrisdavom,tai ringdavomės kas arčiau ir prie vietos. Galvojam šį kart apkankyti piramides 

Atsakyti

Kava&arbata Tezai taip pat iškart man atrodo skaičiuoja vizas internetu

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 10 10, 10:51)
<p>Kava&arbata Tezai taip pat iškart man atrodo skaičiuoja vizas internetu</p>

Tai visi apgaudineja biggrin.gif Realiai gi,kiek seimu vaziuoja ir buna tik viesbutyje. O pacios agenturos ant tos vizos nieko beveik neuzdirba, niekaip nesuprantu, negi sunku informuoti.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 10 10, 11:17)
Tai visi apgaudineja biggrin.gif Realiai gi,kiek seimu vaziuoja ir buna tik viesbutyje. O pacios agenturos ant tos vizos nieko beveik neuzdirba, niekaip nesuprantu, negi sunku informuoti.

Manęs tai klausė, mes neužsisakėm, sakė lygiai tiek pat oro uoste ta viza kainuija, tai nežinau ar pirksim. Galvojam į Jordaniją važiuot, tai ar tik Jordanijos vizą reiks vietoj nusipirkti ar ir Egipto reikalinga ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 10 10, 09:51)
<p>Kava&arbata Tezai taip pat iškart man atrodo skaičiuoja vizas internetu</p>

man Nova priskaiciavo is karto vizas po 26.50
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2017 10 09, 08:27)
man kazkaip irgi neramu- lapkricio pradziai gismeteo rodo 22 laipsnius  blink.gif

graziausia bus, kai susalsim tokiu metu, kaip ten zmones vaziuojat sausi, vasari, kova, isvis nesuprantu  rolleyes.gif

mes 26 spalio isskrendam ir griztam lapkricio 2, tai paziurejau kad lapkricio 3 bus +22 iki tol +28. tai meldziuos kad nesikeistu biggrin.gif nes bus pravalas visiskas biggrin.gif
Atsakyti

Mes kiek esam buve ir kiek rodydavo  pvz Gismeteo ar Šulija pasakodavo,tai būdavo šilčiau :) 

Atsakyti
Mes rugpjūčio mėnesį skridom į Kairą, savarankiškai, ne per kelionių agentūrą, tai Kairo oro uoste turistinė viza kainavo 25$. Galioja 30 dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 10 spalio 2017 - 11:26