Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

aciu mamytes uz patarimus :4u:

vadinasi taxi naudosim ir ekskursijas imsim, labai noreciau i Luksora, bet su mano dviem bernais kazin kas gero gausis :hmm: 

bet jau kaip laukiu keliones... net nesitiki, kad ziema, jos gali buti :wub:

Atsakyti

Oi ne mes Egipte esam 4 kartus buvę :) vyrui šiais metais bandžiau Turkiją parodyti,bet jis meilės jai nepajautė :D tad vėl į nardymo šalį skrisim

Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 10 05, 13:59)
<p></p><p></p><p>
nesenai grzome is Marsa Alamo , mes vaziavome is Warsuvos su itaka.Z</p><p></p><p>Puiki vieta, viesbuciai geri, nardymo uztenka pavirsinio, labai populiarus kaitinimas. Lietuviai neveza, bet kad ir kainos i Hurgada ir Sarma nenormalios verysad.gif</p>

bigsmile.gif smagu girdėdi atsiliepimus iš Marsa Alam . Planuojam ir mes kitąmet ten su Itaka lėkt. Kokiam viešbutyje buvot?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 10 05, 14:38)
<p>Oi ne mes Egipte esam 4 kartus buvę smile.gif vyrui šiais metais bandžiau Turkiją parodyti,bet jis meilės jai nepajautė biggrin.gif tad vėl į nardymo šalį skrisim</p>

Oi, kaip pažįstama unsure.gif aš irgi pirmą kart po Egipto į Turkiją šiemet saviškį prikalbinau, tai vien tik verkimą girdėjau, kad jis tik drumstą vandenį nardydamas mato cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 06 spalio 2017 - 22:12
QUOTE(Mupi @ 2017 10 07, 00:11)
Oi, kaip pažįstama  unsure.gif aš irgi pirmą kart po Egipto į Turkiją šiemet saviškį prikalbinau, tai vien tik verkimą girdėjau, kad jis tik drumstą vandenį nardydamas mato  cry.gif

na tai I turkija ne nardyt ir vaziuoja zmones.
Cia tas pats, kaip po silkes uzkast torto ir skustis, kad jis ne surus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2017 10 04, 15:53)
<p>Mes esam buve Sausio gale.Tai vandens temperatura buvo 23 laipsniai.Oras apie 25 diena,bet vakarais as visada mazas pukinukes turiu.Tai buvo pats tas,nes kelionej anksti ryte ju reikedavo.</p>

Mums, deja, šiemet sausio gale nenuskilo su orais. Oro temperatūra buvo 20-22 ir baisūs vėjai. Nors jūra ir buvo 22 laipsnių, dėl vėjo nė karto mesimaudėm. Pasidegint tegalėjome užuovėjoje ir tai tik po kelias valandas verysad.gif
Kitais metais bandysim balandžio viduryje važiuot.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Po 13 metu pertraukos žiema keliausim į Egiptą, Hurgadą, viešbutis Albatros white Beach resort, norim vežtis irklentę, ar yra ten kur pasiplaukiot, ar nebanguota jūra? Ar viešbuty iena i AL nemokamos apelsinų sultys? Kiek maždaug kainuoja Luksoras, džip safaris, plaukimas pasnorklint perkant iš vietinių? dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kalitėja @ 2017 10 07, 22:28)
Mums, deja, šiemet sausio gale nenuskilo su orais. Oro temperatūra buvo 20-22 ir baisūs vėjai. Nors jūra ir buvo 22 laipsnių, dėl vėjo nė karto mesimaudėm. Pasidegint tegalėjome užuovėjoje ir  tai tik po kelias valandas verysad.gif
Kitais metais bandysim balandžio viduryje važiuot.

man kazkaip irgi neramu- lapkricio pradziai gismeteo rodo 22 laipsnius blink.gif

graziausia bus, kai susalsim tokiu metu, kaip ten zmones vaziuojat sausi, vasari, kova, isvis nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu klausimą buvusioms Egipte liepos mėnesį: pakeliamas karštis? rolleyes.gif nes kad ir kaip žiūriu, Egiptas liepą man gaunasi pigiau, nei Turkija. hmm.gif
Atsakyti
Merginos,kokia dabar Egipto vizos kaina?
Atsakyti

Merginos,kokia dabar Egipto vizos kaina?

28 euriukai

Atsakyti

Rezervavom šian kelionę kovo 8d,10d gavos po 535€ su viza vienam žmogui. Viešbutis TITANIC PALACE. Gal kas yra buvę ?
  Mes taip pat keliausime į šį viešbutį kovo 15 d. 10 naktų. Gal susimatysime  :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arogantiška: 09 spalio 2017 - 17:55