cia su tais vidurkiIS KAIP KROATIJOJ, kai realiai rugpjuti si tebuvo +20, o visi puslapiai rode +27.
Čia nenuspėsi, bet išvažiavus iš bjauraus rudens, seniems kaulams kaip bebūtų malonu bus
Laba diena.
Gal ne visos agenturos dabar ir veza.As buvau pries 3 metus.Nezinau kaip pas jus su rusu kalba ,ar suprantate.Ikeliu vietine agentura ,kuri veza (rusu kalba).Ten 1d Izraelyje + 1d Petra.Dar man labai patiko Blue hole ,cia kam patinka snorkling arba diving,fantastiski vaizdai juroje ,ekskursija is Sarmo,tik neatsimenu atrodo ii ta ekskursija prie jo dar ieina kanjonas .Kanjonas nedidelis ,bet irgi vaizdingas.
http://www.vovatours.com/%D1%8D%D0%BA%D1%8...;ра
http://www.vovatours...
su rusų kalba viskas puiku, geriau nei su anglų
žiūrinėjau vietines agentūras, kurios turi savo tinklapius. Išsirinkau gal 4-5, tik nelabai suprantu, kaip išsirinkti, per kurią važiuoti
Atsiliepimai apie visas puikus, kainos panašios,
Va ir klausinėju, gal kurios gali rekomenduoti iš savo patirties.
Jūsų nurodytą kažkodėl anksčiau žiūrėdama ignoravau vien dėl pavadinimo , dabar peržiūrėsiu atidžiau.
Sveikos,
na bandysim ir mes pamilti Egipta islipam is savo komforto zonos - Turkijos.
Ir lapkriti i Hurgada 11n.
Matau matytu 'veidu' is Turkijos namuciu, tad>
1. ar Egipte yra kazkokie vietiniai autobusiukai, kurie vazineja Hurgadoje ir aplink ja. Ar ten dauguma renkasi taxi ir nesivazoja kaip turkijoje su dolmusais.
2. ar egipte buna atvaziuojantis turgus, kur keicia kasdien vieta? ar ten tik stacionarus bazaar'ai?
3. Hurgada- ka pamatyti, kur nuvaziuoti? kalbu apie pati miesta, savarankiskai.
4. Hurgados akvariumas, verta/neverta?
5. Pingai keistis i dolelius, nusiimt nuo kortos ju pinigus vietoje ar kaip?
6. Luksoras kiek laiko vaziuoti nuo hurgados su ekskursija? realu mastyti apie auto nuoma ir vaziuoti savarankiskai, ar cia visiska nesamone, nesaugu ir Egiptas, #taineTurkija
bazuosimes salia Ali BABA palase, Jasmine, Aladdin, Titanic aqua park
aciu uz pagalba visiskai 'zaliai'
Man visada patiko Jūsų atostogos Turkijoje
Turkija mano meilė, vykdavome spalio mėn., tačiau klimato kaita veikia ir šią šalį, tad klimatas rudens pabaigoje man jau per šaltas. Dabar šiuo periodu - Egiptas.Galiu parašyti, kaip man skirtingai atrodo šios šalys.
Visų pirma, tai mažiau civilizuota šalis. Mieste vakare nėra taip saugu, gal tiksliau parašysiu, aš nesijaučiu saugi ir vaikščioti mažiau apšviestom gatvelėmis visai nedrįsčiau. Nors visi šių kraštų prekiautojai į turistus žiūri kaip į pinigų maišą, tačiau egiptiečiams negalioja jokios taisyklės tuos pinigus išpešti. Įkyrumas, naglumas baisus. daug prekiaujančių, elgetaujančių vaikų, kas š0kiruoja. Nors praeitais metais prekiautojai buvo ramesni
Maistas, vanduo... daug rašyta, paskaitykite, pasirūpinkite ir duokite gerti kolos
Patikima transporto priemone taksi. Kaina sutarti prieš sėdant. Veža iki miesto, laukia kiek reikia ir parveža atgl.
važiavau ir maršrutiniu.Nedidelį atstumą iki prekybos centro nuo viešbučio.Nieko blogo negaliu pasakyti, tačiau didesnių atstumų nevažiuočiau.
Dėl auto nuomos - neįsivaizduoju kaip tai vyktų, tačiau ten visur apsaugos punktai, ekskursijose kartu važiuoja tipo apsaugos vyrukai. Dėl savo saugumo ir paprastumo rinkites kitokį susisiekimo būdą.
Planuokite atostogas, džiaukites geru oru, šilta jūra ir nuostabiu povandeniniu pasauliu ir pagal aplinkybes rinkites ekskursijas.