Buvau ir kova ir vasari ir balandi. Bet oro neatspesi Vasari yra buve silciau nei balandi. (Ataka26 atsakiau, bet su ta nauja SM versija gavosi naujas postas)
Mane ir ta nauja versija erzina o kovo mėn plius minus kokia temperatūra ? Nereikia šiltų rūbų ?
Tai vat mes visada gegužį arba rugseji-spalį Egiptą ringdavomės o dabar kovą susisvaigom
Greta112 i koki jūs viešbutį?
Tai vat mes visada gegužį arba rugseji-spalį Egiptą ringdavomės o dabar kovą susisvaigom
Greta112 i koki jūs viešbutį?
Mes taip pat vaziuodavome rugseli-lapkriti, o si karta su atostogomis nesigavo, tai sugalvojom taip vaziuoti. I Albatros White beach. O jus Titanic Palace jau nusipirkote? Kada kova tiksliau?
Nusipirkom kovo 8d 10dienų draugsi buvo jūsų viešbutyje rudenį,tai patiko
QUOTE(Greta112 @ 2017 10 04, 12:28)
<p>Vat tas kovas ir mane gasdina. Nusipirkome kelione kovo 1 dienai, bet del oru pradejau nerimauti </p>
Mes vasarį buvom, orai buvo super, tik kad temsta anksti. Vakare kartais plono megztuko reikėjo, bet ir tai ne visada. Buvom 10 dienų, tai oro blogo nebuvo, jūros tokios šiltos pas mus nė rugpjūtį nebūna . Dabar gruodį važiuosim , Vidurvasarį man ten per karšta, o ir pas mus yra ką veikti. O va žiemą taip norisi to šilumos trupinio
o kiek ta jura laipsniu ten paprastai buna? pvz spalio pab lapkricio pradzioj?
QUOTE(Greta112 @ 2017 10 04, 12:15)
Mes taip pat vaziuodavome rugseli-lapkriti, o si karta su atostogomis nesigavo, tai sugalvojom taip vaziuoti. I Albatros White beach. O jus Titanic Palace jau nusipirkote? Kada kova tiksliau? </p>
Ir mes į tą patį viešbutį važiuojame - Albatros White beach. Tik anksčiau - mes sausio mėnesį. labai saulutės norisi....
O Egipte esame buvę kovo pradžioje. Vėjuota buvo. Anksti temsta (juk ta pati laiko juosta, kaip ir Lietuvoje). Bet man megztuko neprireikė.
QUOTE(JMD @ 2017 10 04, 14:30)
<p>o kiek ta jura laipsniu ten paprastai buna? pvz spalio pab lapkricio pradzioj? </p>
Metinė vidutinė vandens temperatūra Hurgadoje Celsijais
Vandens temperatūra Egipte sausį- 19
Vandens temperatūra Egipte vasarį- 19
Vandens temperatūra Egipte kovą 21
Vandens temperatūra Egipte balandį 22
Vandens temperatūra Egipte gegužę- 23
Vandens temperatūra Egipte birželį- 24
Vandens temperatūra Egipte liepą- 25
Vandens temperatūra Egipte rugpjūtį- 27
Vandens temperatūra Egipte rugsėjį- 26
Vandens temperatūra Egipte spalį- 25
Vandens temperatūra Egipte lapkritį- 23
Vandens temperatūra Egipte gruodį- 21
QUOTE(Maja Di @ 2017 10 04, 14:04)
tai as ta vidurki maciau. bet kiek realiai. db rodo +27. bet dar visas menuo iki musu atostogu.
cia su tais vidurkiIS KAIP KROATIJOJ, kai realiai rugpjuti si tebuvo +20, o visi puslapiai rode +27.