O kaip patys kambariai ? Kaip ten su mokamu transportu į Hurgadą ?
Buvo taksi viešbučio teritorijoje ir taksi už viešbučio vartų. Registratūroje didelis užrašas, kad jei rizikuojate patys naudotis taksi paslaugomis (t.y. ne iš viešbučio), tai viešbutos neatsakingas už galimus insidentus.
Kambariai normalus, tik erzino aptarnavimas- vieną kartą pakeičia rankšluosčius ir palieka vienu mažiau nei žmonių, atvykimo dieną mini bare net vandens nebuvo, paskambinus į registratūrą sako: ryt paliksim Nepalikus dolerio kambarys praktiskai netvarkomas, net wc popieriaus nerasdavom, palikus- jau geriau.
I papludimi ejome tiek Palace, tiek Beach. Kur zmogus matosi juroje, tai praktiskai tiltuko gale, kai jura nuslugusi buvo. Del taxi, tai jau kaip ir atsake. Tik mane nustebino, kad per kaledas buvo su maistu taip prastai. Mes praejusiu metu rugseji buvome, tai papludimio bare kepdavo picas, darydavo desrainius, burgerius, fri bulvytes. Budavo visokiu vaisiu, darzoviu, alyvogiu. Kambarius taip pat visada tvarkydavo, su ranksluosciais niekada nebuvo problemu. Taip pat mini bara kiekviena diena pildydavo, viena karta parasiau rasteli, kad daugiau idetu, tai taip pat be problemu daugiau gerimu idejo
kosmaras, ne jura...
Tesiant tema apie papludimius, praeita syki buvau Palma de mirette, tai gera jura buvo- gal dirbtinai kazkiek paformuotas krantas, nes atoslugiu nebuvo, bent jau ryskiu..
Aciu, kad dalinates info
Mda.... nu tikrai praejo noras i albatros palace... o taip man ju visas viesbutis is foto patiko.
cia foto is Titanic Palace.
Na bet tilto gale jūra gili ? Ten kaip suprantu nuveža jai tingysi eiti. Na
veza, bet kai minia norinciu vaziuot, pvz. po pusryciu, o veza mikriukais, tai ne taip paprasta sugaut ta mikriuka turetu but. o griztant , jei esi visas slapias, negi sesi i ta mikruske?
Na čia be baisi dilema gal labiau nuo žmogaus požiūrio priklauso ne būtina su visa mase po pusryčių ten grūstis antra esu buvusi viesbuciuose kur iki jūros veža su transportu,šlapi ir sausi juose važiuoja,niekam bėdų nekyla.
Esu buvusi viešbutyje kur vanduo taip pat toli išeina o jokio tilto nera,vat ten tai erzindavo bristi bet mano vyras į jūra eina tik nardyti,daugiau baseinas jam aktualiau
Na čia be baisi dilema gal labiau nuo žmogaus požiūrio priklauso ne būtina su visa mase po pusryčių ten grūstis antra esu buvusi viesbuciuose kur iki jūros veža su transportu,šlapi ir sausi juose važiuoja,niekam bėdų nekyla.
Esu buvusi viešbutyje kur vanduo taip pat toli išeina o jokio tilto nera,vat ten tai erzindavo bristi bet mano vyras į jūra eina tik nardyti,daugiau baseinas jam aktualiau
Veza autobusiukas ir jis pastoviai pirmyn-atgal. Mes tik pora kartu buvome i tiltuko gala nueje, nes mums taip pat labiau baseinai. Mes net su autobusiuku nevaziavome, neskubant per 20 min ir nueini tik butinai avalyne turekit, nes daug kriauklyciu ir visokiu gyvuneliu ;)
Sveikos, keliautojos. Gal kuri siemet buvot Albatros white beach Hurgadoje?