Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(JMD @ 2017 09 27, 20:58)
Prancuziukai ir vokietukai su tokiom plauko

https://www.amazon.d...s=Tauchenbrille

Tokios visai norėčiau, tik kaina kad mažesnė būtų ax.gif

QUOTE(svelni @ 2017 09 27, 23:41)
mes su  seima buvom praitais metais. Daug buvo poilsiautoju  su mazais vaikais, bet,kad butu tyreliu ar kosiu kokiu spec mazyliams tai tikrai nemaciau. Siaip superinis viesbutis.....tikiuosi per metus  nepasikeite i blogesnepuse  bigsmile.gif

Albatros tinklo visi superiniai, net jei 4 žvaigždės.
Atsakyti

Laba diena, gal kas esate buvę Royal Albatros Moderna 5*? Kaip atsiliepimai? Ačiū :)

Atsakyti
Panos, kas buvot HURGADOS AKVARIUME? Yra tolkas ten vaziuot ar visiskai beprasmis reikalas?
Atsakyti

gal zinot ar gali albatros palace gyventojai naudotis albatros beach papludimiu? nes nu tai kad nera juros labai nevilioja, siaip visu kitu- atrodo geras viesbutis...

Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2017 09 28, 16:17)
<p>gal zinot ar gali albatros palace gyventojai naudotis albatros beach papludimiu? nes nu tai kad nera juros labai nevilioja, siaip visu kitu- atrodo geras viesbutis...</p>

po to jusu posto as uzklausiau savo koleges, gal man nevaryt i hurgada varyt i sita albatrosa. man atsake, jog ne. nes jis stovi kazkur kazkur ir aplinkui nieko nera. kad bus l nuobodu.
Atsakyti

gali, tik ten pliazas nedidelis, o zmones naudojasi is keliu viesbuciu, tai gal ir nelabai patogu

Atsakyti

po to jusu posto as uzklausiau savo koleges, gal man nevaryt i hurgada varyt i sita albatrosa. man atsake, jog ne. nes jis stovi kazkur kazkur ir aplinkui nieko nera. kad bus l nuobodu.

o hurgadoj, kur karts nuo karto vietiniai peiliu pasisvaisto pries turistus, nenuobodu? :)

Jei viesbuty daug pramogu, imsit ekskursijas, kada jau nuobodziausit?

Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 09 28, 18:26)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71818018" data-time="1506607108">
<div>
<p>po to jusu posto as uzklausiau savo koleges, gal man nevaryt i hurgada varyt i sita albatrosa. man atsake, jog ne. nes jis stovi kazkur kazkur ir aplinkui nieko nera. kad bus l nuobodu.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
o hurgadoj, kur karts nuo karto vietiniai peiliu pasisvaisto pries turistus, nenuobodu? smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Jei viesbuty daug pramogu, imsit ekskursijas, kada jau nuobodziausit?</p>

Na aš nebuvau nei karto egipte. Antra man patikęs viešbutis būtent ten. Man kol kas nebuvus ten vieni vartai kur nes nebuvus negali žinot. Aš rinkausi viešbučius o ne miestus. Kadangi kita mergina rašė jog visi albatrosai yra superiniai paklausiau gal manasis esantis prie hurgados prastesnis nei pastarasis. Gavau tokį atsakymą kuriuo pasidalinau.
Į ekskursijas mes nevyksime nes mano vaikas per mažas tam jam dar neįdomu. Jam valdo jūra ir kalneliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 rugsėjo 2017 - 17:48
QUOTE(JMD @ 2017 09 28, 19:47)
Na aš nebuvau nei karto egipte. Antra man patikęs viešbutis būtent ten. Man kol kas nebuvus ten vieni vartai kur nes nebuvus negali žinot. Aš rinkausi viešbučius o ne miestus. Kadangi kita mergina rašė jog visi albatrosai yra superiniai paklausiau gal manasis esantis prie hurgados prastesnis nei pastarasis. Gavau tokį atsakymą kuriuo pasidalinau.
Į ekskursijas mes nevyksime nes mano vaikas per mažas tam jam dar neįdomu. Jam valdo jūra ir kalneliai.

Iš visų albatrosų, jei jie ne ant kranto, prie jūros veža nemokamas autobusas. O iki Hurgados bet kada su taksu už 5-7 dolcus galima nuvažiuot. Mes kai pikanalbatros jungle park buvom, tai jis pats lyg miestas, niekur eit nereikia, per 10 dienų tik kartą prie jūros važiavom neskaitant plaukiojimo. Pačiam viešbuty ir akva parkas didžiulis, golfas, restoranų kruva, visokios kitokios pramogos, net nrsinori kitur kojos kelti. Nežinau gal ir jūsų pasirinktas neprastesnis, bet jei rinktis tik dėl to, kad Hurgadoj, nesirinkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 09 28, 18:58)
Iš visų albatrosų, jei jie ne ant kranto, prie jūros veža nemokamas autobusas. O iki Hurgados bet kada su taksu už 5-7 dolcus galima nuvažiuot. Mes kai pikanalbatros jungle park buvom, tai jis pats lyg miestas, niekur eit nereikia, per 10 dienų tik kartą prie jūros važiavom neskaitant plaukiojimo. Pačiam viešbuty ir akva parkas didžiulis, golfas, restoranų kruva,  visokios kitokios pramogos, net nrsinori kitur kojos kelti. Nežinau gal ir jūsų pasirinktas neprastesnis, bet jei rinktis tik dėl to, kad Hurgadoj, nesirinkčiau.

Ne. Aš kaip sakiau rinkausi iš to kas liko nes važiuosim per mokinukų atostogas. Manasis bus ne hurgadoj o Madinat Makadi. Nenutuokiu nieko apie egipto viešbučius todėl išsifilttavau pgl norimą kategoriją kas buvo ir išsirinkau, paskaičiau atsiliepimus. Prioritetas buvo kalneliai. Žinau kad visi kurie nori kalnelių varo į albatrosą biggrin.gif bet man kažkodėl patiko tas kurį išsirinkau. Pabandysiu - žinosiu smile.gif
Atsakyti

Ne. Aš kaip sakiau rinkausi iš to kas liko nes važiuosim per mokinukų atostogas. Manasis bus ne hurgadoj o Madinat Makadi. Nenutuokiu nieko apie egipto viešbučius todėl išsifilttavau pgl norimą kategoriją kas buvo ir išsirinkau, paskaičiau atsiliepimus. Prioritetas buvo kalneliai. Žinau kad visi kurie nori kalnelių varo į albatrosą biggrin.gifbet man kažkodėl patiko tas kurį išsirinkau. Pabandysiu - žinosiu smile.gif

parasykite kokį išsirinkote. Man labai patinka Makadi regionas. Aišku, labai norėsiu atsiliepimų.

Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2017 09 28, 20:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71818142" data-time="1506614920"><div><p>Ne. Aš kaip sakiau rinkausi iš to kas liko nes važiuosim per mokinukų atostogas. Manasis bus ne hurgadoj o Madinat Makadi. Nenutuokiu nieko apie egipto viešbučius todėl išsifilttavau pgl norimą kategoriją kas buvo ir išsirinkau, paskaičiau atsiliepimus. Prioritetas buvo kalneliai. Žinau kad visi kurie nori kalnelių varo į albatrosą vartotojo įkelta nuotraukabet man kažkodėl patiko tas kurį išsirinkau. Pabandysiu - žinosiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>parasykite kokį išsirinkote. Man labai patinka Makadi regionas. Aišku, labai norėsiu atsiliepimų.</p>

Jaz Makadina
Atsakyti