Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Tai super kad rifas yra. Cia mums pliusas smile.gifsakykit pas ju maitinimas ROYAL AI kuo jis mandresnis ? Ledai ? Naktipieciai? Naturalios sultis? Alko kokteiliai ?

Aš kaip supratau tame viešbutyje tik royal al maitinimo tipas yra. Maitinimas visą parą (žinoma, naktį būdavo maistas likęs nuo vakarienės). Alkoholis taip pat visą parą. Ledai tik vakarienės metu. Šviežiai spaustos sultys mokamos. VIP turistai gali gauti kitokius alkoholinius gėrimus, bet jais galima tapti tik kelintą kartą atvažiuojant į tą viešbutį. Dėl nuslūgstančios jūros, galėsiu vakare įkelti foto, kaip atrodo. :)

Atsakyti
QUOTE(Greta112 @ 2017 09 27, 10:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ataka26" data-cid="71816110" data-time="1506501412"><div><p>Tai super kad rifas yra. Cia mums pliusas vartotojo įkelta nuotraukasakykit pas ju maitinimas ROYAL AI kuo jis mandresnis ? Ledai ? Naktipieciai? Naturalios sultis? Alko kokteiliai ?</p></div></blockquote><p> Aš kaip supratau tame viešbutyje tik royal al maitinimo tipas yra. Maitinimas visą parą (žinoma, naktį būdavo maistas likęs nuo vakarienės). Alkoholis taip pat visą parą. Ledai tik vakarienės metu. Šviežiai spaustos sultys mokamos. VIP turistai gali gauti kitokius alkoholinius gėrimus, bet jais galima tapti tik kelintą kartą atvažiuojant į tą viešbutį. Dėl nuslūgstančios jūros, galėsiu vakare įkelti foto, kaip atrodo. smile.gif</p>

Kas kambario bariuke būna ? Akvaparkas nemokamas ? Lauksim. Foto
Atsakyti

Kas kambario bariuke būna ? Akvaparkas nemokamas ? Lauksim. Foto

Vandens du buteliukai ir cola, sprite arba fanta. Paprasius ir daugiau idedavo gaiviuju gerimu ar vandens. Akvaparkas nemokamas. Barais ir restoranais galima naudotis tiek palace, tiek beach viesbuciu.

Atsakyti
QUOTE(Greta112 @ 2017 09 27, 10:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ataka26" data-cid="71816167" data-time="1506504084"><div><p>Kas kambario bariuke būna ? Akvaparkas nemokamas ? Lauksim. Foto</p></div></blockquote><p>Vandens du buteliukai ir cola, sprite arba fanta. Paprasius ir daugiau idedavo gaiviuju gerimu ar vandens. Akvaparkas nemokamas. Barais ir restoranais galima naudotis tiek palace, tiek beach viesbuciu.</p>

Sporto salė yra ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Renaya, 27 Rgs 2017 - 07:20, parašė: Noriu paklausti grįžusių merginų iš Egipto - kiek kainuoja pilno veido nardymo kaukė ? gal kam už akių užkliuvo ar kas pirko ?
As maciau tokias pas zmones tai grizus paziurejau ju kainas.Tai nebrangios jos. Tik man idomu kaip tas silikonas apspaudzia veida,nes veido formos tai labai pas zmones skirtingos.Kazkaip man jos itartinos pasirode uz tokia kainas.Ir tos triubos ant virsugalvio tokios trumpos pas jas.Maziausia bangele ir uzpils atrodo. Ir su tokia tai tik snorkelinti galima.O mes nardytojai esam.
Atsakyti

Sporto salė yra ? lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gif

Hmm, geras klausimas. Tas buvo neaktualu nei man, nei vyrui, tsi neatsakysiu :D

Atsakyti
QUOTE(Greta112 @ 2017 09 27, 14:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ataka26" data-cid="71816280" data-time="1506509173"><div><p>Sporto salė yra ? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Hmm, geras klausimas. Tas buvo neaktualu nei man, nei vyrui, tsi neatsakysiu biggrin.gif</p>

Na bet svarbiausia viešbutis nėra prastas
Atsakyti

Sveiki,

gal yra buvusiu Sharme SEE CLUB AQUA PARK viesbutyje? 

Atsakyti

susidubliavo  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaya: 27 rugsėjo 2017 - 18:09

As maciau tokias pas zmones tai grizus paziurejau ju kainas.Tai nebrangios jos. Tik man idomu kaip tas silikonas apspaudzia veida,nes veido formos tai labai pas zmones skirtingos.Kazkaip man jos itartinos pasirode uz tokia kainas.Ir tos triubos ant virsugalvio tokios trumpos pas jas.Maziausia bangele ir uzpils atrodo. Ir su tokia tai tik snorkelinti galima.O mes nardytojai esam.

na taip, pas jus nebrangu   :)

Lietuvoje nuo 60 iki 109 eurų   :P

sake, kad egipte galima už 30 nusipirkti, tad ir klausiu.

nardytojams ji visai nereikalinga ir nenaudinga. Bet man, bijaijančiai vandens, bet vistiek norinčiai grožėtis povandeniniu pasauliu - liuks .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaya: 27 rugsėjo 2017 - 18:08
QUOTE(Renaya @ 2017 09 27, 19:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="I.Elija" data-cid="71816382" data-time="1506514246">
<div>
<p>As maciau tokias pas zmones tai grizus paziurejau ju kainas.Tai nebrangios jos. Tik man idomu kaip tas silikonas apspaudzia veida,nes veido formos tai labai pas zmones skirtingos.Kazkaip man jos itartinos pasirode uz tokia kainas.Ir tos triubos ant virsugalvio tokios trumpos pas jas.Maziausia bangele ir uzpils atrodo. Ir su tokia tai tik snorkelinti galima.O mes nardytojai esam.</p>
</div>
</blockquote>
<p>na taip, pas jus nebrangu   smile.gif</p>
<p>Lietuvoje nuo 60 iki 109 eurų   tongue.gif</p>
<p>sake, kad egipte galima už 30 nusipirkti, tad ir klausiu.</p>
<p> </p>
<p>nardytojams ji visai nereikalinga ir nenaudinga. Bet man, bijaijančiai vandens, bet vistiek norinčiai grožėtis povandeniniu pasauliu - liuks .</p>

Prancuziukai ir vokietukai su tokiom plauko

https://www.amazon.d...s=Tauchenbrille
Atsakyti
QUOTE(Greta112 @ 2017 09 21, 12:51)
<p>Sveikos, kas buvo Albatros White beach viešbutyje Hurgadoje? Prie mūsų keliauti prisijungė draugai su mažu vaikiuku. Tuo metu bus 9 mėnesiai. Draugė suką galvą ar vaikui kažkokių tyrelių bus ar taip kažkokio maisto tinkamo tokio amžiaus vaikui?</p>

mes su seima buvom praitais metais. Daug buvo poilsiautoju su mazais vaikais, bet,kad butu tyreliu ar kosiu kokiu spec mazyliams tai tikrai nemaciau. Siaip superinis viesbutis.....tikiuosi per metus nepasikeite i blogesnepuse bigsmile.gif
Atsakyti