Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(*Frėja* @ 2017 09 25, 10:18)
Aš visai susidomėčiau, tik kad iki to paties Diuseldorfo dar su persėdimu reikia skristi unsure.gif

Bijau pameluoti,bet mes lyg negalim pirkti per Vokiečius kelionių paketų
Atsakyti

Aš visai susidomėčiau, tik kad iki to paties Diuseldorfo dar su persėdimu reikia skristi unsure.gif

Mes siemet sausio men is UK nuskridom ir parskridom uz £300 i Hurgada su visu pervezimu it AI i Grand Hotel.Viezbutis superinis,pati Hurgada netoli.Buvo super.

Atsakyti
SOS koks oras būna kovo pradzioje??? Nesu buvusi si menesi o gavau roasiulima
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 09 25, 12:25)
Bijau pameluoti,bet mes lyg negalim pirkti per Vokiečius kelionių paketų

Agenturos gal gali unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2017 09 25, 20:00)
Mes siemet sausio men is UK nuskridom ir parskridom uz £300 i Hurgada su visu pervezimu it AI i Grand Hotel.Viezbutis superinis,pati Hurgada netoli.Buvo super.

O jus UK gyvenat, ar is Lietuvos skridot per ten?
Atsakyti
Koks yra ROYAL AI maitinimas ?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 09 26, 17:58)
SOS  koks oras būna kovo pradzioje??? Nesu buvusi si menesi o gavau roasiulima

biggrin.gif Mane irgi labai domina oras kovo mėnesį ir jūros temperatūra.Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Rezervavom šian kelionę kovo 8d,10d gavos po 535€ su viza vienam žmogui. Viešbutis TITANIC PALACE. Gal kas yra buvę ?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 09 27, 00:51)
Rezervavom šian kelionę kovo 8d,10d gavos po 535€ su viza vienam žmogui. Viešbutis TITANIC PALACE. Gal kas yra buvę ?

Sveikinu !

Lauksiu atsiliepimu, mane irgi domina sitas viesbutis, tik nenorejau jo del atoslugiu. Kaip suprantu ir matau per google earth , ten vos ne kilometra reikia eit tiltuku, kad issimaudyt. Idomu, ar labai jie stiprus tie atoslugiai , ar nieko baisaus?

O bent jau agenturoj tai gyre sita viesbuti, sake, geresnis nei Sindbadas smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti grįžusių merginų iš Egipto - kiek kainuoja pilno veido nardymo kaukė ?
gal kam už akių užkliuvo ar kas pirko ?

Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 09 27, 06:20)
Sveikinu !

Lauksiu atsiliepimu, mane irgi domina sitas viesbutis, tik nenorejau jo del atoslugiu. Kaip suprantu ir matau per google earth , ten vos ne kilometra reikia eit tiltuku, kad issimaudyt.  Idomu, ar labai jie stiprus tie atoslugiai , ar nieko baisaus?

O bent jau agenturoj tai gyre sita viesbuti, sake, geresnis nei Sindbadas  smile.gif

Manasis užsispyres vėl norėjo į Sindbadą,perkalbėjau. Na mes jao būnam viešbutyje tai daugiau prie baseinų. Bet kaip supratau tilto gale yra šioks toks koralinis rifas,tai galesim paspoksoti
Atsakyti

Sveiki, buvome šiame viešbutyje praėjusį rugsėjį. Ryte jūros nebūdavo, nebent eiti iki tilto galo, iki jo taip pat veža autobusiukas. Gale nuostabūs rifai. Po pietų jau galima krante maudytis, bet vandens nebūdavo daugiau kelių. Maitinimas mums patiko, nors praktiškai visada toks pat. Kambariai pagyvenę, bet tas mums netrikdė. :)

TITANIC PALACE

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta112: 27 rugsėjo 2017 - 09:37
QUOTE(Greta112 @ 2017 09 27, 08:36)
<p>Sveiki, buvome šiame viešbutyje praėjusį rugsėjį. Ryte jūros nebūdavo, nebent eiti iki tilto galo, iki jo taip pat veža autobusiukas. Gale nuostabūs rifai. Po pietų jau galima krante maudytis, bet vandens nebūdavo daugiau kelių. Maitinimas mums patiko, nors praktiškai visada toks pat. Kambariai pagyvenę, bet tas mums netrikdė. smile.gif</p>
<p> </p>
<p>TITANIC PALACE</p>

Tai super kad rifas yra. Cia mums pliusas smile.gif sakykit pas ju maitinimas ROYAL AI kuo jis mandresnis ? Ledai ? Naktipieciai? Naturalios sultis? Alko kokteiliai ?
Atsakyti