Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(ERVInga @ 2015 11 26, 10:38)
drinks_cheers.gif Mano mintį parašėt  biggrin.gif Mums padėjo  cool.gif

Kai būdama ten susirgau tai vienintelis vaistas, kuriuo išsigydžiau buvo coca cola. Net vietinis daktaras sakė, kad geriau gerti coca cola nei vaistus. Nežinau kiek tame tiesos, bet man tikrai suveikė. Mano mamai taip pat.
Atsakyti
O apie cocakolos "nauda" buvau primirsus,aciu biggrin.gif
Papildyta:
Reiks su cola dantis valyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2015 11 26, 08:26)
Visiškai Jums pritariu. Aš taip pat ne pirmus metus į Egiptą skraidau ( per metus nuskrendu 3-5 kartus ) ir tik vieną kartą esu sirgusi " faraonų " liga, o ir tas kartas buvo mano pirmas kartas Hurgadoje.
Dabar valgau viską ka noriu ir kiek noriu, tik vandens iš krano nesiryžtu gerti  biggrin.gif, bet dantis valausi ir skalauju su tuo pačiu bėgančiu iš krano, daržoves ir vaisius valgau nesukdama galvos, žodžiu, pilnai atsipalaiduoju ir nesuku galvos, tik skirtumas tas, kad man svoris niekada nepakyla kaip Jums, Garmina, o nukrenta  biggrin.gif

Šiuo metu esu Egipte. Tai mano 13-asis kartas. Valgau viską ko širdis geidžia. Grįžusi turbūt nelipsiu ant svarstyklių.Čia taip gera ir jokie pasaulio įvykiai niekam nerūpi. Esu Royal Azur, Makadi Bay. Buvau šiam viešbuty ir pernai, tai skirtumas toks, kad rusus pakeitė vokiečiai, jų čia dabar dauguma. Yra austrų, italų, ukrakniečių. Maniau, kad poilsiautojų bus gerokai mažiau, bet tai pasijautė tik oro uoste, viešbuty pakankamai, nes kaimyninį viešbutį uždarė (Royal club, jame buvau balandžio mėn. ), o pilsiautojus perkėlė į mūsiškį. Grįžtam sekmadienį.
Atsakyti
Rusu forumuose radau kad ta pati beda Makady viesbuty tesiasi nuo pernai.
Jus jau pries kelione vaikams geruju bakteriju duokite.o po valgio ir anglies tablete nepamaisys kad bacilas absorbuotu.
O siaip ir pas juos po vasaros karsciu buna protrukiai panasiai kaip roto ir noro viruso.
Turkijoj vaikas pasigavo tai sake vadinasi-vienos dienos vemimo virusas.taip ir buvo viena diena veme o po to ejo kaip torpeda.
Galit su vietine degtine vaikams yrankius pries valgi pravalyti ir rankas pradezinfekuoti.
Atsakyti
Kokią ekskursiją dar verta imt iš Hurgados?
Luxore buvę, į giluminį važiuosim, laivas su stikliniu dugnu buvę.

Taip norėjom į Jordaniją, bet va tas Šarm el Šeichas...
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2015 11 29, 09:56)
Kokią ekskursiją dar verta imt iš Hurgados?
Luxore buvę, į giluminį važiuosim, laivas su stikliniu dugnu buvę.

Taip norėjom į Jordaniją, bet va tas Šarm el Šeichas...

Jordanija kitais metais užsidaro ir jokių ekskursijų nebebus.

Beje, Novaturas paskelbė, kad visi užsisakę keliones į Hurgadą gali jas pakeisti į bet kurią kitą kryptį (net ir vasaros keliones) už papildomą mokestį.
Atsakyti
Tai taip, bet pas mus data tik tam tikra, tai į Emiratus nėra vietų lėktuve,
o Tenerifė mums per šalta ir per brangu, nes skrendame 2 savaitem 4 žmonės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 29 lapkričio 2015 - 20:16
QUOTE(marselina @ 2015 11 29, 22:10)
Tai taip, bet pas mus data tik tam tikra, tai į Emiratus nėra vietų lėktuve,
o Tenerifė mums per šalta ir per brangu, nes skrendame 2 savaitem 4 žmonės

Kelionę nusikelkite vasarai, o dabar galima važiuoti į Eilatą.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 11 29, 21:21)
Kelionę nusikelkite vasarai, o dabar galima važiuoti į Eilatą.

Vasarai mes jau rezervavomės Turkiją bigsmile.gif

Nu nežinau kaip jums, bet man Hurgada žymiai saugiau už Eilatą, geografiškai tarp Sinajaus ir Sirijos doh.gif blink.gif

Ačiū už patarimus. Mes per jus kada nors į kokią Maljorką vasarą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remenciene @ 2015 11 23, 12:08)
Mes skrisime Gruodžio 26d. į Sunrise Select Royal Makadi Resort. Gal kas skris tokiu laiku ar bent jau į šitą viešbutį?

Gal ką nors galite pakomentuoti apie šį viešbutį?
Ir gal yra skrendančiu tokiu laiku? :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remenciene: 30 lapkričio 2015 - 13:31
QUOTE(Udrius @ 2015 11 29, 13:03)
Jordanija kitais metais užsidaro ir jokių ekskursijų nebebus.

Beje, Novaturas paskelbė, kad visi užsisakę keliones į Hurgadą gali jas pakeisti į bet kurią kitą kryptį (net ir vasaros keliones) už papildomą mokestį.

O kur Jus radot, kad Novaturas paskelbe, jog galima keisti ir i vasaros kelione??
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2015 12 01, 12:14)
O kur Jus radot, kad Novaturas paskelbe, jog galima keisti ir i vasaros kelione??

tokį laišką esu gavęs

Jūsų klientams, pageidaujantiems pasikeisti įsigytas keliones į HURGADOS kurortus, suteikiame išskirtines sąlygas keisti suplanuotas atostogas į bet kurią kitą NOVATURO organizuojamą poilsinę kelionę lėktuvu.

Egipto kelionės maršruto keitimo mokestis

Galima pasikeisti kelionės maršrutą, datą, trukmę, viešbutį, kambario tipą

30 EUR asmeniui

jei iki kelionės liko ne mažiau kaip 7d., keičiant į kitą 2015-2016 žiemos sezono NOVATURO organizuojamą poilsinę kelionę lėktuvu*.

50 EUR asmeniui

jei iki kelionės liko ne mažiau kaip 7d., keičiant į kitą 2016 vasaros sezono NOVATURO organizuojamą poilsinę kelionę lėktuvu*.

*Keliaujančių asmenų skaičiaus bei vardų ir pavardžių keisti negalima. Keičiant kelionę, kelionės kaina perskaičiuojama pagal keitimo dieną galiojančias kainas ir sąlygas.
Atsakyti