Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 09 18, 19:46)
Labai ačiū už atsakymą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir patarimus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Dar klausimėlis...o jūra ir paplūdimiu likote patenkinti?Gultų užtektinai? Kiek domėjausi,tai jūros krantas geras,nereikia eiti po 0,5km kad išsimaudyti?  blink.gif
O ledų buvo viešbutyje,mokami ar ne? Apie šv.spaustas apelsinų sultis teks turbūt tik pasvajoti...
Labai ačiū  biggrin.gif

Bent jau albatroso tinklo viešbučiuose šviežių sulčių visad būdavo rytais. Ledų, tai galvoju visuose viešbučiuose už dyką yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 09 18, 19:46)
Labai ačiū už atsakymą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir patarimus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Dar klausimėlis...o jūra ir paplūdimiu likote patenkinti?Gultų užtektinai? Kiek domėjausi,tai jūros krantas geras,nereikia eiti po 0,5km kad išsimaudyti?  blink.gif
O ledų buvo viešbutyje,mokami ar ne? Apie šv.spaustas apelsinų sultis teks turbūt tik pasvajoti...
Labai ačiū  biggrin.gif

gal as ir klystu, nes jame nebuvau, bet kiek domejaus, jame tie atoslugiai ryskus. Kazkaip daugelis viesbuciu hurgadoj su tais atoslugiais, bet nieks neakcentuoja to, kaip minuso. Bet kai paziurejau per tripadvaiseri, tai nekoks vaizdelis, kai visi po purva vaikstineja, kai vanduo atslugsta.. gal tie atoslugiai dar nuo sezonu priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 09 18, 20:57)
gal as ir klystu, nes jame nebuvau, bet kiek domejaus, jame tie atoslugiai ryskus. Kazkaip daugelis viesbuciu  hurgadoj su tais atoslugiais, bet nieks neakcentuoja to, kaip minuso. Bet kai paziurejau per tripadvaiseri, tai nekoks vaizdelis, kai visi po purva vaikstineja, kai vanduo atslugsta.. gal tie atoslugiai dar nuo sezonu priklauso...

Oi,visai pasimečiau unsure.gif
Viešbučio aprašyme rašė,kad kaip tik jūra gilėja už 7metrų g.gif Gal aš kažką ne taip supratau unsure.gif
Gal atoslūgiai priklauso nuo mėnulio fazės? Visai nesinori po purvyną braidyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 09 18, 21:27)
Oi,visai pasimečiau unsure.gif
Viešbučio aprašyme rašė,kad kaip tik jūra gilėja už 7metrų g.gif Gal aš kažką ne taip supratau  unsure.gif
Gal atoslūgiai priklauso nuo mėnulio fazės? Visai nesinori po purvyną braidyti unsure.gif

tai gal gileja, kai potvynis biggrin.gif

ilyskit I tripadvisor, kur deda fotkes pakrantes juros, paziurekit...
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 09 18, 22:23)
tai gal gileja, kai potvynis  biggrin.gif

ilyskit I tripadvisor, kur deda fotkes pakrantes juros, paziurekit...

Ačiū biggrin.gif Supratau.Einu patyrinėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita-Gabrielė: 18 rugsėjo 2017 - 20:54
QUOTE(loretase @ 2017 09 13, 18:39)
<p>Mielos keliauninkes gal kas bendravo ir vaziavoi ekskursijas per šią kompaniją, kokie atsiliepimai?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://tiba-tour.com/ekskursii-iz-khurgady'>http://tiba-tour.com/ekskursii-iz-khurgady</a> Ačiū visoms kas pasidalins nuomone 4u.gif​  </p>

mane domina ekskursijos iš Šarmo, ar galima važiuoti per vietinius.
Pirma kartą vyksime į šį regioną, tad įdomu viskas.
labai domina Petra, gal kas vyko per vietinius (kaina labai viliojanti smile.gif ). yra galimybė lėktuvu ir keltu, gal kas patars kaip geriau , patogiau ir trumpiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2017 09 19, 21:33)
mane domina ekskursijos iš Šarmo, ar galima važiuoti per vietinius.
Pirma kartą vyksime į šį regioną, tad įdomu  viskas.
labai domina Petra, gal kas vyko per vietinius (kaina labai viliojanti smile.gif ). yra galimybė lėktuvu ir keltu, gal kas patars kaip geriau , patogiau ir trumpiau  4u.gif  4u.gif

Aš irgi galvoju Petrą aplankyti. Egipto vizos, kaip suprantu, nereikia, vizą į Jordaniją ten nusipirksim, tam juk nereikia Egipto vizos? Daugiau nieko nelankysiu, poilsiausim biggrin.gif .
Atsakyti

Sveikos, kas buvo Albatros White beach viešbutyje Hurgadoje? Prie mūsų keliauti prisijungė draugai su mažu vaikiuku. Tuo metu bus 9 mėnesiai. Draugė suką galvą ar vaikui kažkokių tyrelių bus ar taip kažkokio maisto tinkamo tokio amžiaus vaikui?

Atsakyti

Spauda rašo, kad kelionės į Egiptą pigzzz , bet aš tą pigimą matau tik pas vokiečius - 4-5* viešbučiai savaitei ten kainuoja nuo 250 eur...

Atsakyti
Keli metai į Egiptą stabiliai auga,netikiu jokiais pigimais
Atsakyti

Lietuvoje gal ir ne ,bet vokiečiuos tikrai kainos 200 - 300 eur stovi :)

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 09 24, 13:55)
<p>Lietuvoje gal ir ne ,bet vokiečiuos tikrai kainos 200 - 300 eur stovi smile.gif
</p>

Aš visai susidomėčiau, tik kad iki to paties Diuseldorfo dar su persėdimu reikia skristi unsure.gif
Atsakyti