QUOTE(I.Elija @ 2017 09 05, 14:33)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="loretase" data-cid="71785182" data-time="1504542152"><div><p>Sveikos merginos, o kaip del ekskursiju Hurgadoje galima pirkt is vietiniu, ar patikima?</p></div></blockquote><p></p><p>Zinot kas man nepatiko vaziuojat su vietiniais,kad veza tais mikriukais.</p><p>Buvau pries metus per vietine agentura(buvau cia furious imetus ju vizitke,kur veza autobusais),tai servisas buvo superinis or viskas puse kainos ka siulai tie Tezturai it tt.
</p><p>Dabar pries menesi tas kratimasis mikriukais man labai nepatiko.</p><p>Taip kad klauskit kuo veza butinai.O siaip tai patikima.Nes jiems aktualu suteikti kuo geresni servisa,nes jie gi ir gyvena tik is turizmo.</p>
gal galit dar syki parasyt kontaktus, kur autiku veza? perziurejau Jusu zinutes, nerandu jokiu kontaktu be kontaktu daivingui.
o klausti tai ner prasmes, asiku, sakys, kad autiku, o jei zmoniu nebus daug, vis tiek vez mikriuku
ir ka tu irodysi? sakys, kad ne taip supratot
Bet mikriuku yra ir pliusu- maziau zmoniu vaziuoja- greiciau apsisuka wc , parduotuvese, o autikuose- kol banda iseina is autiko, kol susirenka, nervuoja kartais tas kolukio jausmas... tik autiku turbut saugiau