Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Nada... @ 2017 08 31, 13:10)
Malonu girdet  smile.gif is tripadvaiserio nuotrauku ne koks ispudis susidare..

Kokie niuansai Jum uzkliuvo?
man atrodo, didziausias minusas jo- kad pagyvenes  gerokai, ai, dar skaiciau, kad arabai kabinejasi, kol eini prie juros ir atgal  rolleyes.gif  Ar neuzknisdavo negyvai?  4u.gif

Kadangi ne pirmą kart Egipte buvom,tai neižkniso,bet nelenda taip į akis kaip centre. Šiaip ten toks mažas bulvariukas yra pagal viešbutį. Daug pardotuvelėlių ir didesnių parduotuvių su fiksuotom kainom smile.gif viešbutis nėra prabangus,bet mums kambarius idialiai tvarkė smile.gif apie pietus gultu prie pat jūros jau reikia paieškoti smile.gif bet kadangi prie pat jūros ir baseinas yra tai prie jo guldavom,tai kai morėdavom į jūrą kai norėdavom į baseiną,po pietų eidavom į akvaparko teritoriją. Vakare šiek tiek sunkiau rasti vietą prie staliukų valgyti,bet jai neisit su lyg vakarienės pradžia valgyt tikrai gausit staliuką. Man pusryčiai skurdoki būdavo. Į kambarį tik pirmą kart vandens atneš,po to patys eisit piltis. Bet pavasarį planuosim atgal į jį ,mums jis tiko ir patiko. Iki miesto su taxi už 2$ važiuodavom
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 08 31, 18:38)
Kadangi ne pirmą kart Egipte buvom,tai neižkniso,bet nelenda taip į akis kaip centre. Šiaip ten toks mažas bulvariukas yra pagal viešbutį. Daug pardotuvelėlių ir didesnių parduotuvių su fiksuotom kainom smile.gif viešbutis nėra prabangus,bet mums kambarius idialiai tvarkė smile.gif apie pietus gultu prie pat jūros jau reikia paieškoti smile.gif bet kadangi prie pat jūros ir baseinas yra tai prie jo guldavom,tai kai morėdavom į jūrą kai norėdavom į baseiną,po pietų eidavom į akvaparko teritoriją. Vakare šiek tiek sunkiau rasti vietą prie staliukų valgyti,bet jai neisit su lyg vakarienės pradžia valgyt tikrai gausit staliuką. Man pusryčiai skurdoki būdavo.  Į kambarį tik pirmą kart vandens atneš,po to patys eisit piltis. Bet pavasarį planuosim atgal į jį ,mums jis tiko ir patiko. Iki miesto su taxi už 2$ važiuodavom

aciu uz ispudzius smile.gif svarbiausia, kad svaru butu , jei apluzes ir prisnerkstas kambarys bus, seimyna mane gyva suvalgys, kad as vis "pigias senienas " uzsakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimux @ 2017 08 31, 15:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="71779629" data-time="1504169807"><div><p>Mes vasarį buvom, jūra tikrai šiltesnė nei mūsiškė vidurvasarį.</p></div></blockquote><p>o kaip orai vasari?Kada buvote?</p>

Mes praeitą pavasarį buvom, vasario pirmoj pusėj Hurgadoj, baseinai jei nešildomi, šaltoki, bet jūra šilta. Vakare jau megztuko reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(vaida8 @ 2017 07 21, 18:53)
Labas, mes planuojame i ji 2018m pavasari per vaiku atostogas. Gal kas daugiau atsiliepimu galite?

Sveiki smile.gif Ir mes is Klaipedos i Madinat Makadi noretume per pavasarines aosogas.
Per kuria agentura zadate pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 08 31, 09:04)
kainos nieko gero, gal nukris dar.  as norejau per vaiko atostogas, bet kai neipirkau tokios- pirkau taip, kad Egipto atostogos prisijungtu prie mokykliniu, prailginau atostogas, zodziu.
nupirkau siemet  i prasta viesbuti  biggrin.gif - Sindbad. Pirmiausia del juros pirkau- tam viesbuty nesijaucia stipriai potvyniu/atoslugiu. Su vaiku nuo tilto plaukiot kazkaip nenoriu as, tektu vis but vaiko priziuretoja... Prie chloruotu baseinu man nepriimtina leist laika, kiek keliavom, dar turbut niekad neissededavau prie baseinu ilgiau valandos  biggrin.gif

Nerandu, kur cia reiks vaziuot panardyt- vieni giria paradise sala, kiti peikia, jau nebezinau..

Nesusalsit balandi?  smile.gif  silta buna jura?

Na man vaikai tai tik į baseinus, tai mes kažkaip prie baeinų bazuojames, bet aš pati mėgstu jūrą, egipte - nardymą su kauke, tai man aktualu, kad viešbutis būtų ant jūros kranto.

Mums teko būti kovo pabaigoje - 11 d. tai pirmas 6 dienas buvo šalta, likusias - super. Jūra kokie 22 laipsniai. Tai taikyčiau į balandį, manau, geguže jau per karšta.
O sindbad teztuor nefiltruoja, per novaturą pirkot?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 08 31, 20:10)
Na man vaikai tai tik į baseinus, tai mes kažkaip prie baeinų bazuojames, bet aš pati mėgstu jūrą, egipte - nardymą su kauke, tai man aktualu, kad viešbutis būtų ant jūros kranto.

Mums teko būti kovo pabaigoje - 11 d. tai pirmas 6 dienas buvo šalta, likusias - super. Jūra kokie 22 laipsniai. Tai taikyčiau į balandį, manau, geguže jau per karšta.
O sindbad teztuor nefiltruoja, per novaturą pirkot?

Novaturas Sondbada kuruoja
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 08 31, 22:20)
Novaturas Sondbada kuruoja

Ačiū 4u.gif
Dabar meta virš 2000 eu 2+2 7 dienom balandį, tai kaina kominė manau už jį.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 08 31, 20:34)
Ačiū 4u.gif

Mes kažkur apie 470€ pet išankstinius mokėjom. Bsndysiu laukti spali išankstinių išpardavinų ,gal nebloga kaina gausim
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 08 31, 23:34)
Ačiū 4u.gif

kidytour irgi ji parduoda, mokejau 490, bet manau, maziau vertas smile.gif tik as prie datos prisirisau kazkaip, tai nenorejau laukti kainu kritimo..
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 09 01, 06:18)
kidytour irgi ji parduoda, mokejau 490, bet manau, maziau vertas smile.gif  tik as prie datos prisirisau kazkaip, tai nenorejau laukti kainu kritimo..

Iš Kidy tour nepirksiu daugiau kelionių,kol nepakeis skrydžių operatoriaus. Po kelionės šiuo klausimu turėjo pokalbį su jais,planuoja ateityje atsisakyti dabartinių
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 09 01, 11:14)
Iš Kidy tour nepirksiu daugiau kelionių,kol nepakeis skrydžių operatoriaus.  Po kelionės šiuo klausimu turėjo pokalbį su jais,planuoja ateityje atsisakyti dabartinių

Nu cia dabar? Negasdinkit, kas blogai su jais, supuvusiais kukuruznikais skraidina ?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 09 01, 09:33)
Nu cia dabar?  Negasdinkit, kas blogai su jais,  supuvusiais kukuruznikais skraidina ?

Su skydžių laikais grybauja. Iš TR turėjom 6val į LT išskristi ,pakilom tik po 9val,parskridom apie 13val . Mokama mašinos aikstelė buvo užsakyra iki 12val kol pasiėmėm pagažą nuvo beveik 14val. Su Aiksteles administracija ilgai diskuravom kieno kalte velavimo (mat is aiksteles neisleido). Aisku ir nšskridom vėliau nei buvo planuota. Laikys keicia visada. Su Nivaturu it Tezais taip man nėra buve
Atsakyti