QUOTE(Nada... @ 2017 08 31, 13:10)
Malonu girdet is tripadvaiserio nuotrauku ne koks ispudis susidare..
Kokie niuansai Jum uzkliuvo?
man atrodo, didziausias minusas jo- kad pagyvenes gerokai, ai, dar skaiciau, kad arabai kabinejasi, kol eini prie juros ir atgal Ar neuzknisdavo negyvai?
Kokie niuansai Jum uzkliuvo?
man atrodo, didziausias minusas jo- kad pagyvenes gerokai, ai, dar skaiciau, kad arabai kabinejasi, kol eini prie juros ir atgal Ar neuzknisdavo negyvai?
Kadangi ne pirmą kart Egipte buvom,tai neižkniso,bet nelenda taip į akis kaip centre. Šiaip ten toks mažas bulvariukas yra pagal viešbutį. Daug pardotuvelėlių ir didesnių parduotuvių su fiksuotom kainom viešbutis nėra prabangus,bet mums kambarius idialiai tvarkė apie pietus gultu prie pat jūros jau reikia paieškoti bet kadangi prie pat jūros ir baseinas yra tai prie jo guldavom,tai kai morėdavom į jūrą kai norėdavom į baseiną,po pietų eidavom į akvaparko teritoriją. Vakare šiek tiek sunkiau rasti vietą prie staliukų valgyti,bet jai neisit su lyg vakarienės pradžia valgyt tikrai gausit staliuką. Man pusryčiai skurdoki būdavo. Į kambarį tik pirmą kart vandens atneš,po to patys eisit piltis. Bet pavasarį planuosim atgal į jį ,mums jis tiko ir patiko. Iki miesto su taxi už 2$ važiuodavom