Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Sveikos. Kada išmeta pavasariui išpardavimus ? Rugsėji ar spali ?
Atsakyti
Nežinau ką jūs vadinat pavasariu, žiemos sezonas į Egiptą spalio-balandžio mėnesiais. Per išankstinius kovui 2018 m. aš pirkau birželio pradžioj. Ir nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(Vilte4321 @ 2017 08 16, 15:54)
Nežinau ką jūs vadinat pavasariu, žiemos sezonas į Egiptą spalio-balandžio mėnesiais. Per išankstinius kovui 2018 m. aš pirkau birželio pradžioj. Ir nesigailiu.

Kazkaip isivaizdavau kad pavasariui bus rugseji paleisti pardavimai išankstiniai
Atsakyti
išankstiniai buvo iki liepos 31, bet ir dabar galima šį tą, na gal net ne šį tą o gerų pasiūlymų
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 08 16, 19:20)
Kazkaip isivaizdavau kad pavasariui bus rugseji paleisti pardavimai išankstiniai

Man irgi agentė sakė, kad rudenį pavasariui išpardavimai būna ax.gif. Bet ne konkrečiai Egiptas buvo minimas. Į Gruziją norėčiau pavasarį, bet gal geriau savarankiškai ten organizuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 16 rugpjūčio 2017 - 18:10
Taip, rudenį, maždaug spalio 12 -13 pradeda siūlyti pavasariui vasarai į Turkiją, Graikiją, Bulgariją ir pan. bet Egiptas iki balandžio mėn skaitosi žiemos sezonas. Skrydžiai į Šarm pradedami tik spalį
Atsakyti
QUOTE(Vilte4321 @ 2017 08 16, 18:04)
Taip, rudenį, maždaug spalio 12 -13 pradeda siūlyti pavasariui vasarai į Turkiją, Graikiją, Bulgariją ir pan. bet Egiptas iki balandžio mėn skaitosi žiemos sezonas. Skrydžiai į Šarm pradedami tik spalį

Tai ir galvoju kad anksciau pavasariui pirgdavau kažkaip rugseji spali.
Kažkaip kelis metus iš eiles i Turkus skridom. Norim vel i Egiptą. Mes į Egiptą gegužį.skrisdavom arba spali.
Atsakyti
Sveiki, kas atostogavot gruodi? Koks oras? Ar labai prastai, ar dar nors siek tiek silta?
Mes iskrendam gruodzio 9, tai busim iki 23.
Ar kas esat panasiu metu buve?
Buciau dekinga uz atsiliepimus rolleyes.gif

Esu buvus lapkricio vidury, tai diena dar silta gerokai, tik vakarais vesoka. O kazin kaip gruodzio vidurys... ?
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2017 08 23, 13:25)
Sveiki, kas atostogavot gruodi? Koks oras? Ar labai prastai, ar dar nors siek tiek silta?
Mes iskrendam gruodzio 9, tai busim iki 23.
Ar kas esat panasiu metu buve?
Buciau dekinga uz atsiliepimus  rolleyes.gif

Esu buvus lapkricio vidury, tai diena dar silta gerokai, tik vakarais vesoka. O kazin kaip gruodzio vidurys... ?

Buvau gruodzio vidury Hurgadoj, man truko silumos, pliaze imanoma pabuti nuo 11val iki 13val, tada ima pusti saltas vejas, anksti temsta.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 08 23, 18:26)
Buvau gruodzio vidury Hurgadoj, man truko silumos, pliaze imanoma pabuti nuo 11val iki 13val, tada ima pusti saltas vejas, anksti temsta.

Ajetus, tai Šarme visai blogai gali būti ax.gif , mes irgi iki 23 būsim ax.gif Mes vasario pirmoj pusėj Hurgadoj buvom, tai šilta buvo, tik kad temsta anksti tas tai taip ax.gif , bet vėjo nebuvo per 10 dienų ax.gif
Atsakyti
buvom gruodį, nelabai, anksti temsta, vėjas, bet geriau nei Lietuvoj,buvom Hurgadoj

Atsakyti

Sveiki,gal kas kovo pirmoj pusej esat Sarme buve?Kaip vejai?Kada temsta?Kokia temp.buvo?Aciu

Atsakyti