Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Sveikos keliauninkes, ka patartumet pirma kart pamatyt Egipte: Luksorą ar Kairą? Ačiū visoms. 

Luxora.

Atsakyti
O man Kairas

Papildyta:
Ir iš viso magiška šalis tas Egiptas, kovą važiuosiu ketvirtą kartą, šįkart Šarm al šeichas, laukiu nesulaukiu.
Papildyta:
Ir iš viso magiška šalis tas Egiptas, kovą važiuosiu ketvirtą kartą, šįkart Šarm al šeichas, laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2017 08 10, 10:32)
Nežinau kodėl LT žiniasklaida nerašo, lyg nematau, prie 3 dienas prie Marsa Alam (Port Ghalib) kurorto ryklys užpuolė turistę iš Austrijos. Kai kur rašo kad baltasis ryklys , kai kur kad longimanus. Kai kur rašo kad Hurgadoje, bet iš tikrųjų ne Hurgadoje.
Kam įdomu pagooglinkit.
https://egyptianstre...-in-marsa-alam/

Labas vakaras ,moterys.
Vis paskaitau tema apie Egipta,nes net nezinau jau kelinta karta vaziuoju,gal 7 i ta sali.Niu patinka man jos jura.).Kaip tik dabar vaziuoju pirma karta Alama miesta .Nemegstu pliazinio varianto,bet cia daugiau buvo del vyro,jam norejosi po mano sugalvotu egzotiskiu zygiu,kaip jis sake tiesiog paguleti.As atradau si kurorta per lenkus ir kap tik man tinka del dauguma zmoniu geru atsiliepimu del karalinio rifo ir zuvu .Skaiciuoju dienas ,taip noriu silumos ir juros,ir tikiuosi manes ryklys neuzpuls.)
Atsakyti
neužpuls tikrai
Atsakyti
Gal zinot, ar Hurgadoj buna isvyku I koki pramogu parka, pvz. I kita viesbuti?

Arba kas esat buve albatross water park arba sea world viesbuty? vaziuotume I kazkuri, bet toli nuo centro, o centre padoriu viesbuciu su kalneliais ner, bent jau uz norima suma..

Gal veza I koki Titanic viesbuti, kaip suprantu, turi jis vandens pramogu parka?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 08 15, 09:15)
Gal zinot, ar Hurgadoj buna isvyku I koki pramogu parka, pvz. I kita viesbuti?

Arba kas esat buve albatross water park arba sea world viesbuty?  vaziuotume I kazkuri, bet toli nuo centro, o centre padoriu viesbuciu su kalneliais ner, bent jau uz norima suma..

Gal veza I koki Titanic viesbuti, kaip suprantu, turi jis vandens pramogu parka?

Aš buvau albatros aqua park, jei su vaikais, geresnio, manau, nėra. Nesinorėjo niekur iš teritorijos eiti. Bet pašalinių, iš kitų viešbučių, nemačiau. Bet mačiau Hurgadoj ekskursijas pardavinėjo į kažkokį pramogų parką.
Iki Hurgados nuvažiuoti gal 4 ar 5 doleriai kainavo su taksi nuvažiuoti, jei jums jos reikia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 08 15, 10:53)
Aš buvau albatros aqua park, jei su vaikais, geresnio, manau, nėra. Nesinorėjo niekur iš teritorijos eiti.  Bet pašalinių, iš kitų viešbučių, nemačiau. Bet mačiau Hurgadoj ekskursijas pardavinėjo į kažkokį pramogų parką.
Iki Hurgados nuvažiuoti gal 4 ar 5 doleriai kainavo su taksi nuvažiuoti, jei jums jos reikia.

Aciu 4u.gif

Dar pora klausimuku- ten isejus is viesbucio visai liudna? prasieiti ner kur?

O Jusu seima vazinejo I Hurgada, man su vaikais nedrasu kazkaip ten vaziuot..galvoju, gal prie viesbucio pamarsiruot pavyktu.

Ir norim vaziuot i ekskursijas, ar prie sio viesbucio imanoma gaut pigesniu vietiniu ekskursiju, kaip centre, ar teks imt Tezturo?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 08 15, 11:19)
Aciu 4u.gif

Dar pora klausimuku- ten isejus is viesbucio visai liudna? prasieiti ner kur?

O Jusu seima vazinejo I Hurgada, man su vaikais nedrasu kazkaip ten vaziuot..galvoju, gal prie viesbucio pamarsiruot pavyktu.

Ir norim vaziuot i ekskursijas, ar prie sio viesbucio imanoma gaut pigesniu vietiniu ekskursiju, kaip centre, ar teks imt Tezturo?

Aciu

Nieko ten prie viešbučio nėra, šalia kitas viešbutis, kur labai įdomią programą žiūrėjom apie Egiptą. O mūsų viešbutis buvo lyg miestas, su aqua parku, dirbtina jūra, daugybe restoranų, golfu, parduotuvėle su neįkyriais egiptiečiais, šaunia animacija, tiesiog rojus vaikams. Gretimam viešbuty daug parduotuvėlių. Vieną kart į Hurgadą nuvažiavom, pamatėm netvarką, ko ten daugiau važiuot, nežinau. Nesiūlau Hurgadon su vaikais trenktis, ne dėl nedrąsos, jiems ten nebus kas veikti.
Ekskursijas siūlo viešbutyje arba prie jūros kur veža autobusas(irgi yra viešbučiui priklausanti zona su gėrimais ir užkandžiais), pigiau nei tezai. Hurgadoj gal vos pigiau dar, bet ne kažką. Tiesa, pajūrys nevertas dėmesio, koralų nematėm, tik kartą ten ir buvom, dirbtinas pajūrys labiau patiko ax.gif . Būtinai su vaikais išplaukit panardyt, jei nenorės šokti į jūrą koralų ir žuvų žiūrėti, tai ir iš laivo žuvys gerai matosi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 08 15, 12:58)
Nieko ten prie viešbučio nėra, šalia kitas viešbutis, kur labai įdomią programą žiūrėjom apie Egiptą. O mūsų viešbutis buvo lyg miestas, su aqua parku, dirbtina jūra, daugybe restoranų, golfu, parduotuvėle su neįkyriais egiptiečiais, šaunia animacija, tiesiog rojus vaikams. Gretimam viešbuty daug parduotuvėlių. Vieną kart į Hurgadą nuvažiavom, pamatėm netvarką, ko ten daugiau važiuot, nežinau. Nesiūlau Hurgadon su vaikais trenktis, ne dėl nedrąsos, jiems ten nebus kas veikti.
Ekskursijas siūlo viešbutyje arba prie jūros kur veža autobusas(irgi yra viešbučiui priklausanti zona su gėrimais ir užkandžiais), pigiau nei tezai. Hurgadoj gal vos pigiau dar, bet ne kažką. Tiesa, pajūrys nevertas dėmesio, koralų nematėm, tik kartą ten ir buvom, dirbtinas pajūrys labiau patiko ax.gif . Būtinai su vaikais išplaukit panardyt, jei nenorės šokti į jūrą koralų ir žuvų žiūrėti, tai ir iš laivo žuvys gerai matosi.

butinai vaziuosim nardyt, vaikui patinka. O kur geriausia nardyt? rojaus saloj ar Gifuno?

Istorines ekskursijas turbut irgi siulo ( luxora, kaira)?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 15 rugpjūčio 2017 - 11:30
QUOTE(Nada... @ 2017 08 15, 13:27)
butinai vaziuosim nardyt, vaikui patinka. O kur geriausia nardyt? rojaus saloj ar Gifuno?

Istorines ekskursijas  turbut irgi siulo ( luxora, kaira)?
4u.gif

Net nežinau kur mes bvom, sakė gražiausias smėlis Egipte ten kur nuplukdė. Taip, visas ekskursijas galima nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 08 15, 11:11)
Net nežinau kur mes bvom, sakė gražiausias smėlis Egipte ten kur nuplukdė. Taip, visas ekskursijas galima nusipirkti.

Man Rojaus sala labiau patiko (Paradise) nei Giftuno
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 08 15, 14:54)
Man Rojaus sala labiau patiko (Paradise) nei Giftuno

Greičiausiai Paradise ir buvom, kažkaip tas pavadinimas girdėtas ax.gif
Atsakyti