Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(ataka26 @ 2017 07 16, 15:59)
Koks čia viešbutis ?

Sunny Days el Palacio
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 07 15, 21:06)
Man irgi gaila moket, juolab, kad mes beveik jokiom paslaugom nesinaudojam- baseinu nemegstam, animacija visiskai nedomina, maistui ypatingai  neisrankus. Bet kai Tunise gyvenom 3 zvaigzdese ir valgem tik marmalus, baseine nuorukos plaukiojo, o personalas ateidavo i balkona ( 1a) prasinet viskio, irgi nebuvo smagu  biggrin.gif 
dabar su vaiku skrendam, tai jau ir kalneliu kokiu reikia, juolab, kad mieste trintis po visu tu uzpuolimu nebesinori, Hurgadoj toli grazu ne pirmas kartas. Va ir gaunas, kad verkiant reikia padoresnio viesbucio .
O koki viesbutuka jus issirinkot sau?

Musu. https://www.tez-tour...h...&id=9001394
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 07 15, 09:21)

Gal kas lanketes SARME AQUA BLUE WATER PARK ? novaturas neveza, idomu, patiem imanoma nusigaut, atiliepimai puikus..

https://www.itaka.pl...rt,SSHAQUA.html
Lenkai veza.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 07 18, 09:43)

taip, bet jei teisingai supratau, galima tik i parka ateit, nebutinai gyvent turi , idomu, ar kas organizuoja tokia isvyka?

gyvenant sarme, turbot ner galimybes nusipirkt kelioniu is gatves, kaip Hurgadoj? Hadaboj pvz.?

Gal kas buvot Hadaboj? ar kazkas panasaus i Sakala, tik mazesnio, ar ner aplamai ten tokio centro?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 07 18, 08:43)

Kam nesvarbios vaiku atostogos, tai kovo men. 2100 eur 2+2 - 15 dienu.
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2017 07 18, 10:36)
taip, bet jei teisingai supratau, galima tik i parka ateit, nebutinai gyvent turi , idomu, ar kas organizuoja tokia isvyka?

gyvenant sarme, turbot ner galimybes nusipirkt kelioniu is gatves, kaip Hurgadoj? Hadaboj pvz.?

Gal kas buvot Hadaboj? ar kazkas panasaus i Sakala, tik mazesnio, ar ner aplamai ten tokio centro?

jei ten gyveni, tai kasdien nemokamai gali eiti biggrin.gif Sarme irgi gali nusipirkti is gatves.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 07 18, 11:42)
Papildyta:

jei ten gyveni, tai kasdien nemokamai gali eiti biggrin.gif Sarme irgi gali nusipirkti is gatves.

ne, is lenkijos tai tikrai nevaziuosiu, kancia , kol dasigauni, ypac, kol remontai nepasibaige.. plius man per atostogas reikia, tai per brangu man gaunas,

Del Sarmo- kur ta gatve skaitosi? Toks vaizdas, kad ten dykumoj ismetyti viesbutukai ir tiek, ner jokiu centriuku ) cia per google maps paziurejau)
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 07 18, 11:42)
Papildyta:

ne, is lenkijos tai tikrai nevaziuosiu, kancia , kol dasigauni, ypac, kol remontai nepasibaige.. plius man per atostogas reikia, tai per brangu man gaunas,

Del Sarmo- kur ta gatve skaitosi? Toks vaizdas, kad ten dykumoj ismetyti viesbutukai ir tiek, ner jokiu centriuku ) cia per google maps paziurejau)
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 07 18, 10:47)

Papildyta:

https://www.google.l...33;4d34.3299505

Grazus miestelis su aleja smile.gif arti orouosto. Jei gyvensit labai toli, tai greiciausia tik koks kaimas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 18 liepos 2017 - 09:51
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 07 18, 11:49)
https://www.google.l...33;4d34.3299505

Grazus miestelis su aleja smile.gif arti orouosto. Jei gyvensit labai toli, tai greiciausia tik koks kaimas bus smile.gif

aciu, Kava smile.gif

Kai neramu toj pusej, tai jau nezinau, kaimas geriau, ar miestukas smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlįsmile.gif

Gruodžio mėn. pabaigai, orų atžvilgiu, ar yra skirtumas tarp Hurgados ir Makadi Bėjaus ?

Taip pat gal iš patirties kas gali patarti kuris viešbutis geriau rinktis:

1. Sea Gull Beach Resort 4*(Hurgada)
2. Prima Life Makadi Resort&Spa 5* (Makadi Bėjus)

Egipte dar nesu buvusi, tai kažkaip nežinau į ką atkreipti dėmesį. Norisi gi tų koralų, tai pasiskaičiau, kad Makadi Bėjuj tikrai pamatyčiau:)

Būčiau labai dėkinga už informacijąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2017 07 18, 15:31)
Turiu klausimėlįsmile.gif

Gruodžio mėn. pabaigai, orų atžvilgiu,  ar yra skirtumas tarp Hurgados ir Makadi Bėjaus ?

Taip pat gal iš patirties kas gali patarti kuris viešbutis geriau rinktis:

1. Sea Gull Beach Resort 4*(Hurgada)
2. Prima Life Makadi Resort&Spa 5* (Makadi Bėjus)

Egipte dar nesu buvusi, tai kažkaip nežinau į ką atkreipti dėmesį. Norisi gi tų koralų, tai pasiskaičiau, kad Makadi Bėjuj tikrai pamatyčiau:)

Būčiau labai dėkinga už informacijąsmile.gif

Makadi Bėjuj tikrai pamatysit koralus ir arti kranto smile.gif esu buvus - Prima Life Makadi Resort&Spa Nuo vėjų ten pakrantė apsaugota,o ir krantas mums patiko- palengva gilėja .
Atsakyti
Sveiki,gal kas buvo SUNRISE ROYAL MAKADI viesbuti?
Atsakyti
QUOTE(kamelka @ 2017 07 20, 21:19)
Sveiki,gal kas buvo SUNRISE ROYAL MAKADI  viesbuti?

2015m buvom su šeima šiame viešbutyje,pamenu vieną minusą prastai apšviesta teritoriją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyyra: 20 liepos 2017 - 22:08