Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Ameida @ 2015 11 25, 19:06)
Taip tas pats viesbutis. Vaziavom sesiese,visi susirgome,nors saugojomes,ne pirma karta juk ten sveciavomes.Tikrai nepersivalgeme,sumaisytu misrainiu nebandeme,nu zodziu net nezinau nuo ko cia mums. Jau atskridus susipazinome su kitais lietuviais ,kurie jau kita ryta turejo isskrist,tai jie taip pat buvo apsirge,ejo pas daktara vaistu. Vandens duoda tik viena karta  du buteliukus,daugiau tenka piltis is koridoriuose stovinciu kuleriu. Jau buvau pasiskaiciusi rusiskuose forumuose,kad negalima to vandens gerti,tai mes ji virinomes dantims plauti,nes kambariuose yra virduliukas,o gerimui pirkomes. Nu bet tas, taip pat negelbejo. Atskridus poilsiautoju buvo labai mazai,tai maisto pasirinkimas buvo man atrodo irgi skurdokas,trecia diena uzvaziavo daugiau vokieciu ir ceku,tai racionas pagerejo. Kambarius,, tvarke" tik kad uzeidavo lovos pataisyt ir pinigeliu pasiimt,uz tai susukdavo ka nors ant lovos ,ar pamerkdavo geliu.Bet kas ryt berniukas uzeidavo paklaust ar viskas gerai,tai as neturedavau noro jam ka nors sakyt,sakydavau ,kad viskas gerai,tik viena kart paprasaiu ,kad grindis isplautu,tai vonios isplaut vistiek nesugebejo :)Na gal cia tik mums taip pasitaike,gal kitas darbuotojas dirba geriau. Kambariai labai seni,visur reikia remonto,recepsenas vakarais labai prirukytas,mums nerukantiems buvo neimanoma ten pasedet,o kava skaniausia ten smile.gif Turim su kuo palygint,tai nenoretumem ten grizt. Beje animatoriu komanda labai faina,o jura del ko mes ir vaziavome ten, taip pat labai super.
Beje Spa darbuotoja mums taip pat sake,kad poilsiautojai sitam viesbutyje,serga labai daznai,tai tikrai pasiimkit vaistu.

Buvau šiame viešbuty praeitais metai spalio mėn. Esu jautri skardininkė biggrin.gif , tačiau problemų neturėjau. Nevalgiau ne tik mišrainių, bet stengiausi kuo mažiau žalių daržovių valgyti. Tiesa, to vandens taip pat negėrėme. Maisto pasirinkimas buvo labai didelis, gal sezonas, žmonių daug..Vakarienei visada būdavo 3-5 karšti pagrindiniai patiekalai, kuriuos jie dalindavo. Nemoku paaiškinti...PVZ. grilinta žuvis, krevetės kepamos, tunas pjaustomas ir koks kumpis, gal veršiuko... biggrin.gif Čia be troškinių ir kitų patiekalų. Maistas skanus, kokybiškas. Prirūkyta niekur nebuvo, dėl to problemų neturėjome. Kambariai, kaip ir tvarkymas nežiba, bet nekreipėm į tai dėmesio. už baksisą visada turėjome perteklinių rankšluosčių.
Animatoriai mūsų metais buvo, kaip ir nebuvo biggrin.gif Animatoriai gali pasikeisti, bet kad per metus suprastėtų maistas - keista.
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2015 11 25, 19:40)
Buvau šiame viešbuty praeitais metai spalio mėn. Esu jautri skardininkė  biggrin.gif , tačiau problemų neturėjau. Nevalgiau ne tik mišrainių, bet stengiausi kuo mažiau žalių daržovių valgyti. Tiesa, to vandens taip pat negėrėme. Maisto pasirinkimas buvo labai didelis, gal sezonas, žmonių daug..Vakarienei visada būdavo 3-5 karšti pagrindiniai patiekalai, kuriuos jie dalindavo. Nemoku paaiškinti...PVZ. grilinta žuvis, krevetės kepamos, tunas pjaustomas ir koks kumpis, gal veršiuko... biggrin.gif Čia be troškinių ir kitų patiekalų. Maistas skanus, kokybiškas. Prirūkyta niekur nebuvo, dėl to problemų neturėjome. Kambariai, kaip ir tvarkymas nežiba, bet nekreipėm į tai dėmesio.  už baksisą visada turėjome perteklinių rankšluosčių.
Animatoriai mūsų metais buvo, kaip ir nebuvo  biggrin.gif  Animatoriai gali pasikeisti, bet kad per metus suprastėtų maistas - keista.

Taip viena vakara buvo kreveciu,tuno,o pora vakaru kazkokio pjaustomo kumpio. Valgyt ka nors visada rasdavom,kaip minejau maisto padaugejo gal ketvirta musu viesnages diena. Taip,as taip pat jautri skrandininke,del to visad ziuriu ka valgau,vaziavau su maiseliu vaistu,pati visiems sakiau ko nevalgyt deje pati pirma kritau.Mano astuoniolikmetis sunus visiskai nuo gimimo nevalgo jokiu vaisiu ,o darzoviu zaliu taip pat,tik keleta apdorotu,troskintu. Tai mes nusprendeme,kad nuo vaisiu. Bet paskutine nakti krito ir jis,vaistu jau nebeturejome teko pasinaudot draudimu. Beje sirgome ir su vemimais ir su.. ir su temperaturom.Gerai tik kad visas blogumas visiems atskirai tesesi apie para. Gereme Antinal,cerukali ir nuo temperaturos.Kompanijos vyrai persirgo lengviau,tikriausiai,kad pipirines pavartojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2015 11 25, 21:56)
Taip viena vakara buvo kreveciu,tuno,o pora vakaru kazkokio pjaustomo kumpio. Valgyt ka nors visada rasdavom,kaip minejau maisto padaugejo gal ketvirta musu viesnages diena. Taip,as taip pat jautri skrandininke,del to visad ziuriu ka valgau,vaziavau su maiseliu vaistu,pati visiems sakiau ko nevalgyt deje pati pirma kritau.Mano astuoniolikmetis sunus visiskai nuo gimimo nevalgo jokiu vaisiu ,o darzoviu zaliu taip pat,tik keleta apdorotu,troskintu. Tai mes nusprendeme,kad nuo vaisiu. Bet paskutine nakti krito ir jis,vaistu jau nebeturejome teko pasinaudot draudimu. Beje sirgome ir su vemimais ir su.. ir su  temperaturom.Gerai tik kad visas blogumas visiems atskirai tesesi apie para. Gereme Antinal,cerukali ir nuo temperaturos.Kompanijos vyrai persirgo lengviau,tikriausiai,kad pipirines pavartojo smile.gif

Taip taip ir nesupratau apie kuri viezbuti cia kalbam - makadi prima life ar makadi prima life resort&spa?
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2015 11 25, 21:34)
Taip taip ir nesupratau apie kuri viezbuti cia kalbam - makadi prima life ar makadi prima life resort&spa?

makadi prima life resort&spa.
kito kaip ir nėra Makady 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ameida @ 2015 11 25, 20:56)
Taip viena vakara buvo kreveciu,tuno,o pora vakaru kazkokio pjaustomo kumpio. Valgyt ka nors visada rasdavom,kaip minejau maisto padaugejo gal ketvirta musu viesnages diena. Taip,as taip pat jautri skrandininke,del to visad ziuriu ka valgau,vaziavau su maiseliu vaistu,pati visiems sakiau ko nevalgyt deje pati pirma kritau.Mano astuoniolikmetis sunus visiskai nuo gimimo nevalgo jokiu vaisiu ,o darzoviu zaliu taip pat,tik keleta apdorotu,troskintu. Tai mes nusprendeme,kad nuo vaisiu. Bet paskutine nakti krito ir jis,vaistu jau nebeturejome teko pasinaudot draudimu. Beje sirgome ir su vemimais ir su.. ir su  temperaturom.Gerai tik kad visas blogumas visiems atskirai tesesi apie para. Gereme Antinal,cerukali ir nuo temperaturos.Kompanijos vyrai persirgo lengviau,tikriausiai,kad pipirines pavartojo smile.gif

Suprantu, persirgote rimtai doh.gif Egipte daržovių nevalgau po pastebėjimo, kad visada po to skrandis reikšdavo nepasitenkinimą biggrin.gif
Regionas šis man labai patiko ir planuoju ten grįžti, kaip ir šis nedidelis viešbutukas. Dabar net nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2015 11 25, 23:02)
makadi prima life resort&spa.
kito kaip ir nėra Makady 4u.gif
Papildyta:
Suprantu, persirgote rimtai doh.gif Egipte daržovių nevalgau po pastebėjimo, kad visada po to skrandis reikšdavo nepasitenkinimą biggrin.gif
Regionas šis man labai patiko ir planuoju ten grįžti, kaip ir šis nedidelis viešbutukas. Dabar net nežinau..

Eina sau.. nugasdinot del maisto. O dar varau su 3vaikais kurie visi be galo darzoves megsta.. keista kazkaip, nes visuose tinklapiuose kiek skaiciau tai vien geri atsiliepimai apie si viezbuti. Tik kai kurie raso, kad remonto siam viezbuciui reikia. Bet del prasto maisto pirmas toms atsiliepimas. Na ka - kail bus taip, ka jau dabar padarysi..
Atsakyti
Siandiena turi grysti musiskiai is Hurgados ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2015 11 25, 23:31)
Eina sau.. nugasdinot del maisto. O dar varau su 3vaikais kurie visi be galo darzoves megsta.. keista kazkaip, nes visuose tinklapiuose kiek skaiciau tai vien geri atsiliepimai apie si viezbuti. Tik kai kurie raso, kad remonto siam viezbuciui reikia. Bet del prasto maisto pirmas toms atsiliepimas. Na ka - kail bus taip, ka jau dabar padarysi..

nepergyvenkit be reikalo. Kiekvieno žmogaus organizmas reaguoja skirtingai, kiek teko domėtis, problemos dažniausiai kyla, kai mūsų organizmai nėra prisitaikę prie kitokios aplinkos mikrobų (nebūtinai blogų) ir nesugeba laiku sureaguot.
mes į Egiptą skraidom kelis kart per metus, teko gyvent įvairaus lygio viešbučiuose. Vyras dar pasisaugo, o aš dantis valau, kartais ir geriu vandenį iš krano, valgau viską, kas man patinka, labai mėgstu nematytas naujienas išragaut, visokius makalūzus, ypač vaisius daržoves, kurie būna ir nedaplauti ir niekad neturėjau jokių problemų su virškinimu. Vienintelė didžiulė problema - persivalgau doh.gif ir į rūbus nebetelpu
Taip kad nepergyvenkit - ne visi serga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2015 11 26, 09:01)
nepergyvenkit be reikalo. Kiekvieno žmogaus organizmas reaguoja skirtingai, kiek teko domėtis, problemos dažniausiai kyla, kai mūsų organizmai nėra prisitaikę prie kitokios aplinkos mikrobų (nebūtinai blogų) ir nesugeba laiku sureaguot.
mes į Egiptą skraidom kelis kart per metus, teko gyvent įvairaus lygio viešbučiuose. Vyras dar pasisaugo, o aš dantis valau, kartais ir geriu vandenį iš krano, valgau viską, kas man patinka, labai mėgstu nematytas naujienas išragaut, visokius makalūzus, ypač vaisius daržoves, kurie būna ir nedaplauti ir niekad neturėjau jokių problemų su virškinimu. Vienintelė didžiulė problema - persivalgau  doh.gif ir į rūbus nebetelpu
Taip kad nepergyvenkit - ne visi serga 4u.gif

Visiškai Jums pritariu. Aš taip pat ne pirmus metus į Egiptą skraidau ( per metus nuskrendu 3-5 kartus ) ir tik vieną kartą esu sirgusi " faraonų " liga, o ir tas kartas buvo mano pirmas kartas Hurgadoje.
Dabar valgau viską ka noriu ir kiek noriu, tik vandens iš krano nesiryžtu gerti biggrin.gif, bet dantis valausi ir skalauju su tuo pačiu bėgančiu iš krano, daržoves ir vaisius valgau nesukdama galvos, žodžiu, pilnai atsipalaiduoju ir nesuku galvos, tik skirtumas tas, kad man svoris niekada nepakyla kaip Jums, Garmina, o nukrenta biggrin.gif
Atsakyti
Egipte ir as ne viena karta buvau.Valgau as tik darzoves,tu marmalu vengiu.Nuo ko nukentejau,-tai nuo uodu,musyciu ikandimu.Tai dabar priemoniu prisirinkau.O ju vandens ir kokteiliuose leduku irgi vengiu.Tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2015 11 25, 22:31)

teisingai merginos rašė - kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai. Mano vyriškis viską valgo, jo skrandis gali turbūt akmenis virškinti lotuliukas.gif
Vaikams leiskite gerti coca cola - sako padeda.
Egipte renkantis viešbutį man labai svarbu maistas dėl tam tikrų priežasčių. Niekada forumuose nesiginčinu dėl viešbučių - kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir mes visi turime skirtingas vertinimo skales, bei mokėjimo galimybes. Bet šį kartą tikrai nesusilaikiau tongue.gif Maistas ir koralai , maniau stiprioji šio nedidelio viešbučio pusė.
Lauksime jūsų atsiliepimų ir nenukabinkite nosies anksčiau laiko 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2015 11 26, 09:37-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2015 11 26, 09:37)
O ju vandens ir kokteiliuose leduku irgi vengiu.Tfu tfu biggrin.gif

Taip, ledukų aš irgi privengiu, nes jie yra gaminami iš to pačio vandens bėgančio iš krano ax.gif

O kas liečia viešbučius aš taip pat stengiuosi nesiginčyti. Pvz, aš ne kartą buvau Hilton Plaza viešbutyje ir ten tikrai dar grįščiau, bet jau morališkai jis man " paseno " ir norisi kažko naujo. Man ten viskas buvo idealu ir absoliučiai atitiko visus mano reikalavimus. Tačiau žinau moterų iš čia, kurios ten buvo ir grįžo nusivylę.
Kiekvienas renkamės pagal savo poreikius. Kiekvienam patinka skirtingi dalykai. Todėl teigti, kad tikrai tikrai nevažiuokit arba važiuokit į ten - negaliu, nes kas patinka man, galbūt nepatinka kitam ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Renaya @ 2015 11 26, 08:52)

Vaikams leiskite gerti coca cola - sako padeda.

drinks_cheers.gif Mano mintį parašėt biggrin.gif Mums padėjo cool.gif
Atsakyti