QUOTE(Ameida @ 2015 11 25, 19:06)
Taip tas pats viesbutis. Vaziavom sesiese,visi susirgome,nors saugojomes,ne pirma karta juk ten sveciavomes.Tikrai nepersivalgeme,sumaisytu misrainiu nebandeme,nu zodziu net nezinau nuo ko cia mums. Jau atskridus susipazinome su kitais lietuviais ,kurie jau kita ryta turejo isskrist,tai jie taip pat buvo apsirge,ejo pas daktara vaistu. Vandens duoda tik viena karta du buteliukus,daugiau tenka piltis is koridoriuose stovinciu kuleriu. Jau buvau pasiskaiciusi rusiskuose forumuose,kad negalima to vandens gerti,tai mes ji virinomes dantims plauti,nes kambariuose yra virduliukas,o gerimui pirkomes. Nu bet tas, taip pat negelbejo. Atskridus poilsiautoju buvo labai mazai,tai maisto pasirinkimas buvo man atrodo irgi skurdokas,trecia diena uzvaziavo daugiau vokieciu ir ceku,tai racionas pagerejo. Kambarius,, tvarke" tik kad uzeidavo lovos pataisyt ir pinigeliu pasiimt,uz tai susukdavo ka nors ant lovos ,ar pamerkdavo geliu.Bet kas ryt berniukas uzeidavo paklaust ar viskas gerai,tai as neturedavau noro jam ka nors sakyt,sakydavau ,kad viskas gerai,tik viena kart paprasaiu ,kad grindis isplautu,tai vonios isplaut vistiek nesugebejo :)Na gal cia tik mums taip pasitaike,gal kitas darbuotojas dirba geriau. Kambariai labai seni,visur reikia remonto,recepsenas vakarais labai prirukytas,mums nerukantiems buvo neimanoma ten pasedet,o kava skaniausia ten Turim su kuo palygint,tai nenoretumem ten grizt. Beje animatoriu komanda labai faina,o jura del ko mes ir vaziavome ten, taip pat labai super.
Beje Spa darbuotoja mums taip pat sake,kad poilsiautojai sitam viesbutyje,serga labai daznai,tai tikrai pasiimkit vaistu.
Beje Spa darbuotoja mums taip pat sake,kad poilsiautojai sitam viesbutyje,serga labai daznai,tai tikrai pasiimkit vaistu.
Buvau šiame viešbuty praeitais metai spalio mėn. Esu jautri skardininkė , tačiau problemų neturėjau. Nevalgiau ne tik mišrainių, bet stengiausi kuo mažiau žalių daržovių valgyti. Tiesa, to vandens taip pat negėrėme. Maisto pasirinkimas buvo labai didelis, gal sezonas, žmonių daug..Vakarienei visada būdavo 3-5 karšti pagrindiniai patiekalai, kuriuos jie dalindavo. Nemoku paaiškinti...PVZ. grilinta žuvis, krevetės kepamos, tunas pjaustomas ir koks kumpis, gal veršiuko... Čia be troškinių ir kitų patiekalų. Maistas skanus, kokybiškas. Prirūkyta niekur nebuvo, dėl to problemų neturėjome. Kambariai, kaip ir tvarkymas nežiba, bet nekreipėm į tai dėmesio. už baksisą visada turėjome perteklinių rankšluosčių.
Animatoriai mūsų metais buvo, kaip ir nebuvo Animatoriai gali pasikeisti, bet kad per metus suprastėtų maistas - keista.