Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(ataka26 @ 2017 07 12, 21:06)
Mes kažkaip niekada pačiam mieste neatostogabom. Šiek tiek už miesto budavom. Tad jūra niekada neturėjom nusiskundomų
Tik kelu viešbučiai turi savo teritorijoje šiokius tokius koralus. Bet pvz plaukit ekskursija i Paradise sala. Tikrai galėsit padnorklinti koralu per akis. Arba plaukit į Giftuno sala ekskursina taop pat pasidžiaigsite koralais per akis. Visos ekskursijos iš Hurgados.

liuks tada, aciu

as irgi pirma kart ieskau padoresnio, ne tik pernakvojimui, bet mano akiai " padorus" - ne mano nosiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 07 12, 21:40)
liuks tada, aciu

as irgi pirma kart ieskau  padoresnio, ne tik pernakvojimui, bet mano akiai " padorus" - ne mano nosiai  biggrin.gif

Mes viešbutį kaip jau ir išsirinkom Albatros White Beach Resort. Mums aktualu, kad būtų "vaikiškų" užsiėmimų. Tik kaina žiauroka naujiems metams. Geriausia ką išpešėm 2suag+1vaik 2300eur (čia jau įskaičiuota šventinė vakarienė ir vizos). Tai vat ir neapsisprendžiu, nes man atrodo, kad brangu baisiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 07 13, 08:00)
Mes viešbutį kaip jau ir išsirinkom Albatros White Beach Resort. Mums aktualu, kad būtų "vaikiškų" užsiėmimų. Tik kaina žiauroka naujiems metams. Geriausia ką išpešėm 2suag+1vaik 2300eur (čia jau įskaičiuota šventinė vakarienė ir vizos). Tai vat ir neapsisprendžiu, nes man atrodo, kad brangu baisiai  blink.gif

Mes skrendam i si viesbuti lapkricio gale, 2 suaug.+ 2 vaikai 2 savaitem kaina 2460 eur. Nezinau, toliau tik brangs, kas savaite brangsta (turejau galimybe pirkti 1 sav anksciau, bet tiesiog neturejau laiko, o kai apsisprendeme, tai jau kainos pakilo).Irgi pasirinkome, kad vaikams butu uzsiemimu ir kad teritorija nebutu maza. Brangu labai, bet atostogu jau pora metu neturejom.
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 07 13, 08:00)
Mes viešbutį kaip jau ir išsirinkom Albatros White Beach Resort. Mums aktualu, kad būtų "vaikiškų" užsiėmimų. Tik kaina žiauroka naujiems metams. Geriausia ką išpešėm 2suag+1vaik 2300eur (čia jau įskaičiuota šventinė vakarienė ir vizos). Tai vat ir neapsisprendžiu, nes man atrodo, kad brangu baisiai  blink.gif

O jūs Kalėdoms ar Naujiems? Mums su 7 m. vaiku ir visom vakarienėm pigiau paskaičiavo, bet svartom gal imti Titaniką hmm.gif Nors žinoma, albatrosai geresni rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubumka+: 14 liepos 2017 - 19:06
QUOTE(Nada... @ 2017 07 12, 17:39)
smagu, kad kazkas pakomentavo  4u.gif

As ir Petroj buvau, ir Jaruzalej, jei nebuciau buvus, tai tik i Sharma lekciau, kad sitas vietas aplankyt...

Mes į Šarmą gruodį važiuojam, tai Petrą galvoju aplankyti, girdėjau, kad Jaruzalėn labai varginanti kelionė. Ar iš tikrųjų? Ir kokios kainos gal pamenat. Dar norėjau paklausti ar vizą reikalinga Egipto nusipirkti jei į Petrą norėsiu ar vien Jordanijos vizos pakaks.
O šiaip daugiau pailsėti, nieko neveikti norim, daugiau ekskursijų neplanuojam.
Papildyta:
QUOTE(ginnntare @ 2017 07 09, 21:08)
Pasideginsit tikrai. Dienomis silta/karsta cia kaip kam. Ir maudosi. Tik vakarais jau nuo kokiu puses penkiu pradeda temti ir darosi saltoka. Megztuko noris ar net striukes. Bet su lietuviska dargana ir orais nepalyginsi. smile.gif
Per Naujus nebuvom, bet esu girdejus kad uz vakariene Naujametine praso susimoketi po 50 ar 100 doleriu papildomai, nezinau ar visuose viesbuciuose ar kai kuriu cia tik politika. :/

Mes buvom Albatrose per šv. Valentino dieną. Papildomai mokėti nereikėjo, atsitiktinai išpuolė, net neplanavom. Bet buvo super, negaila būtų ir susimokėti. Viskas išpuošta širdimis, maistas širdies formų, koncertas, ugnies šou estradoje prie baseino, fejerverkai. Žodžiu labai patiko wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 07 15, 01:09)
Mes į Šarmą gruodį važiuojam, tai Petrą galvoju aplankyti, girdėjau, kad Jaruzalėn labai varginanti kelionė. Ar iš tikrųjų? Ir kokios kainos gal pamenat. Dar norėjau paklausti ar vizą reikalinga Egipto nusipirkti jei į Petrą norėsiu ar vien Jordanijos vizos pakaks.
O šiaip daugiau pailsėti, nieko neveikti norim, daugiau ekskursijų neplanuojam.
Papildyta:

Mes buvom Albatrose per šv. Valentino dieną. Papildomai mokėti nereikėjo, atsitiktinai išpuolė, net neplanavom. Bet buvo super, negaila būtų ir susimokėti. Viskas išpuošta širdimis, maistas širdies formų, koncertas, ugnies šou estradoje prie baseino, fejerverkai. Žodžiu labai patiko wub.gif .

Mes i sias vietas keliavom is Izraelio, ne egipto, tai kelione buvo trumpesne iki Jaruzales . Bet keliavom is tos pacios puses, smagi kelione buvo, pro Negyvaja jura vaziuojama, grazu.
Del vizos, nemanau, kad reiks, nes ivaziuodami i Izraeli, is Sinajaus neisvaziuosit.

Ir dar: gal jum bus galimybe imt paketa su uzsukimu i Wadi Rum ( dykuma Jordanijoj pakeliui i Petra), imkit butinai. Mes i Petra vaziavom su taxi savarankiskai, tai nepavyko i ta dykuma uzsukt, bet ten labai ispudinga vieta, nemazai filmu filmuota pvz. apie Marsa smile.gif gailimes, kad patys neuzsukom..
Pavydziu jum, kad dar tik busit toj pusej, busit suzaveti, pazadu biggrin.gif

Gal kas lanketes SARME AQUA BLUE WATER PARK ? novaturas neveza, idomu, patiem imanoma nusigaut, atiliepimai puikus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 15 liepos 2017 - 08:31
QUOTE(Bubumka+ @ 2017 07 14, 19:05)
O jūs Kalėdoms ar Naujiems? Mums su 7 m. vaiku ir visom vakarienėm pigiau paskaičiavo, bet svartom gal imti Titaniką  hmm.gif  Nors žinoma, albatrosai geresni rolleyes.gif

Mes naujiems. Vaikas 11m.
Dar nerezervavau..kažkaip didelė atrodo kaina kai tik savaitei. Ir vis dėl tų orų neramu, kad nereiktų visas dienas viešbučio viduje tūnot unsure.gif
Papildyta:
https://www.15min.lt...istes-57-826596 ojaj... unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 07 15, 12:50)
Mes naujiems. Vaikas 11m.
Dar nerezervavau..kažkaip didelė atrodo kaina kai tik savaitei. Ir vis dėl tų orų neramu, kad nereiktų visas dienas viešbučio viduje tūnot unsure.gif
Papildyta:
https://www.15min.lt...istes-57-826596  ojaj... unsure.gif  blink.gif

pipiec unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 07 12, 21:40)
liuks tada, aciu

as irgi pirma kart ieskau  padoresnio, ne tik pernakvojimui, bet mano akiai " padorus" - ne mano nosiai  biggrin.gif

Mes niekada neperkam itin brangiu. Man uz savaite laiko poilsio gaila daug moketi, juolab kai imam bent dvi ekskursijas ir po miesta vakarais trinames. Man atostogoms svarbiausia jura ir saule. Uz prabangia aplinka man gaila permoketi. Tad jei atostogu norisi, nebutina ziureti tu visu itin brangiu. :/
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 07 15, 16:33)
Mes niekada neperkam itin brangiu. Man uz savaite laiko poilsio gaila daug moketi, juolab kai imam bent dvi ekskursijas ir po miesta vakarais trinames. Man atostogoms svarbiausia jura ir saule. Uz prabangia aplinka man gaila permoketi. Tad jei atostogu norisi, nebutina ziureti tu visu itin brangiu. :/

Man irgi gaila moket, juolab, kad mes beveik jokiom paslaugom nesinaudojam- baseinu nemegstam, animacija visiskai nedomina, maistui ypatingai neisrankus. Bet kai Tunise gyvenom 3 zvaigzdese ir valgem tik marmalus, baseine nuorukos plaukiojo, o personalas ateidavo i balkona ( 1a) prasinet viskio, irgi nebuvo smagu biggrin.gif
dabar su vaiku skrendam, tai jau ir kalneliu kokiu reikia, juolab, kad mieste trintis po visu tu uzpuolimu nebesinori, Hurgadoj toli grazu ne pirmas kartas. Va ir gaunas, kad verkiant reikia padoresnio viesbucio .
O koki viesbutuka jus issirinkot sau?
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 07 15, 11:50)

Mūsų viešbutis-grįžom prieš pora savaičių:-(
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2017 07 16, 13:06)
Mūsų viešbutis-grįžom prieš pora savaičių:-(

Koks čia viešbutis ?
Atsakyti