Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(ataka26 @ 2017 07 12, 11:12)
Spali nėra vėsu smile.gif vakarais dar tikrai nereikia šiltų rūbų. Važiuodavom.nardyti į Makadi Bay pusę.

Tai kad jau lapkričio pradžia bus 4u.gif Jūra gal ir šilta dar, bet diena trumpa, nebus ką veikt po vakarienės ax.gif Gal žinot kada maždaug temsta lapkričio 1d.
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 07 12, 09:53)
Planuojam  4u.gif  Tik neapsisprendžiam kada, kadangi vaikas mokyklinio amžiaus, tai tik per mokinių atostogas galim. Per rudens atostogas jau gali būt vėsu, anksti temsta, be to atostogos trumpos,o ir kainos gana aukštos. Mums geriausias laikas atostogauti vasara, bet vasara labai karšta  verysad.gif
Planuojam vykti į Makadi Bay, kiek skaičiau ten gražūs koralai. Pati nebuvau tai patvirtint negaliu ar visur gražu.

Spalio men. nebus vesu, silciau nei balandi, jura labai silta, lapkriti keliais laipsniais vesiau.

Tos vaiku atostogos vargu vargas biggrin.gif, o siemet gavom grafika kitiems metams, tai isvis baisu, pradinukams is 2 savaiciu velykiniu - liko 3 dienos blink.gif blink.gif , kaledines irgi trumpesnes.

Siemet galima rugpjucio pabaigai ziureti, jei nelabai aktualu rugsejo 1d. (pirmokams labai svarbi smile.gif), tai butu galima iki rugsejo 3 d. atostogauti ir kainos paprastai nukrenta.
Papildyta:
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 07 12, 11:45)
Tai kad jau lapkričio pradžia bus  4u.gif Jūra gal ir šilta dar, bet diena trumpa, nebus ką veikt po vakarienės  ax.gif Gal žinot kada maždaug temsta lapkričio 1d.

Apie 18 val., vasara tik truputi ilgiau apie 19.30 smile.gif Po dienos maudyniu ir silumos vakarais bus poilsis. Eisit pasivaikscioti, ilgai vakarieniausit, ziuresite programas ir t.t. - tikrai bus ka veikti. Net jei butu sviesu po vakarienes, tai degintis neeitumete.

Beje, rudens atostogos irgi tik 4 dienos verysad.gif, nebent kiekviena mokykla pasirinks kazkaip kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 12 liepos 2017 - 11:08
Dėl mokinių atostogų, šiais metais atostogos bus spalio 28d - lapkričio 5d. ( su savaitgaliais). Žiemos tikrai sutrumpino verysad.gif Pavasario būdavo 4 darbo dienos, man atrodo tiek ir liko. Dėl pradinukų nežinau, papildomas atostogas jiems mokykla skiria savo nuožiūra.
Yra gana nemažai pasiūlymų spalio 28d. - lapkričio 4d. bet gerų kainų aš nerandu. Kažin kokio šiltumo jūra tada būna ar bus +25 laipsniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 07 12, 13:40)
Dėl mokinių atostogų, šiais metais atostogos bus spalio 28d - lapkričio 5d. ( su savaitgaliais).  Žiemos tikrai sutrumpino verysad.gif Pavasario būdavo 4 darbo dienos, man atrodo tiek ir liko. Dėl pradinukų nežinau, papildomas atostogas jiems mokykla skiria savo nuožiūra.
Yra gana nemažai pasiūlymų spalio 28d. - lapkričio 4d. bet gerų kainų aš nerandu. Kažin kokio šiltumo jūra tada būna ar bus +25 laipsniai  ax.gif

man tai aciu dievui, kad sutrumpino, as vis nesugalvodavau, kur ta vaika padet biggrin.gif

nu kur jau nuobodziausit po vakarienes- stalo zaidimai, animacija, pasivaiksciojimai. Del tu vakaru ir abejoju del Sharmo, ten turbut jau niekur nosies neiskisi...

ataka26, patiko makadi bay nardyt? verta?

aplamai, liudna, kad tiek mazai siuloma ekskursiju, juk Egiptas tiek visko turi. as buvau ir luksore, ir kaire, tai dabar jau isvis nebeturesiu , kur vaziuot, o taip noretusi..pvz. I ASUANA koki...

Pamenat, anksciau kruizu keliones NILU budavo, visiem labai patiko, turbut del saugumo sumetimu anuliavo juos, gaila, kad nespejau, norec Nilu paplaukiot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 07 12, 13:16)
man tai aciu dievui, kad sutrumpino, as vis nesugalvodavau, kur ta vaika padet  biggrin.gif 

nu kur jau nuobodziausit po vakarienes- stalo zaidimai, animacija, pasivaiksciojimai.  Del tu vakaru ir abejoju del Sharmo, ten turbut jau niekur nosies neiskisi...

ataka26, patiko makadi bay nardyt?  verta?
aplamai, liudna, kad tiek mazai siuloma ekskursiju, juk Egiptas tiek visko turi. as buvau ir luksore, ir kaire, tai dabar jau isvis nebeturesiu , kur vaziuot, o taip noretusi..pvz. I ASUANA koki...

Pamenat, anksciau kruizu keliones NILU budavo, visiem labai patiko, turbut del saugumo sumetimu anuliavo juos, gaila, kad nespejau, norec Nilu paplaukiot  bigsmile.gif

O kaip vietiniai ar nesiūlo kažkokių kitokių ekskursijų? Jei per rudens atostogas gausis išvykt, tai jaučiu imsiu kas antrą dieną ekskursijas, nes aš nesu mėgėja viešbučio teritorijoj visas atostogas sėdėt 4u.gif Bet rudenį gal geriau Hurghadą rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 07 12, 14:59)
O kaip vietiniai ar nesiūlo kažkokių kitokių ekskursijų? Jei per  rudens atostogas gausis išvykt, tai jaučiu imsiu kas antrą dieną ekskursijas, nes aš nesu mėgėja viešbučio teritorijoj visas atostogas sėdėt  4u.gif Bet rudenį gal geriau Hurghadą rinktis.

dabar nezinau, ka gatvej siulo, anasyk, pries 9 metus, gatvej siule tokias pat ekskursijas, kaip ir novaturas.
As irgi nekenciu sedejimo viesbuty, jauciuos , kaip pauksciukas narve smile.gif)

maciau, novaturas I kazkokia nauja vietove salia Luksoro veza, bet man atrodo, kad ten nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 07 12, 10:45)
Tai kad jau lapkričio pradžia bus  4u.gif Jūra gal ir šilta dar, bet diena trumpa, nebus ką veikt po vakarienės  ax.gif Gal žinot kada maždaug temsta lapkričio 1d.

Jei viesbutyje animacija stipri, tikrai neliudna bus, kitu atveju po miesta vaukscioti vakarais smagu. smile.gif

Del ekskusiju, tai ne tik Kairas ir Luksoras. I Petra maciau organizuoja (idomu kaip kainos), Sinajaus kalnas. Mes kazkaip neistaikydavom i Kaira niekaip. Tai siemet sakem griebsim...
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2017 07 10, 07:27)
merginos, dar klausimas del snorklinimo: kaip snorklina jusu vaikiukai, ar nepavojinga, kai taip toli nuo kranto ir bangos, sroves nesa?

mes nardem tik Eilate, tai ten visai salia kranto buvo koralai, nebaisu buvo, o cia , ziuriu pgl fotkes, ilgiausi tiltai, vadinas pluduriuojama tikrai toli nuo kranto..

Hurgadoj sako tuscias dugnas. Nezinau ar visur ar tik skirtingose atkarpose. Narde musiskiai, tai net koralu jokiu.

QUOTE(Nada... @ 2017 07 12, 07:44)
kazkokia mirus egipto tema, taip mazai planuojanciu ten atostogaut?  smile.gif

As dar klausima turiu: jei kas atostogavot Hurgados centre, kaip ten pliazas, jura? dazniausiai miestuose nusnerksti buna pliazai, jura purvina , su plaukiojanciom siukslem.  Pvz. Turkijoj tas skirtumas tarp juros periferijoj ir mieste labai skirias, Hurgadoj turbut tas pats?

Ar kas vykot I snorklinga Hurgadoj? ar verta? ar nieko ten idomaus, dzi zuvis tik pamatot?

Metaus tarp Hurgados ir Sarmo- viena verrtus Hurgadoj buvau jau, kita vertus, Sarmo saugumas prie Sinajaus man po klaustuku ir siaip, niekur iseit pasizmonet nebus, turbut tik viesbuty tektu vartytis, ko labai nemegstam ...
Bet tas povandeninis pasaulis taip vilioja  rolleyes.gif

Sarme povandeninis pasaulis turtingesnis. O del juros, tai man ji nepasirode kazkokia purvina Hurgadoj. Nors mes ne visai paciam centre atostogavom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 07 12, 16:59)
Jei viesbutyje animacija stipri, tikrai neliudna bus, kitu atveju po miesta vaukscioti vakarais smagu. smile.gif

Del ekskusiju, tai ne tik Kairas ir Luksoras. I Petra maciau organizuoja (idomu kaip kainos), Sinajaus kalnas. Mes kazkaip neistaikydavom i Kaira niekaip. Tai siemet sakem griebsim...
Papildyta:
Hurgadoj sako tuscias dugnas. Nezinau ar visur ar tik skirtingose atkarpose. Narde musiskiai, tai net koralu jokiu.
Sarme povandeninis pasaulis turtingesnis. O del juros, tai man ji nepasirode kazkokia purvina Hurgadoj. Nors mes ne visai paciam centre atostogavom. smile.gif

smagu, kad kazkas pakomentavo 4u.gif

As ir Petroj buvau, ir Jaruzalej, jei nebuciau buvus, tai tik i Sharma lekciau, kad sitas vietas aplankyt...

O I Kaira ner nedrasu vaziuot? Mes i Kaira 2 dienom vaziavom , bet ir tai mazai laiko buvo.

Del koralu tai gaila, aisku, suprantu, kad ner Hurgadoj ju, bet gal sakau netoli kur nuveza, nors persiplesk, zodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 07 12, 15:59)

Papildyta:

Teks ilgai "namų darbus ruošt" ieškot kur gera animacija, koralai netoli ir kaina ne kosminė smile.gif

Kokiam jūs viešbutyje buvot ar patiko animacija? Labiau domina suaugusiems, ne vaikams. 4u.gif
QUOTE(Nada... @ 2017 07 12, 13:16)
Pamenat, anksciau kruizu keliones NILU budavo, visiem labai patiko, turbut del saugumo sumetimu anuliavo juos, gaila, kad nespejau, norec Nilu paplaukiot  bigsmile.gif

Tez tour ekskursijų aprašyme yra KRUIZAS NILO UPE (4 dienos, 3 naktys) tik nežinau ar šiuo metu vyksta.
https://www.tez-tour...html?id=7023817
Atsakyti
Zinokit, mintinai nepamenu viesbucio pavadinimo, reiktu eit ieskot, o bet taciau... viesbutis ne visai prie juros, 10 min paeit arba veza autobusiukas kas pusvalandi, animacija tokia viesbucio lygio, tai neverta ir ieskoti.
Mes siaip nesam isrankus. Tai tiko viskas, bet kitiems nerekomenduoju. ;)

Del Kairo, tai nebijau. Jei bijot, tai isvis neskrist i tokias salis net. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 07 12, 19:03)
Zinokit, mintinai nepamenu viesbucio pavadinimo, reiktu eit ieskot, o bet taciau... viesbutis ne visai prie juros, 10 min paeit arba veza autobusiukas kas pusvalandi, animacija tokia viesbucio lygio, tai neverta ir ieskoti.
Mes siaip nesam isrankus. Tai tiko viskas, bet kitiems nerekomenduoju. ;)

Mes irgi neišrankūs, bet mums viešbutis būdavo reikalingas pernakvot ir pavalgyt, tai nesukdavau galvos dėl jo aplinkos ir animacijos. Pirmą kartą renkuosi viešbutį, kuriame butų kas nors įdomaus, gera animacija, graži ir didelė teritorija.
Atsakyti
Mes kažkaip niekada pačiam mieste neatostogabom. Šiek tiek už miesto budavom. Tad jūra niekada neturėjom nusiskundomų
Tik kelu viešbučiai turi savo teritorijoje šiokius tokius koralus. Bet pvz plaukit ekskursija i Paradise sala. Tikrai galėsit padnorklinti koralu per akis. Arba plaukit į Giftuno sala ekskursina taop pat pasidžiaigsite koralais per akis. Visos ekskursijos iš Hurgados.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 12 liepos 2017 - 19:07