Panos gal zinot kas organizuoja ekslurisijas is hurgados i Petra arba Izraeli?
Pasideginsit tikrai. Dienomis silta/karsta cia kaip kam. Ir maudosi. Tik vakarais jau nuo kokiu puses penkiu pradeda temti ir darosi saltoka. Megztuko noris ar net striukes. Bet su lietuviska dargana ir orais nepalyginsi.
Per Naujus nebuvom, bet esu girdejus kad uz vakariene Naujametine praso susimoketi po 50 ar 100 doleriu papildomai, nezinau ar visuose viesbuciuose ar kai kuriu cia tik politika. :/
Per Naujus nebuvom, bet esu girdejus kad uz vakariene Naujametine praso susimoketi po 50 ar 100 doleriu papildomai, nezinau ar visuose viesbuciuose ar kai kuriu cia tik politika. :/
Mes irgi svarstem apie naujus egipte,bet tikriausiai atsisakysime vien del privalomos sventines vakarienes per naujus metus. Vienur kainos iskaiciuotos jau (novature) tez ture ne,todel is pirmo zvilgsnio atrodo pigesne kelione,bet pridejus vakariene,gaunasi beveik tas pats. Kainos kiek maciau svyruoja nuo 50 iki 100€,daugiausiai 90€ visur.
Nesuprantu tu visu "privaloma". Jetus,ne mokyklos laikai. Ar kas zino ta vakariene bent verta savo kainos? Ar programa bent verta demesio?
merginos, dar klausimas del snorklinimo: kaip snorklina jusu vaikiukai, ar nepavojinga, kai taip toli nuo kranto ir bangos, sroves nesa?
mes nardem tik Eilate, tai ten visai salia kranto buvo koralai, nebaisu buvo, o cia , ziuriu pgl fotkes, ilgiausi tiltai, vadinas pluduriuojama tikrai toli nuo kranto..
mes nardem tik Eilate, tai ten visai salia kranto buvo koralai, nebaisu buvo, o cia , ziuriu pgl fotkes, ilgiausi tiltai, vadinas pluduriuojama tikrai toli nuo kranto..
kazkokia mirus egipto tema, taip mazai planuojanciu ten atostogaut?
As dar klausima turiu: jei kas atostogavot Hurgados centre, kaip ten pliazas, jura? dazniausiai miestuose nusnerksti buna pliazai, jura purvina , su plaukiojanciom siukslem. Pvz. Turkijoj tas skirtumas tarp juros periferijoj ir mieste labai skirias, Hurgadoj turbut tas pats?
Ar kas vykot I snorklinga Hurgadoj? ar verta? ar nieko ten idomaus, dzi zuvis tik pamatot?
Metaus tarp Hurgados ir Sarmo- viena verrtus Hurgadoj buvau jau, kita vertus, Sarmo saugumas prie Sinajaus man po klaustuku ir siaip, niekur iseit pasizmonet nebus, turbut tik viesbuty tektu vartytis, ko labai nemegstam ...
Bet tas povandeninis pasaulis taip vilioja
As dar klausima turiu: jei kas atostogavot Hurgados centre, kaip ten pliazas, jura? dazniausiai miestuose nusnerksti buna pliazai, jura purvina , su plaukiojanciom siukslem. Pvz. Turkijoj tas skirtumas tarp juros periferijoj ir mieste labai skirias, Hurgadoj turbut tas pats?
Ar kas vykot I snorklinga Hurgadoj? ar verta? ar nieko ten idomaus, dzi zuvis tik pamatot?
Metaus tarp Hurgados ir Sarmo- viena verrtus Hurgadoj buvau jau, kita vertus, Sarmo saugumas prie Sinajaus man po klaustuku ir siaip, niekur iseit pasizmonet nebus, turbut tik viesbuty tektu vartytis, ko labai nemegstam ...
Bet tas povandeninis pasaulis taip vilioja
QUOTE(Nada... @ 2017 07 12, 08:44)
kazkokia mirus egipto tema, taip mazai planuojanciu ten atostogaut?
Planuojam Tik neapsisprendžiam kada, kadangi vaikas mokyklinio amžiaus, tai tik per mokinių atostogas galim. Per rudens atostogas jau gali būt vėsu, anksti temsta, be to atostogos trumpos,o ir kainos gana aukštos. Mums geriausias laikas atostogauti vasara, bet vasara labai karšta
Planuojam vykti į Makadi Bay, kiek skaičiau ten gražūs koralai. Pati nebuvau tai patvirtint negaliu ar visur gražu.
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 07 12, 10:53)
Planuojam Tik neapsisprendžiam kada, kadangi vaikas mokyklinio amžiaus, tai tik per mokinių atostogas galim. Per rudens atostogas jau gali būt vėsu, anksti temsta, be to atostogos trumpos,o ir kainos gana aukštos. Mums geriausias laikas atostogauti vasara, bet vasara labai karšta
Planuojam vykti į Makadi Bay, kiek skaičiau ten gražūs koralai. Pati nebuvau tai patvirtint negaliu ar visur gražu.
nemanau, kad vesu bus spalio pabaigoj
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 07 12, 07:53)
Spali nėra vėsu vakarais dar tikrai nereikia šiltų rūbų. Važiuodavom.nardyti į Makadi Bay pusę.