Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(ataka26 @ 2017 07 04, 22:21)
Man asmeniskai nuo gruodzio iki balandzio nepatinka egiptas. Dienos trumpis gruodi,man jau per vėsu būna ir šiltesnių rūbų reikia. Aišku nepalyginsi su mūsų gruodžiu

Kada butų geriausias laikas atostogauti? Gal kas buvot vasarą atostogauti ar neiškepėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2017 07 04, 15:23)
jei ne paslaptis į kokį viešbuti nusipirkote ir kiek išėjo žmogui?smile.gif

Pickalbatros Dana Beach Resort. Buvom šiemet su dukra, labai patiko, tai dabar važiuosim su vyru. Balandžio 10 d., po ranka neturiu dabar, tai be vizos išėjo maždaug netoli 600 Eur žmogui. Pernai per išankstinius buvo kažkiek pigiau.
Papildyta:
QUOTE(loretase @ 2017 07 05, 07:54)
<p>Sveikos, padekit apsispresti kuri viešbutis  White beach Albatros ar Dana beach resort . keliaujam dviese lapkričio menesi. Ačiū smile.gif </p><p></p>

Pernai irgi rinkausi, ėmiau Dana beach Resort dėl ypač gerų atsiliepimų įvairiuose forumuose. Labai patiko, kitais metais vėl važiuosiu. Vasario pradžioje esu palikusi komentarą, vėliau dar viena forumietė buvo gana plačiai buvo aprašiusi. Labai daug atsiliepimų yra tophotels.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalitėja: 05 liepos 2017 - 09:16
QUOTE(kalitėja @ 2017 07 05, 10:14)
Pickalbatros Dana Beach Resort. Buvom šiemet su dukra, labai patiko, tai dabar važiuosim su vyru. Balandžio 10 d., po ranka neturiu dabar, tai be vizos išėjo maždaug netoli 600 Eur žmogui. Pernai per išankstinius buvo kažkiek pigiau.
Papildyta:
Pernai irgi rinkausi, ėmiau Dana beach Resort dėl ypač gerų atsiliepimų įvairiuose forumuose. Labai patiko, kitais metais vėl važiuosiu. Vasario pradžioje esu palikusi komentarą, vėliau dar viena forumietė buvo gana plačiai buvo aprašiusi. Labai daug atsiliepimų yra tophotels.ru

aš rinkausi tarp Pickalbatros Dana Beach Resort ir Jaz Aquamarine Resort,pasirinkau Jaz Aquamarine Resort. Lapkričiui kainos buvo į Dana 600eur žmogui čia su vizom į Aquamarine kiek brangiau
Atsakyti
QUOTE(loretase @ 2017 07 05, 08:54)
<p>Sveikos, padekit apsispresti kuri viešbutis  White beach Albatros ar Dana beach resort . keliaujam dviese lapkričio menesi. Ačiū smile.gif </p><p></p>

Dana beach resort iš albatrosu priskiriamas prie geriausiu,bet geriausias apsisprendimas paskaičius rusų saitų atsiliepimus ir pražvelgus YouTube
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 07 04, 21:26)
Tikrai yra, mes siemet skrisim i Sarm el seicha, gruodziui, 4*, AI, 7 naktys 403 asmeniui ir tai man cia ganetinai nepigu, nes savaite pries mano uzsakyma kainos ejo nuo 339 i 5*. Kol galvojau, kainos eme kilti, tai ciupau. smile.gif

P.S. o i Hurgada dar pigiau buvo. smile.gif

su kainom as apsizioplinau, sukilo jau..

O gruodi ir as nenoriu i egipta, esu buvus lapkricio gale, ir tai nelabai patiko, saltoka buvo..
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 07 05, 07:25)
Kada butų geriausias laikas atostogauti? Gal kas buvot vasarą atostogauti ar neiškepėt?  4u.gif

Mums patinka nuo balandžio viduriuko iki gegužės galo arba renkamės rugsėji-spali smile.gif
Atsakyti

Ka turit omeny,jog gruodi vesu Egipte buna? 

Mes galvojam naujiems metams rinktis Egipta. 7 naktys AI 4* Le Pacha zmogui 627€. Nezinau,cia protinga kaina? 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2017 07 05, 16:20)
<p>Ka turit omeny,jog gruodi vesu Egipte buna? </p><p></p><p>Mes galvojam naujiems metams rinktis Egipta. 7 naktys AI 4* Le Pacha zmogui 627€. Nezinau,cia protinga kaina? </p>

na lapkrity mes rytas su megztiniais vaiksciojom, vejas didelis, nepatiko man. Aisku, tasyk mes daug keliavom, tai gerai visai buvo, juolab, kad miestuose visad karsciau, bet prie juros gulinejant ant ribos jau, gruodi turbot ir striukiu prireikia.. dar ir sekmes reikalas, aisku, juk liepos menuo Lietuvoj dabar irgi ne toks, koks buvo pries 2 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 07 05, 15:37)
na lapkrity mes rytas su megztiniais vaiksciojom, vejas didelis, nepatiko man. Aisku, tasyk mes daug keliavom, tai gerai visai buvo, juolab, kad miestuose visad karsciau, bet prie juros gulinejant ant ribos jau, gruodi turbot ir striukiu prireikia.. dar ir sekmes reikalas, aisku,  juk liepos menuo Lietuvoj dabar irgi ne toks, koks buvo pries 2 metus  smile.gif

Esam buvę lapkriti ir gruodį visuomet būna šilta na vakarais aišku reikia megztuku ar ko šiltesnio,priklauso nuo vietoves į kurią važiuojate,įlankoje visuomet šilčiau.
Atsakyti
QUOTE(kalitėja @ 2017 07 05, 08:14)
Papildyta:

Mes vaziuojam spalio pabaigoje, velgi i Dana Beach, siaip i ta pati viesbuti niekad nevaziuoju, bet dabar su vaikais-tiko ir patiko, tai griztam i ji vel atgal.
Nzn, truputi brangoka, jau rezervavau viesbuti tai du suauge ir 2 vaikai apie £1700 (be skrydziu cia) Bet dar turiu galimybe atsaukt, ir sakytis kur pigiau. Nzn, i si viesbuti kada beziureciau-brangoka. Priedo skrendam per UK vaiku atostogas, tai ir kainos nenormalios...
Beje, kaip oras spalio pabaigoj, lapkricio pirmomis dienomis?
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2017 06 25, 17:56)
Laba diena.

Tai ne naujove,tai jau nuo senu lauku.As pries gal 6 metus pirma karta buvau Sharme ir jau tada zinojau kad nereikia vizos.Aisku agentura man ja paskaiciavo,bet as pasakiau ,kad minusuotu.Sakiau jei man reikes as nuvaziuosiu i oro uosta ir nupirksiu,o siaip visos mano ekskursijos kurios planavau buvo be vizes zonoje.paskui veliau buvau vel Sharme gal pries 3 metus ir irgi be vizos ir vaziavau i Jeruzale ir Jordanija.
Buvau siame viesbutyje.Vaikams tikrai patiks.Kiek atsimenuu tenn galima nauduotis ir kitu salia esanciu vesbuciu baseinais ir kalneliais.Ten kaz kaip yra sujungti 3 viesbuciai vienoje vietoje.Tik valgyti galima buvo savo restoranuose.Jokiu priekaistu apie si viesbuti negaliu pasakyti.

Mano draugai buvo ir jiems ten viskas labai patiko ,kad kasmet butent i ta pati viesbuti dabar vaziuoja net nenori nieko keisti.Apie rifa jums neparasysiu,tik bendrai parasiau kad jie buvo patenkinti,tik siais metais sake labai pakele kaina ir jie isrinko Ispanija dabar.

Ačiū Jums ☺
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 07 04, 21:21)
Man asmeniskai nuo gruodzio iki balandzio nepatinka egiptas. Dienos trumpis gruodi,man jau per vėsu būna ir šiltesnių rūbų reikia. Aišku nepalyginsi su mūsų gruodžiu

Man patinka atostogauti ir ziema. Jau trecius metus is eiles gimtadienio proga renkames Egipta, gal oro atzvilgiu ne idealiausias variantas, turint omeny saltesnius vakarus, bet kainos atzvilgiu, kodel gi nepabegti is lietuviskos niaurumos i saulute. smile.gif O pavasari, vasara skrendam kazkur kitur. smile.gif

P.S. ar yra kas is atostogavusiu Sarme be vizos vyke i Kaira ar Aleksandrija ekskursijai? :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginnntare: 06 liepos 2017 - 18:08